• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.haftalık ultrason ikiz mi lütfen bakar mısınız?

OzlemHK06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba, dün 5+5te doktora gittik doktor önce karından ultrasonla baktı ve yolk kesesini gördük bebeğin ama kalp atışını duyamayınca vajinal de bakalım dedi ve orda 2 kese gibi görüyorum haftaya tekrar bakalım dedi. Sizce ikiz midir yoksa kanama alanı olabilir mi? Görselleri ekliyorum lüften yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_3742.webp
    IMG_3742.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 669
  • IMG_3743.webp
    IMG_3743.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 655
Ikiz gibi
Doktor birsey demedi mi?

Biri biraz geriden geliyor olabilir, karından net görünmez hemen. Sizin için en hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın 🌸

Merhaba, dün 5+5te doktora gittik doktor önce karından ultrasonla baktı ve yolk kesesini gördük bebeğin ama kalp atışını duyamayınca vajinal de bakalım dedi ve orda 2 kese gibi görüyorum haftaya tekrar bakalım dedi. Sizce ikiz midir yoksa kanama alanı olabilir mi? Görselleri ekliyorum lüften yardımcı olun
Merhaba belli oldu mu acabab

Bende ikiz gebelik istiyorum ismim Fadime bana da dua edermisiniz. Bu arada hayırlı olsun

Kızlar sağ tarafta bebek var kalp atışı duyuldu her şey normal fakat sol taraftaki ile ilgili doktor hiçbir şey söylemedi ultrason 7 haftalıkken çekildi sizce diğeri ne
IMG_3810.webp

7 haftalıkken ikisinin de ayrı ayrı duymuştuk kalp atışını biz @alevv23

Back
X