5 haftalık hamileyim

senaameva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba ben 15.06.2026 da adet gecikmesinden dolayı test yaptım evde erken gebelık daha önce bir kaç kez olumsuz sonuç aldığım için bıraz geç denemek istedim testim baya koyu çıktı kan testi vermeye gittim beta 5000 çıktı . Dün doktora gittik ve çok üzüldüm hyrlı olsun vesaıre demedi gebelık gözüküyor kese var ve 12 cm dedi 2 hafta sonragel tekrar bakalım dedi ultrason resmini aşağıya koyuyorum yardımcı olabılır mısınız bu arada doktorumu değiştireceğim zaten haftaya

Eklentiler

• BFC8D51A-D0D0-4E57-9B9D-3C9E3EE87A37.webp
    BFC8D51A-D0D0-4E57-9B9D-3C9E3EE87A37.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 53
oncelikle tebrik ederim, saglikla kucaginiza alirsiniz insallah🥳 gec giderek iyi yapmissiniz, kese görünmüş hemen.
ama şu beklentiniz biraz yersiz
Dün doktora gittik ve çok üzüldüm hyrlı olsun vesaıre demedi gebelık gözüküyor kese var ve 12 cm dedi 2 hafta sonragel tekrar bakalım dedi ultrason resmini aşağıya koyuyorum yardımcı olabılır mısınız
doktor neden böyle cümleler kursun ki?
ne guzel hamilesin demis, daha guzel ne diyebilir ki?
onun icin dunyanin ennn dogal seyi erken gebelik kayiplari ya da gebelik. her hafta sizin gibi yeni hamile, hevesli 100 yeni kadin goruyordur muhtemelen . Bunda üzülecek birsey yok
bu arada doktorumu değiştireceğim zaten haftaya
bence haftaya degil sonraki hafta gidin doktora- ilk doktorun dedigi gibi. cunku 6. haftad kalp atisinin duyulmasi biraz zor. duyulan da cok okudum duyulmayan da . gidip de duyamayip demorolize olmaya gerek yok. o yuzden 7nin icinde gidin ki iciniz rahat dönün

Back