canım ben beş deneme yaptım mikroenjeksiyondu olmadı şu an altıncıya hazırlanıyorum ewet çok zor biliyorum hem maddi hem manevi ama ne yapalım mücadeleye devam bu yolda on oniki kere deneyen var sonunda başarıyor bu konuda önemli olan iyi merkez iyi dr. ve en önemlisi şans olacak biz bu denemelerle o şans kapısının açık oldugu zamanı yakalamaya çalışıyoruz o zaman hangisi bilmiyoruz ama YA ALLAH deyip başlıyoruz belki bu sefer diye .......benim ilk denememde kist olmuştu dr. iptal edelim demişti ben çok aglamıştım ilk denememdi ve eyvah yandım hiç olmayacak galiba diye düşünmüştüm dr. konuştuk dr. bize bu bir sorun degilki sonra yeniden deneriz demişti baktı ben çok üzülüyorum zırlıyorum bakın dedi ben size çocugunuz olmaz demiyorumki sizin çocugunuz olur diyorum sadece bir şanssızlık ilaçlar kist yaptı dedi . anlayacagın canım bizim tek şansımız bu yöntemler veee... iyiki varlar olmasa ne yapardık yada dr. sizin olmaz boşuna ugraşmayın dese ne yapardık birde böyle düşün bu sorunun bir çaresi var deneye deneye mutlu sona ulaşacagız inşaallah........ ALLAH dermansız dert vermesin bence sevinki dermanımız var canım benim...... yılmak yok yola devam...şans hep yanında olsun hiç ümütsizlige kapılma ümit biterse hayat biter......