5 haftalıkken erken düşük yaşayanlar

gvnnhl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
4
0
38
merhaba arkadaşlar subat 23 te 6 haftalık ikizlerimi kaybettim nisan 23 te tekrar hamile kaldım beta hcg değerlerimi 2 gun arayla takip ettim yine düşük yaşıyorum benim gibi olan varmı doktorlar olabilir diyor tıbbı anlamda bir rahatsızlık mı engel oluyor bebeklerimin yaşamasına

olabilir araştırılması lazım doktorunuz bir şey demedimi ? Umarım en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.

Ben geçen nisanda 5 haftalık düşük yaşadım.öğrendiğim günün gecesi kaybettim.sonrada zaten hamile kalmadım 1 sene oldu

arkadaşlar ben daha yenı üye oldum buraya ben 4 kez düşük yasadım hepsıde 6 haftaya gırerken oldu bebişlerimn kalp atıslarını duymadan kaybedıyorum .(

Geçmiş olsun.Benimde ilk hamileliğim 1.5 aylıktı düşük yaptım, doktorum 3 ay dinlenmemi söyledi. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım fakat 3. ayında kalbi durdu kürtaj oldum.Özel bir hastaneye gidiyordum,araştırılmasını istedim fakat 3 düşük yapmadan araştırılmadığını söyledi doktorum.Araştırma hastanesine gittim, ısrar ettim malesef 3 kez düşürmeden araştıramayız dediler.2 yıl oldu ,bir daha denemedim.
Geçen yıl başka bir rahatsızlığımdan dolayı gittiğim başka bir kadın doğum doktoruna durumu anlattığımda hormon testi istedi,değerlerim kötü çıktı.Hormonlarım az çalışıyormuş buda başlı başına bir düşük sebebidir zaten dedi. ömür boyu bu hapı kullanacakmışım ,eğer kullanmazsan tekrar düşük yaparsın dedi. Allah yardımcımız olsun,inşallah bir daha aynı şeyi yaşamayız.

Geçmiş olsun.Benimde ilk hamileliğim 1.5 aylıktı düşük yaptım, doktorum 3 ay dinlenmemi söyledi. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım fakat 3. ayında kalbi durdu kürtaj oldum.Özel bir hastaneye gidiyordum,araştırılmasını istedim fakat 3 düşük yapmadan araştırılmadığını söyledi doktorum.Araştırma hastanesine gittim, ısrar ettim malesef 3 kez düşürmeden araştıramayız dediler.2 yıl oldu ,bir daha denemedim.
Geçen yıl başka bir rahatsızlığımdan dolayı gittiğim başka bir kadın doğum doktoruna durumu anlattığımda hormon testi istedi,değerlerim kötü çıktı.Hormonlarım az çalışıyormuş buda başlı başına bir düşük sebebidir zaten dedi. ömür boyu bu hapı kullanacakmışım ,eğer kullanmazsan tekrar düşük yaparsın dedi. Allah yardımcımız olsun,inşallah bir daha aynı şeyi yaşamayız.
CNım merhaba
Öncelikle geçmiş olsun çok
Benimde benzer sorunlar:110:
Hangi hormonlarına bakıldı acaba
Nasıl bir takviye kullanıyorsun

X