Evet 5 kez düşük yaptım 6.kez hamile kaldığımda yine kanama oluyodum bu defa da kaybedeceğimi sanmıştım ama rabbim bağışladı çok şükür şu an kızım kollarımda.neden mi bu mesajı yazıyorum çünkü yaşadıklarınızı belki fazlasıyla yaşamış biri olarak ne olur umudunuzu yitirmeyin diye paylaşıyorum.okadar yıkım yaşadım ki...rabbim nasip etti.3.düşükten sonra bütün araştırmalarım yapıldı ama herşey normal çıktı deneyin tutana kadar denildi her defasında daha az umutla denedik.6 .gebeliğim de kanamayla başladı ama bu defa olacak dedim sürekli kendi kendime bunu tekrar ettim rabbim ne olur bu defa onu bana emanet et bana bağışla diye sürekli dua ettim.ve hala düşük yapanlaradır dualarım.hep internette benim kadar düşük yapmış var mı diye çok araştırdım bulsaydım belki bana teselli olacaktı ama hep 3 düşük yapanlar vardı sadece benim sanıyodum ve de bir daha çocuk sahibi olamayacağım hepsi düşük olacak sandım.ama yüce yaradan istedikten sonra o kanın içinde hamileliğim sürdü ve daha sonra yavrumu kucakladım.
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son düşük olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son düşük olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...