• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Senelik iLi$kim bitmek uzere, nolur bir akil verin bana ! :((

Bugünlerde uzun ilişkilere nazar değdi çatırdıyor hepsi

Bende 3.5 yıllık ilişkimi bana SALAK dedi diye bitirdim 9 gün oldu ve senin yerinde olsam affetmezdim.

Şimdi düşününce benimkide yapıyordur kesin böyle şeyler diye aklımdan geçirmiyor değilim

Kime güveneceğin değil Kime ikinci kez güveneceğin önemli canım unutma
!

Banada arada oyle seyler soyluyordu:( oda cok zoruma gidiyodu.. 5 senelik bi iliskiyi bitirmek benim icin hic kolay degil, onsuz olma dusuncesi beni olduruyor ama yapdiklarinida hazmedemiyorum

yorumun icin tsk ederim.. okadar akila ihtiyacim varki, kimseye birseyde anlatamiyorum off

Son düzenleme:
Banada arada oyle seyler soyluyordu:( oda cok zoruma gidiyodu.. 5 senelik bi iliskiyi bitirmek benim icin hic kolay degil, onsuz olma dusuncesi beni olduruyor ama yapdiklarinida hazmedemiyorum

yorumun icin tsk ederim.. okadar akila ihtiyacim varki, kimseye birseyde anlatamiyorum off

İnanki bende sen gibi çok acı çekiyorum onsuz olmak çok zor ama karşıdan bakınca yaptıkları affedilir bi şi değil ki tatlım

Ben olsam sanirim affetmezdim
Oda sana zaten söylemis, sen yapsaydin oda seni kesinlikle affetmezmis
Bu demektirki sen onu affedersen, o aynisini yine yapar, cünkü sen bunu kabullenmis oluyorsun !

Bana biraz, seninle oynuyor gibi geldi
Tamam belki yinede seviyodur cünkü 5 sene az bi süre degil ama,
sanirim seni biraz yan cepte bulunduruyor, uzak oldugunuz icin belkide türkiyede baska kizlarla gönül eglendiriyor, yada msnden iste, baska kizlarla cinsel icerikli seyler konusuyor yada YAPIYOR ?
Sonucta öyle kizlar eklemis diyorsun ve cinsel icerikli sitelere üye diyorsun,
hic güvenilcek biri gibi gelmedi bana :50:

Iyi düsün derim, cünkü sen onunla isi ciddiye bindirirsen okadar zorluga katlanicaksin ? Ya sen türkiyeye gidiceksin yada onu getirttirmek icin onca caba sarfediceksin,
bunlara degermi o kisi, bunu iyi düsün derim

Bilmiyorum..Babasinin uzerine yemin etti beni aldatmadigina dair:( Simdiye kadar bi yalanini yakalamamistim, bu haric.. Buda cok buyuk bir Yalan oldu bana karsi.. Benimle gonul eylendiriyor olsa 5 sene surermiydi :43: Ben Turkiyeye gelince bile ayri sehirlerde oturuyoruz, oda ordan kalkip birgunlugune bile yanima geliyordu.. Ailesinle tanistirdi, ciddi dusunuyorduk..

Gecen gunde tlf'da konusuyorduk, hep agliyodu bana belli etmeye calismasada anladim.. Bana cvp veremedi, sesi titriyodu..

Egerki duygularimi bi kenara birakip, karar verebilseydim onu terk ederdim. Ama duygularim araya girince cikmazlara giriyorum

Canım yaşını bilmiyorum ama eminim kardesim yaşındasındır..Hikayene çok üzüldüm cidden. 5 senelik evliyim ve inan bana ondan önce ciddi erkek arkadslarım oldu.Ve simdi gecmişe bakıp diyorum ki keske şimdiki aklım varken o olayları yaşasaydım da bu kadar üzülmeseydim..Cunku insan o yaşta farkedemiyor..Bunları hic haketmedegini gayet iyi yansıtmışsın zaten..
Bak cnm ben 30 yaşındayım ve erkekler kesinlikle kadınlardan farklıdır..Onlar sonuna kadar inkar ederler..Cunku kadınlar duyduklarına inanırlar..Erkekler de gorduklerine inanırlar bu yuzden kadınlar makyaj yaparlar mesela..Ama erkek özellikle sonuna kadar yalan söyleyebilir..Zaten psikolojik sorunlar yaşamış dedin babası yuzunden bu yuzden yalan yere yemin etmesi hic sorun degil cunku seni kaybetmekten korkuyor..Zaten ruhsal olarak cok iyi durumda degil. Sinek küçüktür ama mide bulandırır..Bir insan bir kere yalan söylediyse emin ol tekrar tekrar zor kaldıgında söyleyecektir..Ne yazık ki bu tamamen karakter meselesi..Belli ki seni çok üzmüş ama inan bana unutulmayacak bir durum degil..5 sene de olsa en dogru insanlar evlenmelisin bence..Seni her zaman tekrar kandırma ihtimali olan bir adamla degil ne yazık ki..Cunku süphe icinde evlilik yurutmek inan bana çok ama çok zor. Umarım bir an önce onu unutturacak daha yakısıklı daha duzgun bir adam çıkar karşına ve daha kolay atlatırsın tatlım..

sanırım çok uzun süreli ve uzaktan uzağa yürütülen bir ilişki olmasının etkisiyle ufak tefek heyecanlar yaşamak istemiş.
bu önemsenmeyecek ve kolayca affedilecek bir şey değil elbette ama bir ruh hali..
bir arkadaşım da benzer şeyler hissetmişti o nedenle durum bana bunu düşündürdü...

bu arada yeminlere asla inanma..annesinin babasının üstüne defalarca yemin eden birini tanıdım..örnek"annem babam yolda eve varamasınlar ki şeklinde" tabii yalan

Canım yaşını bilmiyorum ama eminim kardesim yaşındasındır..Hikayene çok üzüldüm cidden. 5 senelik evliyim ve inan bana ondan önce ciddi erkek arkadslarım oldu.Ve simdi gecmişe bakıp diyorum ki keske şimdiki aklım varken o olayları yaşasaydım da bu kadar üzülmeseydim..Cunku insan o yaşta farkedemiyor..Bunları hic haketmedegini gayet iyi yansıtmışsın zaten..
Bak cnm ben 30 yaşındayım ve erkekler kesinlikle kadınlardan farklıdır..Onlar sonuna kadar inkar ederler..Cunku kadınlar duyduklarına inanırlar..Erkekler de gorduklerine inanırlar bu yuzden kadınlar makyaj yaparlar mesela..Ama erkek özellikle sonuna kadar yalan söyleyebilir..Zaten psikolojik sorunlar yaşamış dedin babası yuzunden bu yuzden yalan yere yemin etmesi hic sorun degil cunku seni kaybetmekten korkuyor..Zaten ruhsal olarak cok iyi durumda degil. Sinek küçüktür ama mide bulandırır..Bir insan bir kere yalan söylediyse emin ol tekrar tekrar zor kaldıgında söyleyecektir..Ne yazık ki bu tamamen karakter meselesi..Belli ki seni çok üzmüş ama inan bana unutulmayacak bir durum degil..5 sene de olsa en dogru insanlar evlenmelisin bence..Seni her zaman tekrar kandırma ihtimali olan bir adamla degil ne yazık ki..Cunku süphe icinde evlilik yurutmek inan bana çok ama çok zor. Umarım bir an önce onu unutturacak daha yakısıklı daha duzgun bir adam çıkar karşına ve daha kolay atlatırsın tatlım..

Yorumun icin cok tsk ederim..21 ya$indayim, onunla 16 ya$indayken tani$tim.. Hersey bu zamana kadar iyidi, yanimda oldugunda gercekten sevgisini okadar guzel hissettiriyorduki, bakmaya kiyamiyordu sanki..

Unutabilirmiyim ayaga kalkabilirmiyim, hayatima devam edebilirmiyim onsuz bilmiyorum. Cok aci cekiyorum..

5 Yıllık ilişkim bitmek üzere demişsin de ben olsam bitmediyse bile şu andan itibaren BİTİRİRDİM...
Ne demek 3 3,5 yıldır senden habersiz 1 msn adresi ya..
Bir daha güvenebilcek misin? Nerden bilebilirsin ki bir daha o msn ini açmıcağını...
Hem ayrıca madem gizli bir msn açmış ki madem sadece o tarzda insanlar var hiç de kullanmıyor ; nasıl eski kız arkadaşı onu ekliyebiliyor? Demekki sen yokken bu msn den girip istediği gibi yazışıp istediği gibi davranabiliyordu...
Ağlardım ama 1 2 gün sonra bakardım yoluma...

canm senden saklamış o kadar şeyi yalanda söylemiş. eğer affetceksen bile sakın hemen affetme bunlar basit şeyler değil

ben normalde uzun ilişkilerin küçük sebeplerle bitirilmemesinden yanayım.
3-5 yıl çıkıp da ayrılanları duyunca çok üzülürüm hatta..
ama gel gelelim sizinki küçüğü bırak bana göre çok büyük bir sorun.
hem msnde tanımadığı garip kızları ekliyor hem eski kız arkadaşını ekliyor hem de uygunsuz sitelere giriyor. :22:
e daha ne yapsın ki..
sadakat sıfır bence.hatta erkek arkadaşının sadakat kelimesinden haberdar olduğundan bile şüphe ettim. :47:

takılıdğım bir nokta da şu.
erkek arkadaşın sana pişman olduğunu söylemiş ya acaba bu msn adresini sen kendin bulup çıkarmasaydın da aynı pişmanlığı yaşayacak mıydı?
bana bu sözleri seni kandırmak için söylemiş gibi geldi.

sonuç olarak 5 yıldan sonra ilişkinizin aslında senin düşündüğün gibi olmadığını gördüğün halde hala devam ettirmek mantıklı mı bunu düşün bence..

yemin bile ediyor, demek ki doğru diye düşünme... dinimizde bir tek Allahı şahit göstererek edilen yemin geçerlidir. Annemin, çocuğumun, Kuranın üstüne diye edilen yeminlerin bir bağlayıcılığı yok. yani rahat rahat edilebilir.

tabiki bu sevgilin yalan söylüyor demek değil. belki de fiili olarak aldatmadı. ama başkasıyla (başkalarıyla) konuşması, msnler vs. bunlar yeterince açık kanıt değil mi?

eğer gerçekten inanıyorsan ona ve unutabilirim diyorsan affet. ama çok çok dikkatli ol.. ben olsam affedemezdim...:5:

5 Yıllık ilişkim bitmek üzere demişsin de ben olsam bitmediyse bile şu andan itibaren BİTİRİRDİM...
Ne demek 3 3,5 yıldır senden habersiz 1 msn adresi ya..
Bir daha güvenebilcek misin? Nerden bilebilirsin ki bir daha o msn ini açmıcağını...
Hem ayrıca madem gizli bir msn açmış ki madem sadece o tarzda insanlar var hiç de kullanmıyor ; nasıl eski kız arkadaşı onu ekliyebiliyor? Demekki sen yokken bu msn den girip istediği gibi yazışıp istediği gibi davranabiliyordu...
Ağlardım ama 1 2 gün sonra bakardım yoluma...

Msn sifresi bende, degistirdim. suan giremez ama sonucda insanin icinde oldukdan sonra baska msnde acar. Guvenim kesinlike suan hic yok, 5 senede verdigi guveni bir cirpida yerle bir etti. Tekrar guvenebilmek cok zor..

canm kendinde yazmışsın bak başka msn açar diye böyle şüpheyle ilişki yürümez mutsuz olursun

ben normalde uzun ilişkilerin küçük sebeplerle bitirilmemesinden yanayım.
3-5 yıl çıkıp da ayrılanları duyunca çok üzülürüm hatta..
ama gel gelelim sizinki küçüğü bırak bana göre çok büyük bir sorun.
hem msnde tanımadığı garip kızları ekliyor hem eski kız arkadaşını ekliyor hem de uygunsuz sitelere giriyor. :22:
e daha ne yapsın ki..
sadakat sıfır bence.hatta erkek arkadaşının sadakat kelimesinden haberdar olduğundan bile şüphe ettim. :47:

takılıdğım bir nokta da şu.
erkek arkadaşın sana pişman olduğunu söylemiş ya acaba bu msn adresini sen kendin bulup çıkarmasaydın da aynı pişmanlığı yaşayacak mıydı?
bana bu sözleri seni kandırmak için söylemiş gibi geldi.

sonuç olarak 5 yıldan sonra ilişkinizin aslında senin düşündüğün gibi olmadığını gördüğün halde hala devam ettirmek mantıklı mı bunu düşün bence..

Bana boyle bir msni oldugunu soylecekmis, ama birturlu nasil soylecegini bilememis, boyle bu duruma gelmekden korkmus.. O msni cokta onemsememis demesine gore.. Bende ona dedimki, o msn 2007 yilindan itibaren acik, ozamandan bu zamana kadar bulamadinmi nasil soylecegini?
Eski kiz arkadasi, erkek arkadasimi eklemis. Babasinin vefatinden sonra bassagligi dilemek icin..

Son düzenleme:
Msn sifresi bende, degistirdim. suan giremez ama sonucda insanin icinde oldukdan sonra baska msnde acar. Guvenim kesinlike suan hic yok, 5 senede verdigi guveni bir cirpida yerle bir etti. Tekrar guvenebilmek cok zor..

Bir şey söyleyim mi eeğer insan güvenini kaybederse sevgi denen şeyde kalmaz... Ben buna inanıyorum... Sadece kendini avutan sevgi kalır öyle olduğunu sanan... Güven yoksa o ilişkide ki sevgide özlemde masumlukta yoktur artık...
Ben böyle düşünüyorum...

Bana boyle bir msni oldugunu soylecekmis, ama birturlu nasil soylecegini bilememis, boyle bu duruma gelmekden korkmus.. O msni cokta onemsememis demesine gore.. Bende ona dedimki, o msn 2007 yilindan itibaren acik, ozamandan bu zamana kadar bulamadinmi nasil soylecegini?

çok önemsemediği msnindeki fotoları güncellemekten de geri durmamış ama :47:
seni fiilen aldatmamış evet ama bence teşebbüs etmiş.
2007den bu yana o kızlarla konuştu mu konuştuysa ne konuştu bunları bilemezsin.
düşünmeden durabilirsen affet ama ben olsam hiçbir açıklama beni tatmin etmezdi sanırım :19:
senin adına gerçekten çok üzüldüm
hakkında hayırlısı neyse o olsun :29:

canm kendinde yazmışsın bak başka msn açar diye böyle şüpheyle ilişki yürümez mutsuz olursun

Yani suan ona guvenemedigimden boyle dusunuyorum. Zamanla tekrar guvenimi kazanabilirmi bilmiyorum.. Ben onu cok sevdim ya :43: nasil boyle birsey yapti:25:

Benim hic arkadasim yok, gecen yillarda dost kazigi yedigim icin kimseye guvenemiyorum artik. Arkadas falan edinemiyorum.. Hickimse yok beni destekleyebilcek kardeslerimden baska.. Kendimi cok yanliz hissediyorum. Odamda tum gun boyunca oturup sadece amansiz agliyorum. Onsuz olmak istemiyorum ama yediremiyorum kendime boyle birsey yapmis olmasi icimi kemirip bitiriyor resmen

Back
X