5 saatlik yolculuk...

bende gitmek istemiyorum eşim ısrar etti kayınvalidemlere gidilicek. onlarında sağolsun anlayışları yok. ama gitmiycem

ben de 5. haftada hiçbir rahatsızlığımın olmamasına güvenerek 1 saatlik yola cıktım ve dönüşte hem iç hem de dış kanama yaşadım. 5 gün hastanede yattım bunun sonucu. bu olayla ilgili dr.um bana yaptığı yorum : ne işin vardı yolculukta .
o ayrı bir alem. salak herif söyleyseydin madem en ufak yolculuk bile yasak diye .
ama 2. dr.umun yaptığı yorum ise 1 saatlik yoldan birşey olmaz kanamanın sebebi herşey olabilir...
seçim ,karar senin.
ama bence kendini azıcık bile kötü hissediyorsan ki bulantılarından bahsetmişsin,çok zorunlu değilsen gitme ,boşver...

ben 6.ayımın içindeyim ilk ayımdan beri her ay 4 saatlik yol yaptım ,çok şükür bişe olmadı ,bu ay yine dr için gidicem,ama bişe varki ablam tüp bebek yaptırmıştı 4.ayında 4 saat yürüdü ertesi günü suları geldi bebeklerini kaybetti,zorunda değilseniz yolculuk yapmayın derim ben ne olurrr ne olmazz

ben gerçekleşen düşüklerin seyahatle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama uçak yolculuklarını bundan ayırıyorum çünkü uçak yolculukları tehlikeli olabiliyor. Ancak trende otobüste zaten oturarak gidiyorsunuz evde de oturuyorsunuz hatta yemek ev işi illa yapılıyor.. O zaman hamileyken hiç hareket etmememiz lazım ama tabii ilk üç ay riskli olduğundan doktorda düşük riski var derse o ayrı yolculuk yapmamak gerek ama heralde bende yolculuk yapamam hamileyken ıstanbul'da ailem var ama ya eşimle gidebilirim yada hiç gidemem çünkü bebeğe birşey olursa kayınvalidemler beni suçlarlar biliyorum eşim birşey demez ama o da içten içe öyle düşünür bu yüzden bu sorumluluğu alamayacağım için gidemem ama gidilir yanii...

ben 12 haftalik hamileyken tam 14 saatlik bi araba yolculugu yaptim( kabus gibiydi uyu uyan yol bitmek bilmedi...bu arada kaza gecirme olasiligi evden cikip ise giderken de var. allah korusun.doktoruna sor bi sakincasi yoksa git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…