- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 38
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Arkadaşlar 1.70 boyunda 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum tatlı konusunda çok iradesizim önerisi olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekmek makarna pilav şeker hayatndan çıkar birsüre bol bol şu ve yeşilçay :)Arkadaşlar 1.70 boyunda 65 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum ama bir türlü veremiyorum tatlı konusunda çok iradesizim önerisi olan varmı
malesesefffffZor valla zor ben de veremedim gitti şu lanet 5 kiloyu
İşte sorunda bu ya kendimi tutamiyordum doktora gittim ve Hipoglisemi teşhisi konuldu demekki kendimi tutamamamin bi nedeni varmışyeme kendini tut.
Bu kendini tutamama konusuna hiç inanasım gelmiyor. Böyle diyenlere survivor yarışmasına katılacaksın seni hem tüm türkiye tanıyacak hemde bölüm başına 20.000 tl alacaksın deseler acaba şöyle derler mi ' ben kendimi tutamıyorum yemek yemeden duramam başkasını bulun'İşte sorunda bu ya kendimi tutamiyordum doktora gittim ve Hipoglisemi teşhisi konuldu demekki kendimi tutamamamin bi nedeni varmış
Benim olayım yemek yememek değil yemeklerden sonra oluşan aşırı derecede tatlı isteği ki bu istek normal bi boyutta değil ki zaten doktora gittim ki bir hastalık teşhisi konuldu o zaman doktorum da sizin dediğinizi deseymis bana yeme kendini tut deseymis demek boşuna almış o diplomayi dimiBu kendini tutamama konusuna hiç inanasım gelmiyor. Böyle diyenlere survivor yarışmasına katılacaksın seni hem tüm türkiye tanıyacak hemde bölüm başına 20.000 tl alacaksın deseler acaba şöyle derler mi ' ben kendimi tutamıyorum yemek yemeden duramam başkasını bulun'