5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar çoğunuz bişi yapıyor olmasınlar yazmissinz.ama imkanı yok .kıza nekadar düşkün olduklarini ben biliyorum .babası annesi erkek kardeşleri ödleri kopuyor bişi olursa diye.hem bunun polisi doktoru herşeyi var .öyle bişi olsa çıkardı ortaya
Valla sizde sorun var o zaman. Anlattıklarınız çelişkili.

Ödleri kopsa senden önce 50 kere onlar götürürdü hastaneye, madem o kadar düşkünler sana mı kaldı çocuğu Dr. A götürmek karpuz. Sen ya gördüğünü anlamıyorsun ya da çok iyiniyetlisin
Fazla drama queen bence. Konunun girişinde çocuk ölüm döşeğinde de yüzüne bakılmıyor gibi anlattı. Şimdi başka diyor.

Bence de ortadaki durum sıkıntılı.
5 çocuk ölmüşse ilk düşünülen sebep genetik. Yalnız buradaki ölen bebeklerin kız olması işi karıştırıyor.

Hastalıklı gen çekinik olsa çıkma oranı yüzde 25.
X kromozomuna bağlı olsa erkek bebekte hastalık yüzde 50 net oluşur, kızlarda ise illa anne gibi sağlam bir bebek çıkması lazım. 5te beş oran çok yüksek.
İmkansız mı, asla değil daha uçuk oranların da gerçek olduğu görüldü.

Peki kasıtlı mı? Zannetmiyorum.
Mesela kullandıkları kaplar/ilaçlar/giysiler vb. zehirli olabilir, anneden bebeğe geçer. Mesela böcek ilacı ciltten emiliyor. Annede kronik hastalık vardır çocuğa sütten geçiyordur, metabolik rahatsızlık vardır vb.

Şurası net ki önlem alınmazsa altıncı çocuk da ölecek, erkek çocuk gelse o da gidecek büyük ihtimalle. Kız çocuk diye eş ailesi umursamamış yazıklar olsun, devletin bu kadar imkanı var, yeşil karttan tut yardımlara kadar.

Dil bilmiyorum diye birşey olmaz, vatandaşımız sağolsun yabancı birini gördü mü Edirneden Hakkariye kadar eliyle götürüyor, o hastanede illa dil bilen birini bulurlar.

Konu sahibi büyük hizmet yapıyor inşallah güzel sonuçlanır.

Genetik hastalıklar erkekleri vurur, 5 kızın genetik hastalıktan ölüp 3 erkek çocuğun yaşaması imkansız, istatistiksel olarak çok çok az bir ihtimal. Hamileyken kadına ot mot içirip çocukları öldürmüşlerdir ya da kafalarına yastık bastırmışlardır, tek açıklama bu inanın.

Arkadaşlar çoğunuz bişi yapıyor olmasınlar yazmissinz.ama imkanı yok .kıza nekadar düşkün olduklarini ben biliyorum .babası annesi erkek kardeşleri ödleri kopuyor bişi olursa diye.hem bunun polisi doktoru herşeyi var .öyle bişi olsa çıkardı ortaya
Nasıl imkanı yok diyebiliyorsunuz hayret!
Oturuşup ödleri kopacağına doktora götürselermiş? Bu kadar mı salaklar?! Eğer öyleyse bütün çocuklar ellerinden alınmalı. Polisi doktoru var diyorsunuz da onlar için yok işte sorun da burda!!

E o zaman sen niye buraya Flash haber gibi başlık atiyorsun :işsiz: öyle bir yazmışsın ki sen oraya tasinana kadar bu kadın komurlukte yaşamını idame ettiriyormus gibi.
Senin yazım dilinden anladığımız kadarıyla yorum yapıyoruz bizde. Madem polisi doktoru herşeyi olan bir yer madem aile çocuklarına çok duyarlı. Ee o zaman daha ne. Sen de bu bebe hastalandı diye yardımcı oldun götürdün sağol ama...
Bak konuyu duaydi filan diye büyüye muyuye cine periye baglayacaksan hiiic şaşırmicam.
Yine de ölen beş çocuk gerçeği hala buz gibi ortada. Sebebi neymiş peki bu çok duyarlı aile bunu araştırmış mi.

Neyi çelişkili hanfendi .kadin bana ne dediyse ben onu diyorum .kadın geri kalmış hepsi bu
Her denilene inanma, anlattıklarının doğru olması bilimsel olarak mümkün değil diyoruz, geri kalmışlık yok, cana kast var diyoruz, karışırsan hem günaha girersin hem basın belaya girer diyoruz ama yine de sen bilirsin

Genetik bişe bile olsa normal mi yani 5 ininde ölmesi.. doktorlar daha iyi bilir aramızda varsa bir açıklasınlar bize
Sus yaaaaa içim gitti ananemin ilk iki yavrusu öldü ikisinde de yüksek ateş olmuş. Biri besikteydi der biri de tay taya başlamış ....ama sonra olanlar hamdolsun yaşamış. 5 gerçekten korkunç.☹️😢😭

Kıza kimsenin bişi yaptığı yok gözümle görüyorum .öyle olsa zaten gerekeni yapardim
Canım bak belli ki iyi niyetlisin. Ama bence de pek bulaşma başın belayagirmesin. Gecen bi haber okudum kedi hasta yavrusunu acile götürüp içeri giriyor yavrusunu görevlilere teslim ediyor iyileştirsin diye. Söyleceklerim bu kadar

E o zaman sen niye buraya Flash haber gibi başlık atiyorsun :işsiz: öyle bir yazmışsın ki sen oraya tasinana kadar bu kadın komurlukte yaşamını idame ettiriyormus gibi.
Senin yazım dilinden anladığımız kadarıyla yorum yapıyoruz bizde. Madem polisi doktoru herşeyi olan bir yer madem aile çocuklarına çok duyarlı. Ee o zaman daha ne. Sen de bu bebe hastalandı diye yardımcı oldun götürdün sağol ama...
Bak konuyu duaydi filan diye büyüye muyuye cine periye baglayacaksan hiiic şaşırmicam.
Yine de ölen beş çocuk gerçeği hala buz gibi ortada. Sebebi neymiş peki bu çok duyarlı aile bunu araştırmış mi.
Sebebini elbette onlar biliyor ben bilmiyorum ama. 2 hafta falan oldu taşınali geri kalmislar diyorum .ben sadece kadına teklif edip etmeme arasında kaldım beni yanlış anlarsa diye .dayanamadım kadınla kalktım gittim .ve kız üşütmus .annesi surubunu süt falan aldı kızı iyilessin diye.gelene kadarda bin kere Allah razı olsun senden dedi .doktorla ben konustim kadının turkcesi yoktu hepsi bu

Genetik bişe bile olsa normal mi yani 5 ininde ölmesi.. doktorlar daha iyi bilir aramızda varsa bir açıklasınlar bize
Genetikse 5 i de ölebilir ama buradaki sıkıntı birincisi öldükten sonra araştırmalıydılar. Hadi araştırmadılar 2.cisi de ölünce insanların birşey mi var diye sorgulaması lazımdı. Nasıl bir düşünce yapıları var bilmiyorum ama insan hasta bebeğini de ne yapar ne eder doktora götürür. Bir gariplik var.

Neyi çelişkili hanfendi .kadin bana ne dediyse ben onu diyorum .kadın geri kalmış hepsi bu

Erkek çocukları nasıl yaşıyor peki? Ödleri kopuyorsa hastaneye neden götürmüyorlar. Kadın cahil de tüm sülalesi mi bir kez doktor yüzü görmemiş? Çok yardım etmek istiyorsanız sosyal güvenliği arayın ellerinden alsınlar bu çocukları. Bir ailese 5 bebek ölümü çok fazla. Büyükannelerimizde köylerde bebek kaybetmiş ama 1 bilemedin 2. Hepsi de ne hikmetse kız. Bir iş var bu işin içinde.

Genetikse 5 i de ölebilir ama buradaki sıkıntı birincisi öldükten sonra araştırmalıydılar. Hadi araştırmadılar 2.cisi de ölünce insanların birşey mi var diye sorgulaması lazımdı. Nasıl bir düşünce yapıları var bilmiyorum ama insan hasta bebeğini de ne yapar ne eder doktora götürür. Bir gariplik var.
Götürdük zaten .sanırım Türkçesi yok diye utanmış .ben yukarı çıkıp abla ben zaten dışarı cikiyorum çıkmıskken senin kizida götürelim dedim oda iyi olur benim oğlan evde yok dedi.oglu Türkçe biliyor kadın bilmiyor. Bu yüzden sanırım kendi başına gitmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X