• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 inci IVF den sonra hamile kalan varmi? :-(

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
arkadaslar 5 inci tüp bebek denemem gene bir kötü sonucla bitti.
gene hamile kalamadim mafoldumben
cok üzgünüm--benim hicmi bir bebegim olmicak yani???
ne varsa denedim herseyi yaptim, tutunamiyorlar bende iste

aranizda 6 inci denemede hamile kalan varmi??

lütfen cevap yazin--cok umutsuzuuuuum

elbette olacak,kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 4 seneye 5 deneme sığdırdım hemde çok iyi merkezlerde !!!ama olmadı ...daha sonra umut tüp bebeğe gittim ve femara protokolü yani kısa protokol uygulandı...sende denedin mi bu protokolü ? birde akupunktur yaptırdım...

canım ben beş deneme yaptım mikroenjeksiyondu olmadı şu an altıncıya hazırlanıyorum ewet çok zor biliyorum hem maddi hem manevi ama ne yapalım mücadeleye devam bu yolda on oniki kere deneyen var sonunda başarıyor bu konuda önemli olan iyi merkez iyi dr. ve en önemlisi şans olacak biz bu denemelerle o şans kapısının açık oldugu zamanı yakalamaya çalışıyoruz o zaman hangisi bilmiyoruz ama YA ALLAH deyip başlıyoruz belki bu sefer diye .......benim ilk denememde kist olmuştu dr. iptal edelim demişti ben çok aglamıştım ilk denememdi ve eyvah yandım hiç olmayacak galiba diye düşünmüştüm dr. konuştuk dr. bize bu bir sorun degilki sonra yeniden deneriz demişti baktı ben çok üzülüyorum zırlıyorum bakın dedi ben size çocugunuz olmaz demiyorumki sizin çocugunuz olur diyorum sadece bir şanssızlık ilaçlar kist yaptı dedi . anlayacagın canım bizim tek şansımız bu yöntemler veee... iyiki varlar olmasa ne yapardık yada dr. sizin olmaz boşuna ugraşmayın dese ne yapardık birde böyle düşün bu sorunun bir çaresi var deneye deneye mutlu sona ulaşacagız inşaallah........ ALLAH dermansız dert vermesin bence sevinki dermanımız var canım benim...... yılmak yok yola devam...şans hep yanında olsun hiç ümütsizlige kapılma ümit biterse hayat biter......

Son düzenleme:
kızlar bende 4. olacak nasip olursa.............yanlız bişey sormak istiyorum????*sizler hamile kalıp mı kaybediyorsunuz yoksa hiç mi olmadı..............

öncelikle benden önce buraya yazan arkadaşlar inşallah bundan sonraki denemeniz son denemeniz olur inşallahhhhh diyorum ve benimde şimdi başlayacak tedavim 3. olacak ikinci tedavimde merkezde bir bayan vardı 8. denemede hamile kalmış inşalahh gebeliği sağlıklı bir şekilde devam ediyordur.umut kırmak yok kızlar elbette bizlerde birgün anne olacağızzz

kızlar bende 4. olacak nasip olursa.............yanlız bişey sormak istiyorum????*sizler hamile kalıp mı kaybediyorsunuz yoksa hiç mi olmadı..............

canım benim tüm tedavi boyunca iyi gidiyor hiç bir aksilik yok ama oniki gün sonra bhcg negatif şimdi altıncı denemem eylül gibi bakalım bu sefer kan testleri falan yaptırmayı düşünüyorum ben düşünüyorum çünkü üç dr. degiştirdim biride bir araştıralım neden tutunamıyor bakalım demedi çok kızıyorum :oklava:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar evet bennn 4 kere denedım hıc hamıle kalamadım artık ben hıc anne olamıcakmıyım derken 5. denememde hamıle kaldım ancak kımyasal gebelıktı olsun dedım en azından hamıle kaldım dıyerek kendımı avuttum hemen arkasından 6. denedım ve yıne hamıleydım bu benım için bır mucızeydı ancak kese yok ve dış gebelık herşeyde bır hayır vardır kızlar şimdi 7. tedavıme başlamak ıcın gun sayıyorummm

Bu mubarek gunde allahım ısteyen herkese evlat sevgısını yasatsın ınsallah

kızlar benbimde 3 aşılama 3 micro negatif hiç tutmadı ama normal yolla 2 dış gebelik oluşdu 4, micro için start vercez ama korkuyorum her ay korkumdan erteliyorum ilkdenemlerde bunu yasamadım ama bu 4, denemde cok korkuyorum

kızlar benbimde 3 aşılama 3 micro negatif hiç tutmadı ama normal yolla 2 dış gebelik oluşdu 4, micro için start vercez ama korkuyorum her ay korkumdan erteliyorum ilkdenemlerde bunu yasamadım ama bu 4, denemde cok korkuyorum

mrb gunes1977 bende 3.de başlamak için korkularım var.neler yapılacak neler istenecek diye korkuyorum.kolay aşamalarda geçmiyoruz allahım bu mübarek günlerde belkide hiç tedaviye gerek kalmadan geldiniğinde getirecek ...::

canım ben beş deneme yaptım mikroenjeksiyondu olmadı şu an altıncıya hazırlanıyorum ewet çok zor biliyorum hem maddi hem manevi ama ne yapalım mücadeleye devam bu yolda on oniki kere deneyen var sonunda başarıyor bu konuda önemli olan iyi merkez iyi dr. ve en önemlisi şans olacak biz bu denemelerle o şans kapısının açık oldugu zamanı yakalamaya çalışıyoruz o zaman hangisi bilmiyoruz ama YA ALLAH deyip başlıyoruz belki bu sefer diye .......benim ilk denememde kist olmuştu dr. iptal edelim demişti ben çok aglamıştım ilk denememdi ve eyvah yandım hiç olmayacak galiba diye düşünmüştüm dr. konuştuk dr. bize bu bir sorun degilki sonra yeniden deneriz demişti baktı ben çok üzülüyorum zırlıyorum bakın dedi ben size çocugunuz olmaz demiyorumki sizin çocugunuz olur diyorum sadece bir şanssızlık ilaçlar kist yaptı dedi . anlayacagın canım bizim tek şansımız bu yöntemler veee... iyiki varlar olmasa ne yapardık yada dr. sizin olmaz boşuna ugraşmayın dese ne yapardık birde böyle düşün bu sorunun bir çaresi var deneye deneye mutlu sona ulaşacagız inşaallah........ ALLAH dermansız dert vermesin bence sevinki dermanımız var canım benim...... yılmak yok yola devam...şans hep yanında olsun hiç ümütsizlige kapılma ümit biterse hayat biter......

evet ya haklisin canim--birde care olmasaydi bu derde, cok daha kötü olurdu....
insallah hepimiz yakinda kavusuruz bebegimize kaydirigubbakcemile5

canim kardeslerim bende 7. baslayacaktim migroya birturlu nasip olmadi mayista baslayacaktik kist cikti neyse 3 ay dog kon hapi lullandim kist kalmadi agustosta gelecektik bu seferde adet olamadim 3 aydir dr izin vermedi vucuduna zaman taniyalim dedi ALLAH NASIP EDESRE KASIMDA TURKIYEDEYIM HERSEYDE HAYIR VARDIR BU KADAR EMEK BU KADAR ISTEK TABIKI BUNLAR RABBIMIN KATINDA BOS DEGIL BEN INANIYORUMKI RABBIM BIZE VERECEK MELEKLERIMIZI COKKKKKKKKKK ZOR 6 kez yikilmak ama pes etmek yok RABBIM BU UGURDA SAVASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS CEVIRMESIN AMINN acicasi artik bende cok korkmaya basladim.:emir_bebek::sinifsinif:

allah hepimizin yardımcısı olsun
umut gibisi yok ben 5 ay once dogal yolla bi gebelik gecirdim 8 haftalıkkken kürtaj kalp atısı yoktu
dr bana bu fshla olmaz dedi o sok anını hatırlamak bile istemiorum simdiki dr umut verdi denemek bile benim icin nimet
ilk tüp bebek denemem olcak hayırlısı tüm isteyenlere allahım versin

Back
X