- 10 Eylül 2023
- 36
- 10
- 8
- 36
- Konu Sahibi karahan5656
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün hastaneye gittim 5+4 sata göreKese var ama bebeği göremedik 3 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi başka detay vermedi. Kese boyutu vs hiç birşeh demedi. 5 haftalık zamanı ile uyumlu dedi anlayan varsa ne olur destek olun
Rahatlat canım gerçekten çok normal hiç kimse 5 haftalıkken bebeği göremez. Ennn erken 6 haftalık görünüyor bazen o bile görünmüyor rahat ol yani. Bende 5 haftalığım henüz bebek görünmez o yüzden 6 haftalıkken gideceğim.Teşekkür ederim içimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah 3 hafta bekleyebilirim![]()
Bana da 3 haftalıksın kese 4 mm dedi pek de kafaya takma bence her biri ayrı bi şey söylüyor 5 hafta da bebek görünmesi çok zor bana 5 haftalıksın kalp dinletti anlamadım vallaKese var ama bebeği göremedik 3 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi başka detay vermedi. Kese boyutu vs hiç birşeh demedi. 5 haftalık zamanı ile uyumlu dedi anlayan varsa ne olur destek olun
6 haftalığım 5 diyoKese var ama bebeği göremedik 3 hafta sonra kalp atışını dinleyelim dedi başka detay vermedi. Kese boyutu vs hiç birşeh demedi. 5 haftalık zamanı ile uyumlu dedi anlayan varsa ne olur destek olun
Geç döllenme olabilir benim arkadaşımada öyle dediler kalp atışını duyduysan ne mutlu allah sağlıkla kucağjna almayı nasip etsin6 haftalığım 5 diyo
Yaaa ne güzel inşallah gittiğinde bebeğini görürsünRahatlat canım gerçekten çok normal hiç kimse 5 haftalıkken bebeği göremez. Ennn erken 6 haftalık görünüyor bazen o bile görünmüyor rahat ol yani. Bende 5 haftalığım henüz bebek görünmez o yüzden 6 haftalıkken gideceğim.
Eğer bekleyemem sabırsızm diyorsan 6+4 falan olduğunda git hastaneye ozaman görürsünüz bebeğide kalp atışındaama lütfen endişelenme 5 haftalıkken vajinadan bakılsa bile bebek görünmez
Ay inşallah görürüz bakalım dua edelim bir birimizeBen de dün hastaneye gittim 5+4 sata göre
Aynilarini bana da soyledi, 5 haftayla uyumlu dedi, rahim ici gebelik dedi, her sey yolunda dedi 2 hafta sonra icin de kalp atisi randevusu verdi
5.haftada kese gorunur anca bebegin gorunmesi icin erken
Hayirlisi olsun canim insallahAy inşallah görürüz bakalım dua edelim bir birimize![]()
Tedaviyle oldu çatlatma iğnesi vurduğum güne göre hesaplıyorsa doğru çünkü yumurtam 15 günde anca büyüdü benimkini adete göre hesaplamıyor sanırımGeç döllenme olabilir benim arkadaşımada öyle dediler kalp atışını duyduysan ne mutlu allah sağlıkla kucağjna almayı nasip etsin![]()