Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)

inatettimolacak inatettimolacak before after nerelerde özgecim :)

azaydidem azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama

medusa38 medusa38 nerelerdesin canım? Oğlun nasıl?

nilsub nilsub kuzucum sen nasıl oldun?

morordek morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kumralım krakerim Nası geçti günün?

ebrusonmez ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)

@btlbetul betüş menü paylaşsın :) yaz sıradan kaçamakları :)

servey servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)
Ole yapicam canim off aksam yemegi fln yemedm sadece asure yedm insallah yarina kilo almam dunku yogurtlu havucu yedkten snra 300 gr almistim cnku :(
Merhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar
Canim cok buyuk gecmis olsun rabbim acil sifalar versin :(

iyi akşamlar kızlarrr
Üzüldün müüü ablaaaaaa :mad: sevin ya ben de senin pıtırcığın sayılmaz mıyım :KK70:
tatlım senin birinci olmana tabikii çok sevindim ama biz dünden beri özgeyi yüksek yüzdeyle hep birinci dediğimiz için üzüldüm sende kaçmışın 8. takımdan 4. takım benim ilk takımımdır bu arada
Merhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar
canım büyük geçmiş olsun

iyi akşamlar kızlarrr
tatlım senin birinci olmana tabikii çok sevindim ama biz dünden beri özgeyi yüksek yüzdeyle hep birinci dediğimiz için üzüldüm sende kaçmışın 8. takımdan 4. takım benim ilk takımımdır bu arada
canım büyük geçmiş olsun
Saol canım daha uğraşıyorum inş düzelir antibiyotikle

Bizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)

inatettimolacak inatettimolacak before after nerelerde özgecim :)

azaydidem azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama

medusa38 medusa38 nerelerdesin canım? Oğlun nasıl?

nilsub nilsub kuzucum sen nasıl oldun?

morordek morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kumralım krakerim Nası geçti günün?

ebrusonmez ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)

@btlbetul betüş menü paylaşsın :) yaz sıradan kaçamakları :)

servey servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)
Cok şükür guzel geçti canim kacamaksiz asuresiz :KK70:
SEn naptin seninki nasildi vendycim

Gecmis olaun canm simdi nasil

Bugünkü menüm
Sabah
DukaN krep
Peynir
Çay
Akşam
Menemen
Domates çorbası
Su 2 lt
inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek

Afiyet olsun canım senin bu istikrarina hayranım. Geçmiş olsun bu arada oglusuna Allah Şifa versin. Ben de pis bogazliktan yedim bir kaç gündür. Ama bugün dur dedim kendime. Cuma artıları atıp eksilerler le gelirim inşaallah

günaydın kızlar mutlu hafta sonları diliyorum hepinize :)
pazar-g%C3%BCn%C3%BC.jpg

Merhaba kızlar benim için aşırı yoğun haftasonu devam ediyor. Keşke haftaiçi olsa diyorum. Bu arada regl devam ediyor o da saçma sapan zaten az az düzensiz. Bitene kadar tartılip moralimi bozmayacagim. Şu 75 ı bir göreyim gerisi gelecek de şuan balon gibi şiştim bildiğiniz inanılmaz tatlı krizleri geçiriyorum. Bunu günde 1 meyveli kutu yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Şu geçsin de bir düzenim otursun.

Kızlar annem gidene kadar yoğunluk olur beni idare edin ama elimden geldigince gireceğim buraya.

gunaydinlar Hepiciginize

inatettimolacak inatettimolacak özgeçmişi seni de tebrik ederim devamı hızla gelir insaallah

günaydın kızlar mutlu hafta sonları diliyorum hepinize :)
pazar-g%C3%BCn%C3%BC.jpg

Merhaba kızlar benim için aşırı yoğun haftasonu devam ediyor. Keşke haftaiçi olsa diyorum. Bu arada regl devam ediyor o da saçma sapan zaten az az düzensiz. Bitene kadar tartılip moralimi bozmayacagim. Şu 75 ı bir göreyim gerisi gelecek de şuan balon gibi şiştim bildiğiniz inanılmaz tatlı krizleri geçiriyorum. Bunu günde 1 meyveli kutu yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Şu geçsin de bir düzenim otursun.
Günaydın günaydın günaydın güzel hanımlar.
Çok çok mutlu bir pazar olsun.

Back
X