• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senedir atanamayan ben:/

drajem

1 adam 1 madam "Baldan Günler"
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
392
283
303
merhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...

5. Senemde atandım. Beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah çok güzel bir yere ataman olur. Senin için dua edeceğim.
helede sinirda kalmak cok kotu.. Allah razi olsun canim..umarim olur:)

Ah su kpss illeti.

Rabbim gönlünüze göre versin.
Çokta az bir puanla kaçırmışsın inşallah şubat atamasına alırlar.

7. Senede atandim pes etmeyin vazgecmeyin inşallah sabriniz ve emeklerinizin karşıliğini alırsınız.

İnşallah hayırlısı ile bu yıl atamanız olur.
Alanınız ne? Ne öğretmenisiniz?

merhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...

Okudum Allah kabul ederse. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı yere atanırsınız.

inşallah atanırsınız
kılpayıyla kaçırmak çok kötü :(
dua edeceğim size ve sizin gibiler için :cry:

Bu kadar atanamayan varken insanlar hala egitim fakultelerine giriyor sasip kaliyorum.
Bence egitim fakülteleri bir sure ogrenci almamali, ilk once atanamayanlar atansa cok daha mantikli olur, belli bir sinir getirilsin bence..

Eğitimi tamamen özelleştirmeye çalışıyorlar bu nedenle atama azalacak işsiz artacak özel sektör ucuz işgücü bulup eğitime yatırım yapacak

Allah kolaylık versin yardımcın olsun virgülleri bende iyi bilirim bende kaçırdım öyle üç dört defa şuan atandım şükür bol bol dua oku feth suresini oku

Back
X