Fazla kilonuz var mı? Boy ve kilonuz kaç?Kızlar bugÜn doktora gittim gıdım için.Doktor 'Ben senin burnun için geldiğini düşünmüştüm ilk başta.İstersen ikisini de yapalım ve fiyat 10.000 tl' dedi. Doktorumu sevdim ama maddi olarak sadece gıdı istiyorum.Acayip gıcık kaptım resmen gıdımdan. Anketimde değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 2174971 Eki Görüntüle 2174972
Çenen güzel burun ve gıgı önerdi doktor da.Nacizane burun ve çene olmanızı tavsiye ederim
Gıdı normal gözüküyor
Ben gıdımdan rahatsız olduğum kadar burnumdan değilim açıkçası.Sizin ne hissettiğiniz önemli , en çok sizi ne rahatsız ediyorsa onu yaptırın derim .. ha aynı ameliyatta ikisi birden yapılıyor ve burnunuzdan da şikayetçiyseniz onu da yaptırabilirsiniz ...
Ama burnunuzdan rahatsız değilseniz hiç dokundurmayın derim
Birden 11 kilo verince böyle oldu gerçektenIkisi de yapilabilir ama illa tek bir tanesi olacaksa gidi dedim cunku sarkmis gercekten.
Fotoğrafta cıkık uzun gibi ve önden katlı cıkmısÇenen güzel burun ve gıgı önerdi doktor da.
aynen gerçekten değiştiriyor.Gıdıda bişi yok ki?
Burun bakışı simayı herşeyi değiştiriyor ama bilginize.
Fotoya göre yok ama canlı nasılsınız bilemem tabibirşey yok mu?ay keşke
Birden 11 kilo verince böyle oldu gerçekten
Gidi da birsey varmi anlamak için kafayi normal düz tutup önden cekmeniz lazım yani önden daha rahat belli olurbirşey yok mu?ay keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?