5 Kasım 2021 Venüs Oğlak'da - Burcunuza Etkileri

Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Koç burçlarına kariyer konusunda şans getiriyor. Bekar Koç burçları bu dönemde flörtleşme ihtimalini iş aracılığıyla tanıştığı kişilerde bulabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Boğa burçlarına seyahat, akademik kariyer ve eğitim fırsatları konusunda destek veriyor. Aşk fırsatları bur ortamlarda karşılarına çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi İkizler burçlarına para, yatırım, kredi ve miras konularında şans veriyor olacak. İkizler burcu bu ortamda aşkı yakalayabilir, dikkatli olmalılar.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Yengeç burçlarının ilişki evinde gerçekleşiyor. Bazı Yengeç burçları ilişkilerinde ciddileşebilirken; bekar olanlar ise karşılarına çıkan adaylara daha ciddi yaklaşabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Aslan'ların kariyer evinde gerçekleşiyor. İşle ilgili karşılarına güzel fırsatların yanı sıra bu ortamlarda flört adayları da çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Başak burçlarının aşk evinde gerçekleşiyor. Aşk konusunda şanslı olacakları bir döneme giriyorlar. Eğlence ortamlarında karşılarına yeni adayların çıkma ihtimali yüksek. Evli olanlar ise bu dönemde çocuk sahibi olma konusunda şanslı olabilirler.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Terazi burçlarına ev konusunda destek veriyor. Bu dönemde yeni ev alabilir, mevcut olanı değiştirip, güzelleştirebilirler. Ailesel konuların çözümünde de destekleyici etkiler var. Aşk arayanlar ise bu dönemde ilişki fırsatlarıyla daha domestik ortamlarda karşılaşabilirler.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Akrep burçlarına seyahat, eğitim, arkadaşlık ve ticaret konularında şans veriyor. Aşk arayanlar ise bu alanlarda yeni bir adayla karşılaşabilir.

Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Yay burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Bu dönemde hayatlarında parasal gelişmeler yaşanırken bu konuda oldukça bereketli olacaklar. Flört fırsatları arayan Yay burçları sanat galerilerine ve konserlere gitmeli, buralarda karşılarına güzel fırsatlar çıkabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs Oğlak burçlarının birinci evine geçiyor, güzellikleri ve ışıltıları bu dönemde daha da artabilir ve girdikleri her ortamda spot ışıklarını üzerlerine çekebilirler. Aşk arayanlar için de oldukça şanslı bir dönem.

Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak burcu geçişi Kova burçlarının 12.evinde gerçekleşiyor. Bu dönemi ruhsal açıdan biraz istirahat dönemi olarak geçirebilirler. Sakin kalmaya, kendileriyle kalmaya özen göstermeli; bu dönemi kalplerini iyileştirmek için kullanmalılar.

Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Venüs'ün 5 Kasım'daki Oğlak Burcu Geçişinde Neler Bekliyor?

Venüs'ün Oğlak geçişi Balık burçlarına sosyalleşme ve hayaller konusunda destek veriyor. Bu dönemde daha popülerleşebilir, ortamların aranan insanları olabilirler. Flörtleşmek isteyen Balık burçları kalabalıklara karışmalı.

Gülser Çelik

Zirveye çıkmak zordur ama manzara ordan güzeldir.

Venüs Oğlak burcuna geçti. Venüs Oğlak burcunda ilerlerken Retro hareket yapacağı için bu burçta 6 Mart tarihine kadar kalacak yani 4 ay kadar Oğlak burcunda kalmış olacak. Retro yapacağı sürede yine post hazırlarım fakat bu postta da bir üstten değineceğim. Retrosu 19 Aralık günü Oğlak burcunun 26° de durağana geçerek başlayacak ve 29 Ocak tarihine kadar Retro harekette kalacak. Bu sürede Venüs 11° kadar geri harekette ilerlemiş olacak. 29 Ocaktan sonra tekrar düz harekete geçerek 6 Marta kadar ilerleyip Oğlak burcundaki sürecini tamamlayacak. Teknik kısmı yazdığımıza göre bu uzun dönemde bizleri neler bekliyor olacak ona geçelim.

Venüs Oğlak burcunda işleri ciddileştirmek ister. Oğlak malumunuz Satürnün burcu dolayısıyla disipline etmeyi, sorumluluğu anlatıyor. Venüs bu burçtayken ilişkilerde öyle laubali olmaya gelemez. Seviyeli ilerlemek ister ve saygıyı aradan bırakmayalım der. Haliyle bu dönem ilişkilerinde de saygı, seviye, ciddilik ön planda olacaktır. Katı kurallara dayalı, görücü usulü tanışmalar yaşanabilir. Her şeyden bıkıp ‘’ Ben bulamıyorum anne sen bana bul birini’’ cümleleri kurulabilir. Mantıkla hareket edilebilir. İlişkisi olup sağlam adımlarla ilerleyenler için bu dönem işler resmileşebilir. Sağlam temellere dayanmayan ilişkiler özellikle Venüsün Retro olacağı 19 Aralık ile 29 Ocak tarihleri arası ilişkilerini sonlandırmaya gidebilir. Bunun dışında geçmişte bir ilişkiyi yarım bırakıp aklı kalanlarda bu tarihte o ilişkilerine dönebilir. Hatta bu dönüşler çok ciddi olup bir anda ‘’eski sevgilimle barıştık evleniyoruz’’ cümleleri kulaklara gelebilir. Bu süreçte ( Venüs maddiyatı da anlattığı için ) maddi açıdan da eşeği sağlam kazığa bağlayacağımız bir dönem olacaktır. Riske girmeyip yatırımlar yapılabileceği, daha sağlam ve kalıcı adımlar atılabileceği bir dönem olacak. İş ortaklıklarının evlilik ortaklığına dönüşebileceği ve güçler birliği oluşturulabileceği bir zaman aynı zamanda O zaman ne diyoruz ‘’ Biraz ciddileşelim lütfen’’ Sevgiyle kalın❤

Bu süreç en çok Oğlak, Başak ve Boğalara yarar benden demesi sizden denemesi.

Venüs oğlak transiti boyunca ciddi, otoriter, prensipli ve bir miktar eski kafalı olabiliriz.

Özellikle Oğlak, Başak, Boğa burçları verimli etki alırken,
Balık ve Akrep burçları ise destekleniyor olacaklar.
Yükselen Yengeç burçları için yeni aşk kapıda olabilir.

Aysu Neslihan Çetin

Bu süre zarfında;

Sevgi dilimiz ciddileşecek. Aşka, sevgiye, daha ciddi ve gerçekçi bakacağız.

ilişkilerde kalıcılık, sağlamlık önemli olacak. Bu dönem kuracağımız ilişkiler, dostluklar, ortaklıklar sağlam temelli ve uzun vadeli olacaktır.

Sosyal çevrimizde tavrımız daha oturaklı olacaktır. Daha çok iş arkadaşlarımızla veya yaşça büyük, olgun, saygın ve başarılı kişilerle sosyalleşmeyi tercih edebiliriz.

Bu dönem dünya genelinde başarılı kadınlarla ilgili gündemler olabilir.

Birçok ilişkide, ileriye dönük kararlar, evlilik kararları alınacağı gibi, retro döneminde ise bazı sağlıksız ilişkilerde sonlanmalar, kapanışlar olacaktır.

Yatırımlarımızda daha garanti ve geleneksel yöntemleri tercih etme eğiliminde oluruz.

Özellikle retro hareket döneminde, 18 Aralık-1 Şubat arası, para piyasalarında dünya genelinde ciddi çalkantılar görülebilir.

Bu dönemin gölge yönü ise, ikili ilişkilerde duygusal ve şefkatli yaklaşımlar yerine, kuralcı, akılcı, otoriter davranışlar sergilemek olacaktır.

Venüs Oğlak dönemi, diyet yapmak için, kendimize sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak için, zayıflamak için son derece uygun bir dönem, değerlendirebiliriz. Beslenme ve yeme içme konusunda irade gösterebilmemiz ve disiplin geliştirebilmemiz açısından güzel bir destektir.

Bu uzun transitten en çok fayda görecek burçlar toprak grubu olacaktır, Oğlak, Boğa ve Başak Burçları...

Sevgi Yiğit

5 Kasım 2021 ve 6 Mart 2022 arası ikili ilişkilerde, aşkta ciddiyet ön planda olacak.
Venüs Oğlak birliktelikte sorumluluk ister. Belli kuralların olmasından mutluluk duyar. O kurallar çiğnendi mi ilişkisine sınır koyup buzdan bir duvar örebilir.
Uzun zamandır süregelen bir ilişkiniz varsa resmiyete dökmek için harekete geçebilirsiniz. Nişan, söz ve evlilik haberleri artacaktır.
Yeni başlayacak ilişkiler içinse sonu belli olmayan, gelecek vaat etmeyen hiçbir şeye sıcak bakmayacağız. Ciddi düşünüyor mu, sonu evlilik olur mu soruları bu geçişte önem kazanacak.
Hatta işyerinde birbirine aşık olan kişileri duyabiliriz.
Bununla birlikte iş sektörüne çok yarayacak yeni işbirliktelikleri ve anlaşmaları için değerlendirilebilir.
Finansal açıdan geleneksel modelli yatırım araçları daha çok ön plana çıkabilir ve sonu belli olmayan parasal anlaşmaların içine girmek istemeyebiliriz.
Oğlak ve yükselen Oğlaklar güzelliğinize güzellik katılacak ve daha çekici görüneceksiniz. İlişkiler açısından da şanslı bir süreçtesiniz. Dış görünüşünüze ve sağlığınıza daha fazla önem vermek isteyeceksiniz.
Bir de Venüs retromuz var 19 Aralık 2021 ve 29 Ocak 2022 arası retro yapacak. İlişkilerle ilgili ciddi adımlarınızı bu tarihler arasına denk getirmemeye özen gösterin.

Ayrıca kişisel doğum haritalarınızda Oğlak burcu neredeyse o ev konularına daha ciddiyetle yaklaşıp sorumluluk alarak gerçekçi adımlar attığımız takdirde fırsatları maddi manevi yakalama şansımız var.
Olumlu etki alacak burçlar Boğa ve Başak
Hareketlenecek burçlar Koç, Yengeç ve Terazi

Venüs Oğlak Burcunda

Etkiyi olumlu yönüyle;
Venüs'ü Oğlak,
Güneş'i Oğlak,
Yükseleni Oğlak ve
Ay'ı Oğlak olanlar
hisseder.

Karşıt burcu Yengeç de,
İkili ilişkiler, iş anlaşmaları, evlilik teklifi, iş kurmak, estetik alanında karar alma yönünde etkiler alıyor olur.

huniliastrolog

Nhessa selam , Venüs bende demek, bir şey sorucam. Venüs aşk, güzellik ifade eder bı gezegen bildiğim kadarıyla ama piskolojim biraz bozuk da benim, kaygı /takıntı ama çok şükür idare ediyorum, bana bu Venüs'ün etkisi nasıl olur sizce? İyi gelir mi ki ,

Güneş ve yükselen burcu oğlak olanlar olumlu etkiler altında, ama herkesin haritası bir olmadığı için kişisel etkiler değişiyor tabi

Güneş ve yükselen burcu oğlak olanlar olumlu etkiler altında, ama herkesin haritası bir olmadığı için kişisel etkiler değişiyor tabi
Haritayı boşver şimdi diyomusum tabi önemli de işte ben de bi umutla sorim dedim, bi güzellik yok mu ya bana yükselenim akrep .senin içinden geçen bir cümle söyler misin bana

Haritayı boşver şimdi diyomusum tabi önemli de işte ben de bi umutla sorim dedim, bi güzellik yok mu ya bana yükselenim akrep .senin içinden geçen bir cümle söyler misin bana

Motivasyon Sözü: "Seni üzen her şeye, seni "sen" yapan parçalar olarak baktığında, hüznün dönüştürücün olur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…