5 Haftalıkken kese gören var mı

Sesveriyorumbirki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
46
14
3
Merhaba kızlar 4hft+5gün hastaneye gittim kese gorunmedı 700cıktı degerim 5 hft +1 günken kan verdim saglık ocagında >1000.0 den fazla cıktı ama tam deger yok yarın doktora gidicem sizce kese görünür mü 😒

Benim görünmüştü kese ama dr hayırlı olsun bile dememişti haftaya tekrar gel yine bakalım demişti çok üzülerek çıkmıştım hastaneden sonraki hafta net olarak gördük ve dr da hayırlı olsun demişti inşallah siz de görürsünüz

Direk karından 5+4 te
6 mm olarak görmüştük.
6+5 dede şükürler olsun minik kalbini duymuştuk 😊

Bu konularda herkes ayrıdır . Karındaki yag oranı kilo vs e göre değişir .
Yaklaşık hcg 2000- 3000 olmadan karından görünmez zaten .

Hiç bir konuda stres yapmayın sadece sabırla bi hafta bekleyebilirseniz herşey çok iyi oluyor . Bu aşamada en çok dua gerekli

Haydi hayırlı olsun kardeşim.

Merhaba kızlar 4hft+5gün hastaneye gittim kese gorunmedı 700cıktı degerim 5 hft +1 günken kan verdim saglık ocagında >1000.0 den fazla cıktı ama tam deger yok yarın doktora gidicem sizce kese görünür mü 😒
Canım 6haftalıkken sadece keseyi gördüm yaklaşık 6000değerle 5haftadan sonra görünür sanırım kese

Benimde 5 haftalkken kese gorunmedi degerim 841 di 6 haftada gorundu yarin 7 haftama gircen insallah :)

Back
X