• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senedir atanamayan ben:/

2007 mezunuyum ben istesem olur mu acaba😂
16 yıl olacak neredeyse .
Özel sektör yordu biraz 🥲

merhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
Çok üzüldüm. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın. Branşınız ne bu arada?

illa devlet diye diretmene gerek yok çalış tabiki ama özeldede iş var yapacak birşey yok
Özelde iş var mı sanıyorsunuz cidden esim 2008 mezunu alanında da iyidir eşime teklif edilen asgari ücret üstelik ocakta zam gelince ona zam yapılmayacak ve bankaya asgari ücret yatırılip kalanı elden alınacak şekilde
Yemek yol zaten kendi ceplerinden maalesef özelde de iş var ama şartlar çok kötü
Gecen yıl 2800 liraya ogretmen çalıştırdı kurum

merhaba kizlar tami tamina 5 senedir atanamiyorum... her sene hayirlisi diyorum ama cok da uzuluyorum.. mesela gecen yil 0.26 ile atamayi kacirdim... simdi subat alimlarinda atanabilme ihtimalim yine varla yok arasi.. yine sinirda kalabilirim veya atanabilirim... Allah icin bi ayetelkursi okuyun da su kpss stresinden kurtulayim arkadaslar ...
Canım okudum şimdi emeklerin boşa çıkmasın artık insaAllah Allah yar ve yardımcın olsun

Konu sahibi atanmış sanırım 😁 Ne mutlu çok sevindim.

Ben de 7 yıldır atanamıyordum 7. yılda atandım😂 Tırmalamak gerekiyor sürekli zincir incele incele bigün er ya da geç kopuyor önemli olan süreklilik, istikrar 😁

Özelde iş var mı sanıyorsunuz cidden esim 2008 mezunu alanında da iyidir eşime teklif edilen asgari ücret üstelik ocakta zam gelince ona zam yapılmayacak ve bankaya asgari ücret yatırılip kalanı elden alınacak şekilde
Yemek yol zaten kendi ceplerinden maalesef özelde de iş var ama şartlar çok kötü
Gecen yıl 2800 liraya ogretmen çalıştırdı kurum
Ve ben 8.000 liraya hafta içi bakıcı bulamıyorum.. hayat ne ilginç

Back
X