5 haftalık hamileyim lütfen yardım edin...

ilayelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
27
2
86
Manisa
:sinifsinif:kızlar 5 hafta+2 günlük hamileyim geçen çarşamba (4,5 haftalık) dr gittim keseyi göremedik haftaya gel dedi.Kasık ağrılarım azaldı ama 2 gündür alttan çok cılız ama sürekli ve rahatsız edici iğne batmaları oluyor.acaba düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum...Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?

canim dr sormadinmi düşük tehlikesi varmi diye ama normalşartlarda kesenin gözükmesi lazim senide endişeiçinde birakmak istemem ama ilk başta bildigin gibikese oluşuyor sanirim dr senin aydinlatir içini rahatlatır..
ama adet olmadigin için birde heray sanirim ayni şeyleri yaşayacaksin..benim ilk bebegimde öyle olmuştu her ay adet olacak gibikasık agrisi oluyordu ama benim hiçdüşük tehlikem olmadi..
şimdiikinciye hamileyim ve ayni agrilarim olyor şiddettlidegilama hafif hafif yaşıyorum arada
inşallah saglicakla kucagina alirisin bebegini

ağrımın olduğunu söyledim kanaman oluyormu dedi.olmadığını söyleyince önemsemedi.
benimde ikinci bebeğim...keseyi ve bebeğimi görseydim rahatlayacaktım şimdi günler geçmiyor.Cuma dr gideceğim

Ben de 5 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Dr.haftaya p.tesi gel ultrasonla bakalım dedi. Ancak benim bel ağrılarım çok ve de bu sabah çok hafif bir leke gördüm. Sizce normal mi?
Henüz doktoruma ulaşamadım.

arkadasim bence telasa kapilma nor mal ola bilir sen kalbini ferah tut insallah yokdur birsey derler ya bazen haimlekende leken gele bilirdiye bende hic olmadi ama .. sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme

:sinifsinif:kızlar 5 hafta+2 günlük hamileyim geçen çarşamba (4,5 haftalık) dr gittim keseyi göremedik haftaya gel dedi.Kasık ağrılarım azaldı ama 2 gündür alttan çok cılız ama sürekli ve rahatsız edici iğne batmaları oluyor.acaba düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum...Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?

canım benim bence hiç telaş etmene gerek yok.bende şuan 2. bebeğime 7 hafta 1 günlük hamileyim.6 hafta 3 günlükken dr.a gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi.7 haftaık olunca gel yine gözükmezse kürtaj dedi dün gittim ve gözüktü.allah aşkına bu bebek 4 gündemi oluştu.bence dr. göremedi ve seninki daha küçük.ağrılarına gelince benim her 2 gebeliğimdede ağrım oldu kanama veya leke olmadığı sürece endişe etme senin için hayırlısı olsun inş.tez zamanda bebeğini görürsün hayatım:1rolleyes:

herkese merhaba
hesaplara göre 6-7 haftalık hamile olmam lazım fakat doktorum daha küçük dedi ve ilk görünmeye gittiğimde kese göründü fakat bebek yoktu.
2 hafta sonra görünmesi şart görünmezse kürtaj dedi.
çok endişeliyim... böyle olan varmı aranızda ???bilmiyorumkismile

canım benim bence hiç telaş etmene gerek yok.bende şuan 2. bebeğime 7 hafta 1 günlük hamileyim.6 hafta 3 günlükken dr.a gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi.7 haftaık olunca gel yine gözükmezse kürtaj dedi dün gittim ve gözüktü.allah aşkına bu bebek 4 gündemi oluştu.bence dr. göremedi ve seninki daha küçük.ağrılarına gelince benim her 2 gebeliğimdede ağrım oldu kanama veya leke olmadığı sürece endişe etme senin için hayırlısı olsun inş.tez zamanda bebeğini görürsün hayatım:1rolleyes:

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.a.s

dr. gittim ve çok şükür kese göründü 2 hafta sonra bebişimizi görmeye gideceğiz.inş onuda görürüz.dr geç döllenme olmuş o yüzden kese geç göründü dedi.İnş. hayırlısıyla sapa sağlam bebişlerimizi kucağımıza alırız.Ağrılarımı çok dikkate almadı tek başına birşey ifade etmez dedi.

kızlar korkmayın yaa ilk haftalar zaten ilk önce kese görünür sonrada bebek bende 2 aylık hamileydim bebeğin kalp atışlarıyla beraber bebği gördük zaten dr cuma gününden sonra gel kalp atışlarına bakalım dicek telaşlanmayın bebek daha yeni yeni şekilleniyor ve yerine yerleşiyor bel ağrısı kasık ağrısı olur daha 5 haftalıksın 2 hafta sonra bebğide kesenin büyüdüğünüde görürsün

Ben de 5 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Dr.haftaya p.tesi gel ultrasonla bakalım dedi. Ancak benim bel ağrılarım çok ve de bu sabah çok hafif bir leke gördüm. Sizce normal mi?
Henüz doktoruma ulaşamadım.
akıntın varmı cnm akıntıyla beraber öle ufak tefek lekeler gelebiliyo ama sen genede dr unu ara sor cnm için rahat etsin bebek yerleşiyo cnm ondan öle ağrılar oluyo normal
herkese merhaba
hesaplara göre 6-7 haftalık hamile olmam lazım fakat doktorum daha küçük dedi ve ilk görünmeye gittiğimde kese göründü fakat bebek yoktu.
cnm ilk önce kese görünüyor zaten bebek değil geç döllenme olmuştur o yüzden görememişsindir bebekte 1 hafta sonra belli olur endişelenme 2 aylık olunca kalp atışları başlıyor o yüzden demiştir dr korkma allaha emanete hepsi

evet arkadaşlar benimde kese göründü bebek yoktu ama 4-5 gün sonra şiddetli ağrı ile kanamam oldu doğğru doktora gittim düşük tehtidi olduğunu söyledi ama bebek gayet iyi dedi. 4 günde bebek görünür hale gelmiş yani . enteresan tabii. şimdi dikkat etmek zorundayım. Ve bi çok kişide oluyormuş. Negatif düşünmeyin kesinlikle pozitif olun . sancılar bendede oluyor .

akıntın varmı cnm akıntıyla beraber öle ufak tefek lekeler gelebiliyo ama sen genede dr unu ara sor cnm için rahat etsin bebek yerleşiyo cnm ondan öle ağrılar oluyo normal

cnm ilk önce kese görünüyor zaten bebek değil geç döllenme olmuştur o yüzden görememişsindir bebekte 1 hafta sonra belli olur endişelenme 2 aylık olunca kalp atışları başlıyor o yüzden demiştir dr korkma allaha emanete hepsi

teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi oldu kötü düşünmemek lazım
ama ilk tecrübe olunca çok zorrrr :) opuyorumnanaktan

Allahim insallah hepimize saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar benim 1 yaşında oğlum var ve hamileliğimi öğrendikten 2-3 gün sonra lekelenme olmuştu bu normalmiş bebek yerleştiği için yada ilişkiye girildiği için olabiliyormuş bazı kişilerde hamile arkadaşlara söylemek istedima.s.

merhaba arkadaşlar.. bende 5 hafta 6 gunluk haileyim:)) 7 yaşında bı kızım daha var. 4 haftalıkken doktora gıttıgımde benım kesede gorunmemıstı ve cıddı kasık ağrılarım vardı .. 1 hafta sonra gıttıgımde yanı 5 haftalıkken gorebıldık cok sukur ... ağrılar ıcınde endışelenme normal dedı magnezyum verdı gunde 3 defa ıcıyorum ve hafıflettı gercekten.. 2 hafta sonra kalp tışlarını dınlıcez inş. herkese hayırlı doğumlar dılıyorum arkadaşlar..

herkese merhaba

canım allah bilir tabiki de benim senin gibiydi 9. haftaya kadar bekledik kese büyüdü fakat bebeği göremedik.operasyonla meleğimden ayrıldım.daha 5 gün oldu.endişelenme inşaallah allah hayırlısını versin.sağlıkı sıhhatli evlat istiyoruz bilemeyiz ki bunun arkasındaki hayırı.merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Back
X