5 kilo vermek istiyorum

Ridicule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
27
26
3
29
Merhaba arkadaşlar.
23 yaşındayım.
Boyum 1.55, kilom 50
Öğrenci evine geldiğimden beri (yani 6-7 ay içinde) 5 kilo aldım. Aslında 7 kilo almıştım ama 2 sini geri verdim. Yani her ay 1 kilo aldım
Boyum kısa olduğu için çok kötü top gibi gözüküyorum...
Diyet öneriniz var mı. 5 kilo vermek istiyorum, eski halimi özledim

Merhaba arkadaşlar.
23 yaşındayım.
Boyum 1.55, kilom 50
Öğrenci evine geldiğimden beri (yani 6-7 ay içinde) 5 kilo aldım. Aslında 7 kilo almıştım ama 2 sini geri verdim. Yani her ay 1 kilo aldım
Boyum kısa olduğu için çok kötü top gibi gözüküyorum...
Diyet öneriniz var mı. 5 kilo vermek istiyorum, eski halimi özledim
Merhaba..Canim ben de 10 kilo vermeyi hedefliyorum.Diyetisyene gidecegim ama yazin kendi kendime 5 kilo vermistim.Oncelikle her gun 40 dakika yuruyus yaptim.Bol bol su ictim.Ekmegi tamamen kestim.Kahvaltida sadece yarim simit yedim..Porsiyonlari kuculttum.Abur cubur yemedim.Cok canim istediyse cok az bir parca tadimlik aldim.Gunde 2 ogun yedim.Kahvalti ve aksam yemegi.Oglen cok acikirsam bir kase yogurdun icine light biskuviler varya form.Onlardan parca parca bolup icine koydum..Yogurdu oyle yedim.Aksam 8 den sonra hicbir sey yemedim ve 1 ayda 5 kilo vermistim..

Bir de buyuk bir cam sisenin icine su koyun.Icine 1 cubuk tarcin,1 zencefil ve yarim limonun birazini sıkın.Sıktıgınız yarim limonu da icine atin ve onu icin.Cok iyi detoks..

Back
X