Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Compact emriyo nedir bilmiyorum ama inşallah transferiniz tutar ve mutlu haberi alırsınız. Kaliteye takılmayım rabbimin ol demesi yeterliKimse Yok mu bu gün yani 3. Gün compakt yani 4. Gün embiryosu transferi oldum bu iyi mi
Çok doğru herşey güzel Rabbimin elindeCompact emriyo nedir bilmiyorum ama inşallah transferiniz tutar ve mutlu haberi alırsınız. Kaliteye takılmayım rabbimin ol demesi yeterli
Benimde kompakt embriyoyduKimse Yok mu bu gün yani 3. Gün compakt yani 4. Gün embiryosu transferi oldum bu iyi mi
Gayet iyiKimse Yok mu bu gün yani 3. Gün compakt yani 4. Gün embiryosu transferi oldum bu iyi mi
Sonucumuz ne oldu pekiBenimde kompakt embriyoydu
Tuttu benim ama değerim yükselmedi kimyasal oldu. İnşalah Allahın izniyle pozitifi görürsün :)Sonucumuz ne oldu peki![]()
İnşallah size kaç tane transfer yapılmıştı inşallah siz de ben de kavuşuruz yavrularimizaTuttu benim ama değerim yükselmedi kimyasal oldu. İnşalah Allahın izniyle pozitifi görürsün :)
2 tane transfer olmuştu biri 3. Gün biri kompakt :) amin İnşallaj Allah herkesin yardımcısı olsun çok zorlu bi süreçİnşallah size kaç tane transfer yapılmıştı inşallah siz de ben de kavuşuruz yavrularimiza
İnşallah ya niye kimyasal oldu acaba ilk kanda kaç cikmisti2 tane transfer olmuştu biri 3. Gün biri kompakt :) amin İnşallaj Allah herkesin yardımcısı olsun çok zorlu bi süreç
İlk kanda 11. Gün baktırdım 15,5 çıktı 13. Gün 17,5 çıktı 15. Gün 7 çıktı zaten sağlıklı artış olmadı. 2 gün sonra düşüşü gördüm hemenİnşallah ya niye kimyasal oldu acaba ilk kanda kaç cikmisti
Amin İnşallaj canım nasip değilmiş zamanı değilmiş napalım :) devam ediyoruz denemeye gene bakalımÇok geçmiş olsun Rabbim daha iyi daha güzellerini nasip etsin inşallah![]()
Doktorunuz ne demişti kompakt embiryo hakkında sizeAmin İnşallaj canım nasip değilmiş zamanı değilmiş napalım :) devam ediyoruz denemeye gene bakalım
3. Gün 16 hücreli oldu demişti sonra transferden 2 gün önce çözmüşler tekrar bekletmişler gene baya coştu demişti ama zaten bi süre sonra hücre sayısı sayılamıyor dediDoktorunuz ne demişti kompakt embiryo hakkında size
Neden dondurdular iki defa dondurup cozmusler galiba3. Gün 16 hücreli oldu demişti sonra transferden 2 gün önce çözmüşler tekrar bekletmişler gene baya coştu demişti ama zaten bi süre sonra hücre sayısı sayılamıyor dedi
Yok ilk 3. Gün donduruldu sonra transferden önce çözdürülüp tekrar bakıldı ilerleme olacak mı diye 2 gün öyle bekletilip transfer edildiNeden dondurdular iki defa dondurup cozmusler galiba