• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar da olmaz ki ya...çıldırmak üzereyim

Esimle sonunda yari yamalak konusabildik gitmemi istemedigi icin öyle arzaya baglamis. Ben onu istemiyorum diye eve gec geliyormus. Eve erken gel konusalim deyince hemen geldi. Oglunu cok özlemis. Artik onu sevmedigimi düsünüyormus. Sanirim ayrilmak istedigim icin gidecegimi sanmis.Gururundan da gitme dememis.
inandın mı?
bence suç bastırmak için böyle davranıyor.
annesi haksız, kendisi de onun suçuna ortak. sen haklısın demek istemediği için çirkeflik yapıyor bana göre.

gururlu biri olsa 3 kuruş için annesiyle bir olup seni ezmezdi.

ya senin ve annenin gururu?
annesi ve eşin özür diledi mi, pişman mı?

Eski konularını bilmiyorum fakat ben bu olayda eşinde hiçbir yanlış davranış göremedim. Aksine gitmeni istemiş ve ilgilenmiş, anne babası senin gitmene tepki verince de o da onlara tepki olarak gruptan çıkmış. Ben eşya mıyım neden götürün diyo babasına annesine diyorsunda, küçük çocuğun var herhalde, o da sana kolaylık olsun diye babasından annesinden istemiş, ne var bunda kızacak?

ben eşin zaten evi terketmeni istiyormusta ailesine acıklayamıyormus ve o gruba yazarak kendı gıtmek ıstıyor ımajı yaratmaya çalısmıs gıbı geldı acıkcası

Herkese açık bir ortamda yapmasının nedeni tepki.
Işte evi terk ettiğinizi sözde duyurma çabası. Inadından yapıyor.. Siz değilde esnistenizin araması da dokunmuş olabilir bunların yanında.

Sakın gitmeyin." Gitmezsen ben giderim " diyorsa gitsin..
Ayrıca kadınlar kötü olduklarında ailelerine gittiklerinde anlamıyorum.
Adam karısını emin ellere bıraktığını bilip rahat edip keyfine bakıyor.

Eşlerin arası kötüyken uzaklaşma çok iyi olabilir ancak küsken değil, en azından oturup konuşup birazda olsa cozdukten sonra.

Eski konularını bilmiyorum fakat ben bu olayda eşinde hiçbir yanlış davranış göremedim. Aksine gitmeni istemiş ve ilgilenmiş, anne babası senin gitmene tepki verince de o da onlara tepki olarak gruptan çıkmış. Ben eşya mıyım neden götürün diyo babasına annesine diyorsunda, küçük çocuğun var herhalde, o da sana kolaylık olsun diye babasından annesinden istemiş, ne var bunda kızacak?

Kavgaliyken bu yapılan şey iyilik değil kötülüktur. Eşiyle özel konuşup , ailesinden isteyeceğini soyleyebilirdi.
Kim olsa çok kızardı.

Esimle sonunda yari yamalak konusabildik gitmemi istemedigi icin öyle arzaya baglamis. Ben onu istemiyorum diye eve gec geliyormus. Eve erken gel konusalim deyince hemen geldi. Oglunu cok özlemis. Artik onu sevmedigimi düsünüyormus. Sanirim ayrilmak istedigim icin gidecegimi sanmis.Gururundan da gitme dememis.
Bunları geçsin annesinin yanında paraları size fırlattığı için pişman mı? Saygısızlığı için özür diledi mi?

inandın mı?
annesi haksız, kendisi de onun suçuna ortak. sen haklısın demek istemediği için çirkeflik yapıyor bana göre.

%100 katılıyorum size...
Bunları geçsin annesinin yanında paraları size fırlattığı için pişman mı? Saygısızlığı için özür diledi mi?
Annesinden ve kendisinden, gösterdiği hayvani davranışlar için özür dilemediyse, hiç bir anlamı yokki 'erken gel konuşalım' deyince hemen gelmesinin...

Yok onu istemediğini düşündüğü için geç geliyomuş, yok artık onu sevmediğini düşünüyomuş hikaye hepsi... Duygu sömürüsü... Suçunu bastırmak...

inandın mı?

Yaptiklari tabi ki cok yanlis. Hala sinirleniyorum düşündükce ama elim kolum bağli. Annesi ben parayi almak istemedim ki deyip isin icinden cikiyor, asla özür dilemez. Esim zaten hic bir zaman özür dilemez. Hareketleriyle özür diler ancak. Kimse suç itiraf etmiyor ki pisman olsun :( Ben bisey söylesem kuru iftiraci olacam işler daha da kötüye gidecek. Esime annemden özür dilemesi gerektigini söylicem. Ve bana bundan sonra herseyimizle ilgili sorup danismasini ve bizi bir ayri aile ve ev olarak görmesini söylicem. Bunlara uysun bana yeter.
Kv yi Allaha havale ettim zaten o gibi insandan özür beklenmez.
Bu gibi kv ye en büyük ceza mesafe.
Mesafemi burda koyup sonra da insallah baska sehre tasinmak ona zaten cok agir gelecek.

Kizacak ne mi var?
Ablama gitmek istemem aramizda alinan bir karardi. Kp kv ye ulastirmakla beni onlarin gereksiz tepkilerine maruz birakti ve kv bana cocukmusum gibi hesap sordu.

Yaptiklari tabi ki cok yanlis. Hala sinirleniyorum düşündükce ama elim kolum bağli. Annesi ben parayi almak istemedim ki deyip isin icinden cikiyor, asla özür dilemez. Esim zaten hic bir zaman özür dilemez. Hareketleriyle özür diler ancak. Kimse suç itiraf etmiyor ki pisman olsun :KK43: Ben bisey söylesem kuru iftiraci olacam işler daha da kötüye gidecek. Esime annemden özür dilemesi gerektigini söylicem. Ve bana bundan sonra herseyimizle ilgili sorup danismasini ve bizi bir ayri aile ve ev olarak görmesini söylicem. Bunlara uysun bana yeter.
Kv yi Allaha havale ettim zaten o gibi insandan özür beklenmez.
Bu gibi kv ye en büyük ceza mesafe.
Mesafemi burda koyup sonra da insallah baska sehre tasinmak ona zaten cok agir gelecek.
ayrılmaya gücün olmadığına göre katlanmayı tercih ediyorsun.
herkes sonuçta istediği hayatı yaşar.
Rabbim yardımcın olsun.

ayrılmaya gücün olmadığına göre katlanmayı tercih ediyorsun.
herkes sonuçta istediği hayatı yaşar.
Rabbim yardımcın olsun.

Öncelikle yazdigin onca yoruma tskler.
Mesele gücümün olup olmamasi değil grillcim. Kadin isterse herseye gücü de yeter her istedigini de yapar. Mesele ortada bosanmayi gerektirecek bir durum yok bana göre tabi.
Doğru diyorsun. Amin hepimizin.

Onların kafası farklı kuşaklar arası farklılıklar oluyor onların zamanındaki geçerli ortamnı yeni nesil içinde istiyorlar , birde yaşlılar değişime ayak uydurmada
direniyor öyle kolaylarına gittikleri için değişime açık değiller kendi küçük dünyalarından zaten hiç çıkmamışlar ki empati yapma yetenekleride yok çoğunluğun , çoğu düzgün Türkçe konuşmaktan aciz çoğu yanlış anlaşılmalara sebep de oluyor , zaman onlar için durmuş sadece yaşlanmışlar ama yaşamamışlar onlara,çoğuda ölümü beklemekle hayatı aslında yaşamıyor ,empati kurma yeteneğini arama onlarda
Asla musait degil olamazsin asla planin programin olamaZ....

Back
X