Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canim durumunu okudum cok üzüldüm ben de 3 defa dusuk yaptim. Rahimde perde var dediler aldirdim.kanda pihtilasma var dediler igne kullandim.ama sonuc husran.seninkilerin sebebi ne?Hepimize çok çok geçmiş olsunRabbim birdaha yaşatmaz inşallah.Ne yazıyım bilmiyorum gerçekten.Çok zor.Benimde 7 kaybım var,5 kez kürtaj olmak zorunda kaldım
tüm tetkikleri yaptırmamıza,bir çok şeyi denememize rağmen bir nedende bulunmuş değil,çözüme ulaşmış değiliz.Evet kötü birşey çıkmamasına seviniyorsun ama bir noktadan sonra hiç ilerlemediği görmek,bir sebep bulamamak insanı çok üzüyor.Azınlıktayız gerçekten.Ne diyim Buda sanırım bizim sınavımız
umarım tez Zaman'da muradımıza kavuşuruz.Rabbim yardımcımız olsun.
Canim cok gecmis olsun...lutfen kendini umutsuzluga kaptirma. Bak ben de 3 kez dusuk yaptim. Ama cok sukur bu 4. Gebeligim ve 5 bucuk ayi gorduk. Rabbim saglikla kucagima almayi da nasip etsin. Bunda da hep kanamam vardi gunde 3 4 defa ped dolduracak kadar hem de. Her defasinda bu da dustu diye dr a gittum ama sukurler olsun ki tutundu. Yani her seyin bir zamani var. Allah en uygun zamanda dana da nasip edecektir. Tahlillerin nasil cikti bilmiyorum. Ben daha onceki mesajlarda hikayemi anlattim okursan belki yardimci olur.Hamile kaldigimi ogrendigim gibi kortizona basladim.8.haftaya kadar kullandim. Sen de tifona falan baktir. Cunku bebek henuz kucukken bu mikroplarla basedemiyor ve karninda oluyor malesef.... Allah yardimcin olsun.gercekten zor bi surec. 7marim en kisa zamanda toparlarsin kendini.Bir umut belki okursunuz diye yazıyorum şu an.. Saat 04:30 ve ben 3.kez düşük yapiyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Uzerime 3.kez yikilan bir binanin altındayım sanki.kalkamiyorum. Sanırım benim çocuğum olmayacak. Buna nasıl alisacagim çözemiyorum. Nefes alamiyorum.. Hic umudum kalmadi. Clexan+coraspin+folbiol kullanirken oldu. Daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum. Ölüyorum sanki.
Benim de 3 dusugum var canim 4.hamileyim ve daha cok yeni daha rahme tutuanamadi bebegim kanamam da var yazdiklarini okuyunca cok umitlendim ama yok yine hayal kirikligi yasayacagimi biliyorum Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla nasip etsin bendd surekli dua ediyorum onu benden alma diyeEvet 5 kez düşük yaptım 6.kez hamile kaldığımda yine kanama oluyodum bu defa da kaybedeceğimi sanmıştım ama rabbim bağışladı çok şükür şu an kızım kollarımda.neden mi bu mesajı yazıyorum çünkü yaşadıklarınızı belki fazlasıyla yaşamış biri olarak ne olur umudunuzu yitirmeyin diye paylaşıyorum.okadar yıkım yaşadım ki...rabbim nasip etti.3.düşükten sonra bütün araştırmalarım yapıldı ama herşey normal çıktı deneyin tutana kadar denildi her defasında daha az umutla denedik.6 .gebeliğim de kanamayla başladı ama bu defa olacak dedim sürekli kendi kendime bunu tekrar ettim rabbim ne olur bu defa onu bana emanet et bana bağışla diye sürekli dua ettim.ve hala düşük yapanlaradır dualarım.hep internette benim kadar düşük yapmış var mı diye çok araştırdım bulsaydım belki bana teselli olacaktı ama hep 3 düşük yapanlar vardı sadece benim sanıyodum ve de bir daha çocuk sahibi olamayacağım hepsi düşük olacak sandım.ama yüce yaradan istedikten sonra o kanın içinde hamileliğim sürdü ve daha sonra yavrumu kucakladım.
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son düşük olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...
Sakin umitsizlige kapilma. Bak benim de 4. Gebeligim ve bu gebeligim de hep kanamaliydi.Benim de 3 dusugum var canim 4.hamileyim ve daha cok yeni daha rahme tutuanamadi bebegim kanamam da var yazdiklarini okuyunca cok umitlendim ama yok yine hayal kirikligi yasayacagimi biliyorum Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla nasip etsin bendd surekli dua ediyorum onu benden alma diyesende duani esirgeme bizden canim benim
Evet 5 kez düşük yaptım 6.kez hamile kaldığımda yine kanama oluyodum bu defa da kaybedeceğimi sanmıştım ama rabbim bağışladı çok şükür şu an kızım kollarımda.neden mi bu mesajı yazıyorum çünkü yaşadıklarınızı belki fazlasıyla yaşamış biri olarak ne olur umudunuzu yitirmeyin diye paylaşıyorum.okadar yıkım yaşadım ki...rabbim nasip etti.3.düşükten sonra bütün araştırmalarım yapıldı ama herşey normal çıktı deneyin tutana kadar denildi her defasında daha az umutla denedik.6 .gebeliğim de kanamayla başladı ama bu defa olacak dedim sürekli kendi kendime bunu tekrar ettim rabbim ne olur bu defa onu bana emanet et bana bağışla diye sürekli dua ettim.ve hala düşük yapanlaradır dualarım.hep internette benim kadar düşük yapmış var mı diye çok araştırdım bulsaydım belki bana teselli olacaktı ama hep 3 düşük yapanlar vardı sadece benim sanıyodum ve de bir daha çocuk sahibi olamayacağım hepsi düşük olacak sandım.ama yüce yaradan istedikten sonra o kanın içinde hamileliğim sürdü ve daha sonra yavrumu kucakladım.
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son düşük olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...
Merhaba sağlıkla çocuğunuzu dogurabildinizmi acaba bende 2 düşük yaptım ve artık denemeye korkuyorumYazınız öyle bir zamanda karşıma çıktı ki.. 6 kez düşük yaptım 7 gebeliğim ancak kanamam oldu korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum. Araştırıldi hiç bir şey çıkmadı.. Bu kez çok umutluydum. Yarın kontrolum vardı şu an tüm umutlarımı kaybettim..