Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ne güzel konu. biz de dilek dileyebiliyor muyuz :)burası da benim dilek kapısı alanım gibi.. :) o zamanlar eş durumu istemiştim o da olmuştu, çok şükür...
Benim de üçüncü yılım 2019 mezunuyum. Lütfen benim için de dua eder misinizburası da benim dilek kapısı alanım gibi.. :) o zamanlar eş durumu istemiştim o da olmuştu, çok şükür...
Bir akrabamızın kızı resim öğretmenliği mezunu..yıllarca evdeydi..38 ya da 39 yaşında atandı2007 mezunuyum ben istesem olur mu acaba
16 yıl olacak neredeyse .
Özel sektör yordu biraz![]()
sıradaki istek ne,araya bana bi arabayı da sıkıştırabilirsin her dileğin gerçekleşiyor mademburası da benim dilek kapısı alanım gibi.. :) o zamanlar eş durumu istemiştim o da olmuştu, çok şükür...
branşınız neydi?burası da benim dilek kapısı alanım gibi.. :) o zamanlar eş durumu istemiştim o da olmuştu, çok şükür...
Çok üzüldüm. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın. Branşınız ne bu arada?merhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
Özelde iş var mı sanıyorsunuz cidden esim 2008 mezunu alanında da iyidir eşime teklif edilen asgari ücret üstelik ocakta zam gelince ona zam yapılmayacak ve bankaya asgari ücret yatırılip kalanı elden alınacak şekildeilla devlet diye diretmene gerek yok çalış tabiki ama özeldede iş var yapacak birşey yok
Hocam bir de bizim için dilesenizburası da benim dilek kapısı alanım gibi.. :) o zamanlar eş durumu istemiştim o da olmuştu, çok şükür...
Canım okudum şimdi emeklerin boşa çıkmasın artık insaAllah Allah yar ve yardımcın olsunmerhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
Ve ben 8.000 liraya hafta içi bakıcı bulamıyorum.. hayat ne ilginçÖzelde iş var mı sanıyorsunuz cidden esim 2008 mezunu alanında da iyidir eşime teklif edilen asgari ücret üstelik ocakta zam gelince ona zam yapılmayacak ve bankaya asgari ücret yatırılip kalanı elden alınacak şekilde
Yemek yol zaten kendi ceplerinden maalesef özelde de iş var ama şartlar çok kötü
Gecen yıl 2800 liraya ogretmen çalıştırdı kurum
Değil mi ?Ve ben 8.000 liraya hafta içi bakıcı bulamıyorum.. hayat ne ilginç