5 haftalık hamileyim kese var bebek yok

sakaryais

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2024
5
2
1
28
merhabalar kızlar, 5.2 günlük hamileyim bugün doktora gittim ve kese düzgün ama bos görünüyor dedi ve çok umutsuz şekilde konustu ilk gebeliğimin kalbi durdu çok endişeliyim 4.2 de karından keseyi görmüştü 10 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi bugünde iltihabım çok var ondan gittim ilaç için ama kese bos dedi neden böyle oldu acaba 10 gün olmasada 7 gün oldu

bende öyle biliyorum ama doktor kese boş diyince bi korktum çünkü gecen hafta 10 gün sonra duyulur denmişti kese 11 mm şuan
burada 7 yada 8 haftada duyuyorlar en erken 6dan sonra falan başlıyor okuduğum kadarıyla. Stres yapma duyarsın inşallah

merhabalar kızlar, 5.2 günlük hamileyim bugün doktora gittim ve kese düzgün ama bos görünüyor dedi ve çok umutsuz şekilde konustu ilk gebeliğimin kalbi durdu çok endişeliyim 4.2 de karından keseyi görmüştü 10 gün sonra gel kalp atışını duyarız dedi bugünde iltihabım çok var ondan gittim ilaç için ama kese bos dedi neden böyle oldu acaba 10 gün olmasada 7 gün oldu
Merhabalar sizde durum ne oldu bende 6 haftalığım hesaplamaya göre henüz kesede bebek görünmedi

Back
X