5 kilo vermem lazım

forestgump

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
722
467
323
selamlar herkese
saat 6 dan sonra yemeyerek 15 kilo verdim ancak çok uzun bir sürede, 5 kilo daha vermek istiyorum ama bunu yaz gelmeden yapmak istiyorum ama sanırım vücudum çok alıştığı için çok zorlanıyorum ,aynı kiloda takıldım kaldım,bu süreci hızlandırmak istiyorum.mart ayında 3-4 kilo vermem lazım
şimdilik yaptıklarım 5 -6 dan sonra hiç bir şey yememek
2,5 litre su içmek
jillian micheals spor programına başladım 5.günümdü bugün
olabildiğince düzenli yemeye çalışıyorum
erken uyanmaya çalışıyorum
bunların dışında bana yardımcı olabilecek,önerileri olan var mı,herhangi bir şey cevaplarsanız çook sevinirim,şimdiden teşekkürler...

selamlar herkese
saat 6 dan sonra yemeyerek 15 kilo verdim ancak çok uzun bir sürede, 5 kilo daha vermek istiyorum ama bunu yaz gelmeden yapmak istiyorum ama sanırım vücudum çok alıştığı için çok zorlanıyorum ,aynı kiloda takıldım kaldım,bu süreci hızlandırmak istiyorum.mart ayında 3-4 kilo vermem lazım
şimdilik yaptıklarım 5 -6 dan sonra hiç bir şey yememek
2,5 litre su içmek
jillian micheals spor programına başladım 5.günümdü bugün
olabildiğince düzenli yemeye çalışıyorum
erken uyanmaya çalışıyorum
bunların dışında bana yardımcı olabilecek,önerileri olan var mı,herhangi bir şey cevaplarsanız çook sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Uzaun suredir kilo verdigin icin vucudun plato'dadir su an, onun icin kilo veremiyorsundur. bir kac gun menundeki protein oranini arttir, sporla beraber baslarsin yenden kilo vermeye

Uzaun suredir kilo verdigin icin vucudun plato'dadir su an, onun icin kilo veremiyorsundur. bir kac gun menundeki protein oranini arttir, sporla beraber baslarsin yenden kilo vermeye

teşekkür ederim ,umarım söylediğiniz gibi olur :))çok sıkıldım pes etmemek için çok çabalıyorum ,ufak bir değişiklik bile beni motive edecek

Merhaba canim.

Oncelikle basligina cevap vereyim. Evet kesinlikle mumkun.

Bir kiloda takildiysan bence 2 gunluk bi sok diyet yap ve hemen ardindan kalori hesabina basla. Sonucun olumlu olacagindan eminim :)

Merhaba canim.

Oncelikle basligina cevap vereyim. Evet kesinlikle mumkun.

Bir kiloda takildiysan bence 2 gunluk bi sok diyet yap ve hemen ardindan kalori hesabina basla. Sonucun olumlu olacagindan eminim :)

hımm şok diyet evet kısa süreli olduğu sürece bir zararı olmaz sanıyorum :))) çok teşekkür ederim cevabınız için,önerebileceğiniz bir diyet var mı peki ?

merhaba arkadaslar
2 gunde 5 kilo verdiren diyet nasil yapilir? acaba sagliklimi?
cok tesekkur ederim

forumda görmüştüm ama yapmadım şuan o düzene ayak uyduramam ,sağlıklı olup olmadığı konusunda fikrim yok ,sen denersen yorumlarını bekliyorum yalnız :))

Back
X