5 haftalık keseyi gördük ama bebek görünmedi normalmi lütfen yardımcı olun

karahan5656

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
36
10
8
36
Kese var ama bebeği göremedik 3 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi başka detay vermedi. Kese boyutu vs hiç birşeh demedi. 5 haftalık zamanı ile uyumlu dedi anlayan varsa ne olur destek olun

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 1.688
Kese var ama bebeği göremedik 3 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi başka detay vermedi. Kese boyutu vs hiç birşeh demedi. 5 haftalık zamanı ile uyumlu dedi anlayan varsa ne olur destek olun
Ben de dün hastaneye gittim 5+4 sata göre
Aynilarini bana da soyledi, 5 haftayla uyumlu dedi, rahim ici gebelik dedi, her sey yolunda dedi 2 hafta sonra icin de kalp atisi randevusu verdi
5.haftada kese gorunur anca bebegin gorunmesi icin erken

Teşekkür ederim içimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah 3 hafta bekleyebilirim :KK43:
Rahatlat canım gerçekten çok normal hiç kimse 5 haftalıkken bebeği göremez. Ennn erken 6 haftalık görünüyor bazen o bile görünmüyor rahat ol yani. Bende 5 haftalığım henüz bebek görünmez o yüzden 6 haftalıkken gideceğim.
Eğer bekleyemem sabırsızm diyorsan 6+4 falan olduğunda git hastaneye ozaman görürsünüz bebeğide kalp atışında 🥰 ama lütfen endişelenme 5 haftalıkken vajinadan bakılsa bile bebek görünmez

Bana da 3 haftalıksın kese 4 mm dedi pek de kafaya takma bence her biri ayrı bi şey söylüyor 5 hafta da bebek görünmesi çok zor bana 5 haftalıksın kalp dinletti anlamadım valla

Rahatlat canım gerçekten çok normal hiç kimse 5 haftalıkken bebeği göremez. Ennn erken 6 haftalık görünüyor bazen o bile görünmüyor rahat ol yani. Bende 5 haftalığım henüz bebek görünmez o yüzden 6 haftalıkken gideceğim.
Eğer bekleyemem sabırsızm diyorsan 6+4 falan olduğunda git hastaneye ozaman görürsünüz bebeğide kalp atışında 🥰 ama lütfen endişelenme 5 haftalıkken vajinadan bakılsa bile bebek görünmez
Yaaa ne güzel inşallah gittiğinde bebeğini görürsün 🙏🙏

Ay inşallah görürüz bakalım dua edelim bir birimize 🙏🙏
Hayirlisi olsun canim insallah🤲
Benim plansızdı hem dogum kontrol hapı hem prezervatifle korunuyorduk hamile olmama çok sasirdik
3.cocuk olacak nasipse onceligim tabi ki saglikli olması
Saglikli degilse de 2 evladimin sagligi icin şukrederim
Dunyada rızkı varsa basimin tacı miniğim❤️

Geç döllenme olabilir benim arkadaşımada öyle dediler kalp atışını duyduysan ne mutlu allah sağlıkla kucağjna almayı nasip etsin🙏
Tedaviyle oldu çatlatma iğnesi vurduğum güne göre hesaplıyorsa doğru çünkü yumurtam 15 günde anca büyüdü benimkini adete göre hesaplamıyor sanırım

Back
X