5 kilo vermek istiyorum

Ridicule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
27
26
3
29
Merhaba arkadaşlar.
23 yaşındayım.
Boyum 1.55, kilom 50
Öğrenci evine geldiğimden beri (yani 6-7 ay içinde) 5 kilo aldım. Aslında 7 kilo almıştım ama 2 sini geri verdim. Yani her ay 1 kilo aldım
Boyum kısa olduğu için çok kötü top gibi gözüküyorum...
Diyet öneriniz var mı. 5 kilo vermek istiyorum, eski halimi özledim

Merhaba..Canim ben de 10 kilo vermeyi hedefliyorum.Diyetisyene gidecegim ama yazin kendi kendime 5 kilo vermistim.Oncelikle her gun 40 dakika yuruyus yaptim.Bol bol su ictim.Ekmegi tamamen kestim.Kahvaltida sadece yarim simit yedim..Porsiyonlari kuculttum.Abur cubur yemedim.Cok canim istediyse cok az bir parca tadimlik aldim.Gunde 2 ogun yedim.Kahvalti ve aksam yemegi.Oglen cok acikirsam bir kase yogurdun icine light biskuviler varya form.Onlardan parca parca bolup icine koydum..Yogurdu oyle yedim.Aksam 8 den sonra hicbir sey yemedim ve 1 ayda 5 kilo vermistim..

Bir de buyuk bir cam sisenin icine su koyun.Icine 1 cubuk tarcin,1 zencefil ve yarim limonun birazini sıkın.Sıktıgınız yarim limonu da icine atin ve onu icin.Cok iyi detoks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…