- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 31
- Konu Sahibi Nimet yardim
Hanımlar 5 nisanda catlatma ignesi olan varmi

Durumlar nasıl??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım aksam 7 de oldum,3 yumurtam oluştu 24. Ve 48. Saati değerlendirdim daha sonra gün aşırı devam ettim iğne sonrası 48. Saatlerde ağrım oldu baya dün gece itibariyle yine kasığımda baskı var devam ediyor,sen ne durumdasın?Hanımlar 5 nisanda catlatma ignesi olan varmiDurumlar nasıl??
İnşallah iğnenin etkisimidir bilmiyorum hala etkilermi bu kadar?Bende canım kasıklarımda ağrı oluyor ınsallah iyi sonuc aliriz❤
Etkiyebiir canım kişiden kişiye değişebilir amaİnşallah iğnenin etkisimidir bilmiyorum hala etkilermi bu kadar?
BenHanımlar 5 nisanda catlatma ignesi olan varmiDurumlar nasıl??
Sen ne durumdasın canım test yaptınmjEtkiyebiir canım kişiden kişiye değişebilir ama![]()
Yok canım daha erken yapmadim sen yaptinmiSen ne durumdasın canım test yaptınmj
Durumlar nasıl
2 gündür yapıyorum silik çıkıyor 14 üncü güne kadar yapıcam etkisi ne zaman geçerse,ağrıların varmıYok canım daha erken yapmadim sen yaptinmi
İgneden sonra agri falan olmadi ümitsizim zaten covit oldugumu ogrendim sanirim olmasada uzülmicem ilk defa hayirlisi olsun hakkimizda hic bi belirtim yok ne catlama belirtim oldu ne bisey bat 22 nisan bakalim ne olucak bende merakla brkliyotum sizde durumlar ne catlama agtisi yasadinizmiDurumlar nasıl
Evet var kramp giriyor arada belim agriyor felan bende yapcam yarın bakalım2 gündür yapıyorum silik çıkıyor 14 üncü güne kadar yapıcam etkisi ne zaman geçerse,ağrıların varmı
Evet 1 gun boyunca ağrıdan duramadim diyebilirimİgneden sonra agri falan olmadi ümitsizim zaten covit oldugumu ogrendim sanirim olmasada uzülmicem ilk defa hayirlisi olsun hakkimizda hic bi belirtim yok ne catlama belirtim oldu ne bisey bat 22 nisan bakalim ne olucak bende merakla brkliyotum sizde durumlar ne catlama agtisi yasadinizmi
Benimde çatlatma sonrası yani 48. Saatlerde oldu ve hala iğne etkisimidir bilmiyorum baskı var kasıklarımda rahatsız edecek kadar değil ama rabbim büyük inşallah nasip olur tüm isteyenlereEvet 1 gun boyunca ağrıdan duramadim diyebilirim