5 haftalık hamileyimmmmmm.yaşasınnn.

Arkadaşlar Merhaba mercimeğimi dün gördüm 5+2 haftalık hamileyim. Hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah Darısı isteyenlere en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:

beraber gün saycağız desene aman çok dikkat bol bol ıstırahat et .benim kanamam başladı
yatıyorum hayırlısıyla allah eline ayağına kavuştursun çok sevindim:CüvCüv:

Arkadaşlar Merhaba mercimeğimi dün gördüm 5+2 haftalık hamileyim. Hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah Darısı isteyenlere en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:

benimde aynı kalp atışını görmedin değil mi 2 hafta sonra kalp atışınıda görsem rahatlıyacağım

benimde aynı kalp atışını görmedin değil mi 2 hafta sonra kalp atışınıda görsem rahatlıyacağım

Evet daha görmedik. Daha çok erken dedi dr. 7 haftalıkken gideceğim inşallah pıtpıtları görürüz ben çalışıyorum dinlemeye pek vaktim olmuyor ne yapalım Allah yardım eder inşallah sizleride tebrik ederim. Sen gönlünü ferah tut iyi şeyler düşün iyi olsun bebekler sağlam yerde hiçbir şey olmadan kucağımıza alırız inşallah a.s

Tebrik ederim canım bende 5 gün önce öğrendim bende 5 hafta 4 günlük hamileyim ALLAHım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu insan kendini haria hissediyor.Umarım bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına

benim dogum günüm 14 eylüldü buay bende dogum günümde anne olmayı diledim ama olmadı bu ayda maallesef boş geçti.rabbimm en kısa sürede bana ve benim gibi yürekten isteyenlere versin.insaallah

bu arada gözünaydın cnm.saglıkla büyütürsün insaallah

BEN IKI GUN ÖNCE GITTIM 4 HAFTA 5 GUNLUK HAMILEYMISIM AMA KESE GÖRUNUYO BEBEK GÖRUNMUYO SIZIN GÖRUNUYOMU KANAMAMDA WAR GECEN SEFER DUSUK YAPTIM COK KORKUYORUM:gitme:

benimde beş buçukhaftalık kanamam var doktorum bol su içmemi ve kalp hizasından yukarıda ayaklarımı tutup iki hafta ıstırahat verdi iğne vurdu.inşaallah ayın 29 da kalp atışını görmeyi bekliyoruz üzülme inşaallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur sende onun için yatmaya devam etiyi düşünce iyi düşünceyi getirir hayırlısını istiyoruz allahsan elimizden geleni yapalım biz
:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar bende hamileyimm...sağlık ocağında idrar testi ile kesinleşti..evde kendim yaptm önce yarın hastaneye gideceğim bakalım..çokmutluyum..hesaplarıma göre 5 haftalık hamileyim bende çokheyecanlıyım..Allah'ımisteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende bisey merak ediyorum 12 si adet günümdü olmadım cumartesi dr a gittim ultrasonda büyük bir ihtimal gebesin dedi ama kan testin de 0.1 çıktı 1 hafta bekle olmazsan gel dedi 4 gün geçti hala olmadım kafam çok karısık bana bir akıl verebilirmisiniz?

aynısı banada oldu cnm... bak anlatayım 24 temmuzda adet oldum.. 15 gün sonra 10 ağustosda yeniden adet oldum. hemen soluğu dotorda aldım. bi kere mahsus böyle bişey olabilceğini tekarlarsa yeniden gelmemi söyledi.. aradan bi kaç gün geçti aşırı akıntım olmaya başladı ve kesin bende bi sorun var diye yeniden doktora gittim.. bana hamile olabileceğimi söyledi. içime kurdu düşürdü aradan 4 gün geçti idrar testi yaptım pozitf kan testi yaptım pozitif dğerlerim 449 çıktı 2 sonrada 1125 çıktı.. eğer sat ı 10 ağustos olarak alırsak ben 7 eylülde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim aynı gün kan testim 449 çıktı... derhal bi kan testi yaptırr eğer değerin yüksekse şimdiden tebrik ederim seniiiiiiiiiiiiiiiii..... hadi koşşşş test yaptırmaya sonucu bekliyorum

tebrik ederim cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…