Saç Rengi ve Saç Boyama 5 numara kahverengi KESTANE OLMAYAN sac boyasi biliyor musunuz?

Prenseselsa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
11
0
6
31
Merhabalar, ben sacimi 5 numara kahverengine boyamak istiyorum ancak her yerde acik kestane rengi diye geciyor. Kestane rengi olmayan sac boyasini nasil bulabilirim? (((

5 numaralara normal kahve bile dense kestane oluyor sen kestane olmamasını içerdiği bakırlıktan dolayı istemiyorsun anladığım kadarıyla 6 numarada gayet koyu bir renktir profesyonel boya al market boyaları değil majirel olabilir 6.1 al derim:)

6.1 de cok acik renk degil mi? Almak istedigim renkti ama acik olur diye korkuyorum.. Saclarim koyu kahve normalde benim.

6.1 de cok acik renk degil mi? Almak istedigim renkti ama acik olur diye korkuyorum.. Saclarim koyu kahve normalde benim.
Kesinlikle açık bir renk değil bende korkarak almıştım koyu kahve tuttu hele 20 volümlük oksidanla hiç açıklık olmaz endişelenme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…