5 haftalık hamileyim.Üçak yolculugu yapabılırmıyım

belgina

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
4
0
6
Kocaeli
5 haftalık hamileyim.11 Agustosta 4 saatlik bir ucus yapmam gerekli.Hostes olan arkadaslarım ucakta radyasyon oldugunu bebegın beyın gelısımı oldugu donemde bınmememi önerdi.Doktorum sakınca gormeyip x-ray lerden gecmemem ıcın rapor verdi.Çok endişeliyim...Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ben 6 haftalık hamileyken Adanadan İstanbula hem de aynı gün uçak yolculuğuyla gidiş döniş yaptım Alllahın izniyle bebeğim turp gibi, ama ben pimpirikli olduğum için dönünce hemen randevu alıp kuzumu kontrol ettirdim. Kalp atışı boyu ağırlığı gayet iyiydi. Sen de öyle yap Allahın şzniyle bişey olmaz. İçini kötü kötü şeylerle doldurup bebişine stress hormonları aşılama arkadaşım :)

Ben de 5 haftalikken ist dan izmire geldim. Cihazlardan gecmedim zaten hamileyim deyince hemen elle arama yapiyorlar. Hicbir sey olmadi. Doktorum dusuk tehlikesi olmadigi icin izin verdi. Haftaya da geri donecegim insallah. Bu arada bi arkadasimin ablasi pilot ve 4 ayliga kadar ucak kullandi :) doktoru 7 aya kadar izin vermis, o kendisi firma degistirdigi icin 4 aydan sonra birakmisti. Ara sira kalk yuru , Allahin izniyle bir sey olmaz bence. Rabbim bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip etsin.

Back
X