Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 5 model ... siz olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Hangi model ?

• Ankete Katılan
    308
Bence 4. ve ya 5.yi seçmelisin. Diğerleri 200 kişilik bir nişan için çok iddiasız kalır. aslında 5.i daha çok beğendim ama gelinliğie benziyor, düğünde sade bir model seçeceksen olabilir.
4. hem çok farklı hem de çok hoş vücut yapın uyuyorsa kesinlikle 4 derim ben. şimdiden hayırlı uğurlu olur inşallah:)

tüm sayfaları üşenmedim okudum :))) bende 5 diyorum son zamanlarda çokça nişanlarda bulunmuş biri olaraktan çokça nişanlık görmüş birisi olaraktan çok farklı geldi gözüme. son moda nişanlıklardaki o marul gibi kıvrımları yok, perde gibi oradan buradan toplanmış, değil taşı tuşu işlemesi yokve buna rağmen gözalıcı şık romantık sade ve kabarıkımsı ( çok kabarık değil yani:) ) bir yerde tarladan giymeyeceğini okudum ama bunun altına tarlatan giymezsen elbise sönük kalır özelliği kaçar en az çapı olanlardan giymelisinki etekleri gercin dursun :) ve birdaha başka yerde böyle bir elbise giyemezsin buda başka bir ayrıntı. mutluluklar allah tamamına erdirsin.

canım az önce araştırdım google a sheri hill türkiye diye girip ilk linke tıkladığında onlie alışveriş bölümü var orada bu elbise 1950 tl stoktada var görünüyor teslim süresi 1-2 ay diyor bi arastır istersen dikime 1600 demişler 400 lira için riske atma bence

Arkadaşlar daha önce de konu açtım ama kafamda birden fazla model var. Sizlerinde fikirleriyle aklım iyice karıştı. :1: Mesajımı da değiştirip hepsini ilk mesaja ekleyemedim resimlerin. O yüzden tekrar konu açıyorum :|

150-200 kişilik bir nişanım olacak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Tabi hiçbiri diyenin de fikri önemli :1::1:

1. Eki Görüntüle 388063

2. Eki Görüntüle 388066

3. Eki Görüntüle 388067

4. Eki Görüntüle 388068

5.Eki Görüntüle 388070

5har,ka bir elbise ama 4 numaralı elbisede süperrrr

3 numara çok şık sade asil duruyor.rengini değiştirme imkanı varsa kırmızı, mercan rengi yada saks mavi bile olabilir

ama 5 numara aynen bi yatak örtüsü gibi :)) kabarık model istiyosan daha süper modeller var buna bin basan.

Son düzenleme:
4 ya da 5 diğerleride cok sık asil ama 150-200 kişilik nişan için biraz sönük

aaayyy 4 ve 5 e bayıldııımmmm!! 3 evet çok hoş ama nikah elbisesi gibi bana gelinliği andırıyo pek nişana uygun değil gibi. bu arada konu açılalı baya olmuş arkadaşın nişanı oldu mu acaba hangisini giydi :)

aaayyy 4 ve 5 e bayıldııımmmm!! 3 evet çok hoş ama nikah elbisesi gibi bana gelinliği andırıyo pek nişana uygun değil gibi. bu arada konu açılalı baya olmuş arkadaşın nişanı oldu mu acaba hangisini giydi :)

yok canım daha olmadı. ekimde nişanım. ama hala karar veremedim. tam verdim diyorum yeni bir şey görüyorum. bir de orjinalleri 2500-3000 civarı o elbiselerin. dikim olacağı için de korkudan karar veremiyorum :)

ben 4 numarayı beğendim diğerleri çok sade beş numarada çok abartılı en güzeli 4 numara olanı

yok canım daha olmadı. ekimde nişanım. ama hala karar veremedim. tam verdim diyorum yeni bir şey görüyorum. bir de orjinalleri 2500-3000 civarı o elbiselerin. dikim olacağı için de korkudan karar veremiyorum :)

çok haklısın canım biz kadınlar karar vermekte zorluk çekiyoruz:1: sonuçta en özel günlerimizden birinde en mükemmeli bulmaya çalışıyouz. Dikim konusunda evet iyi bir yer olmayınca güzelim elbiseler mahvoluyor ama iyi bir yer bulunursa orjinallerinden daha uygun fiyata diktiklerinden avantajlı oluyor. İnşallah gönlüne göre birşey bulur çok güzel olursun canım. Şimdiden mutluluklar diliyorum:16:

Slm hayırlısı olsun öncelikle. Ben en çok 3 numarayı beyendim.. Anketede katıldım zaten. 22 eylülde nişanım var. Seninki gibi 150 200 kişililk kapalı bir mekanda olucak. 3 numaralı elbiseyi nereden alabilirim. Yardımcı olursan çok sevinirim.

ben hicbiri diyorum :)
150-200 kisilik nisan diyorsun
yani salonda olcak
ve o yüzden o elbiseler cok basit kalcak, özellikle ilk ücü
bence biraz daha kabarik secmelisin,
cok asiri kabarik olmasada, hafif bi kabariklik sart
gelin oldugunu göster caaaniiim :)

Back
X