5 saniyenizi rica edebilir miyim?

Sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    110
  • Anket Kapalı .

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
zlar bugÜn doktora gittim gıdım için.Doktor 'Ben senin burnun için geldiğini düşünüştüm ilk başta.İstersen ikisini de yapalım ve fiyat 10.000 tl' dedi. Doktorumu sevdim ama maddi olarak sadece gıdı istiyorum.Acayip gıcık kaptım resmen gıdımdan. Anketimde değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Edit:
Bugün 2. günüm ameliyattan sonraki. Bu akşam dikişlerimi aldırcam. Bu arada ortalarda Rahip İsatar gibi dolaşıyorum. Ağrı sızı yok. Bunları da belki birisine bir faydası olur diye ekliyorum

Edit1:Kızlaar ben geldim.Foto yüklüyorum. Biraz daha ödemim var ama istediğimden bile güzel oldu.
Eki Görüntüle 2183787 Eki Görüntüle 2183788 Eki Görüntüle 2183789 Eki Görüntüle 2183790

Son düzenleme:
Sizin ne hissettiğiniz önemli , en çok sizi ne rahatsız ediyorsa onu yaptırın derim .. ha aynı ameliyatta ikisi birden yapılıyor ve burnunuzdan da şikayetçiyseniz onu da yaptırabilirsiniz ...

Ama burnunuzdan rahatsız değilseniz hiç dokundurmayın derim

Gıdıda bişi yok ki?

Burun bakışı simayı herşeyi değiştiriyor ama bilginize.

Ben gıdımdan rahatsız olduğum kadar burnumdan değilim açıkçası.

Birden 11 kilo verince böyle oldu gerçekten

Evet direk cene altindan asagi dogru gidiyor.
Bariz bir sarkma var. Burundan cok rahatsiz degilim acelem yok diyorsan ben gidi diyorum. Burun yapili olup sarkik gidiyla durmaktan daha iyi bence.

Fotografta bisey yok diyen arkadaslar icin. Normal gıdı bolgesi bu fotograftakine yakin bir goruntude olur.
Direk cene altindan bogaza dogru gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…