5 haftalık lekelenme lütfen bilgi verin

Merhaba canım aynısı benim de başıma geldi 5+2 de lekelenmem başladı dediğin gibi çok korktum doktor hemen ilaç verdi progestan ve bir hafta da rapor verdi. Lekelenme bir hafta daha sürdü hatta 10 gün. İlaç günde 2den 1e düştük bir hafta lekelenme olmayınca şimdi bir hafta daha lekelenme olmazsa kesin ilacı kesecek doktorum. Hiç korkma çok fazla görülen bir şey bu ve kahverengi olunca sorun yokmuş bende hiç kanama alanı bile yoktu belki sende de yoktur kanama alanı olsa bile o yavaşça azalıyo sadece biraz daha kendimizi korumak yormamak gerekiyo.
Ben 6+5 haftalık oldum şuan iki gün sürüp bitti çok şükür hatta şuan tatile çıktık 🙈 herhangi bir riskim yok Allah'a çok şükür. Progestana devam ediyorm yinede. Çok teşekkür ederim cevap yazdgnz için ☺️

Tam 5 haftalık hamileyim 4+4 de keseyi gördüm bugüne kadar problem yoktu sabah kalktığımda çamaşırımda kahverengi leke vardı şuan tuvalete gittiğimde sildikce kahverengi lekeler devam ediyor hastaneyi aradm doktor icjn haberim bekliyorum çok kötüyüm başına gelen var mı çok korkuyorum
Korkma.o haftalarda oluyo

Bide canım senin 4+5 ken falan betan kaçtı biliyormusun ☺️ Bide yastıgı normal uzanırken mi uyurken gecede koyuyomusun ayaklarının altına
Ben lekelenme olduğu 4 gün boyunca sürekli yattım gece gündüz yastık ayaklarımn altndaydi hatta fitili koyduğum için geceleri yatak baslgna koyarak uydum bacaklarımı. En iyi ilaç progestan hapı ağız yoluyla değil fitil olarak kullanmak daha etkili hap hem içiliyor hem fitil olarak koyuluyor. 4+3ken betam 4700du o yüzden 4+4 de gidip keseyi gördüm vajinal.

Hap hangisini verdi ki ?
Progestan verdi genelde zaten o veriliyor mus bide folik asit yazdı dün başladım kullanmaya çok şükür 2 gün sürdü içim rahatladı ☺️ Cevabınız için çok teşekkür ederim sizde beni çok rahatlattınız hatta dün 4+6 keseyi gördük çok şükür 🤲🏻

Ben lekelenme olduğu 4 gün boyunca sürekli yattım gece gündüz yastık ayaklarımn altndaydi hatta fitili koyduğum için geceleri yatak baslgna koyarak uydum bacaklarımı. En iyi ilaç progestan hapı ağız yoluyla değil fitil olarak kullanmak daha etkili hap hem içiliyor hem fitil olarak koyuluyor. 4+3ken betam 4700du o yüzden 4+4 de gidip keseyi gördüm vajinal.
Bana fitil olarak gerek yok dedi o yüzden hap olarak içiyorum. Senin betan çok iyi çıkmıs ama maşallah ben o haftalarda en fazla 3000 biliyodum süper☺️ Ben ultrasondan gördüm keseyi 4+6 da dün ama son betamdan haberim yok yarın ögrenicez nasipse yine kontrolümüz var

Benim 5+0da sabah uyandığımda fark ettiğim lekelenmem başlamıştı zaten o sabahda hemen hastaneye gittim progestan iğne vuruldum ayrıca yine progestan fitil olarak günde üç kere aldm. Doktor düşük riski de olabilir ama böyle erken haftalarda embryo kendine yer açarken fln verdiği tahribatla lekelenmeler olablyormus tutunma döneminde. benim iki gün sürüp bitti bol su içtim sürekli ayaklarımn altında yastıkla yattım beslenmeme dikkat ettim şuan bir sorunum yok çok şükür 6+4 olduk. 6+2de bebiside kalp atışını da duydum ☺️ benim lekelenmem çamaşıra geçen sildikce de gelen çamur gibi biseydi şuan hicbisy kalmadı ama doktora gitmeni öneririm her halükarda ihmal edilmemeli.
Benimde aynı lekelenme vardı ancak 7.haftamda başladı ilaçlarla durdurduk. Şuan maşallah 9.haftaya gireceğim

Back
X