5 haftalik hamileyim :))

Kizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Tebrik ederim canım. Kazasız belasız bebeğini kucağına alırsın inşallah:dua: testin markasi neydi cnm hatirliyirmusun :KK73:

hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Sağlıkla kucağınıza almayi nasib etsin...
Tüm isteyenlere de versin Allah...

Kizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Ohhh en sevdiğim haber hayırlı olsun allah kucağınıza almayı naşıp etsin :halay::halay:

Ben simdi dr a gitsem kalp atisini duyarmiyim acaba
Çok zor canım. Keseyi gorebilirsin ama büyük ihtimalle :) Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin. Bütün isteyenlerede kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla

Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsin :KK46::KK200::nazar:

Zaman çabuk geçiyor kızlar ben de ilk öğrendiğim haftayı dün gibi hatırlıyorum ondan sonrası hafta saymakla geçiyor çok eglenceli:KK68:Rabbim herkese nasip etsin :dua:

Tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Back
X