Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel olmaz mı benim kv bi de kaymakla yapıyor ayrana doğrayıp yiyorsun çok güzel
Tum gun ekmek askina mi dustunuz.. ask olsun kaptanim sen de sus diyecegine kaymak sokmuşsun araya :D

hımm hemde nasıl güzel. Turşu ile ye. Yoğurt ile ye. Lahana Çorbası ile ye. ye de Ye. :KK70: Mısır ekmeğinin olduğu sofrada bir öğün fazla sayılır. Oda Yoğurt ile :kk77:
Kizzzz bugunden oyle bi ekmek cezasi yazicam ki bi daha anamicaksin adini :duduk:
kız ortim inatettimolacak inatettimolacak oku bakam sizde nasıl yapılıyor kara lahana çorbası benim tarifim gibimi @bsram_ dediği gibimi:hamarat:
Kuyruk yagi degil de ic yagi kullaniriz biz. Teraygi da koyariz. Dengelenir iste ikisi.. sonra fasylyesiyle misir yarmasi piser onden kendi sosunda. Lahanayi da cigden koyariz,bazisi haslayip koyuyo. Misir unuyla da lapasini yapariz kivam bulsun diye.. bol pul biberle gömül gömül ye.. ama kalorisi bi tarafa icindeki hersey siskinlik yapıyo,fasulye,misir lahana.. sismeyi göze alip yicen.. ben de zati artik senede sayili yiyebiliyom :110:
evet o damar çok farklı. Tam laz olmasakta havasından kapmışız herhalde :KK70: :KK70:

Ahahaha ortine niye soruyorsun canım :KK70: :KK70: senin ortin tabi ki senin ki der :KK70: :KK70:
Kiz trabzonluyum ben ondan sormustur ;)
yok kız ortisini tutar ama o da dürüst vatandaştır korkma :KK70::KK70::KK70:
Ayy gel opucemmm :KK60::KK19:
Trabzonlular da dediğin gibi yapıyor ama kuyruk yapı katıyorlar mı bilmiyorum :KK59:
Ic yagi tereyagi karisik koyuyoruz canim..kuyruk kokuyo ic yagi kullanilir bizde hep

heeee ahh bu çikolata yiyen oburlar yokmu :KK70:
Demi demi
elektrikli elektriksiz ben hep ona bağlıyom :KK70:
Bazen ara vermek iyi oluyor. :KK70:
eee senin tezerruhatta yalan oldu gibi :KK70: tarafını çok yanlış seçtin bebeğim ,ama daha vakit var bak dönebilirsin hala doğru yola :KK70:
Hayır hayır ben Nilgüne güveniyorum.Bence bize hoş bi sürpriz yapacak.
Kızlar oğlumun hastalığıyla bu hafta Dükan amcayla ayrı dustuk .Şükür ki bugun oğlum daha iyi bu arada büyük kacamaklar yapamasanda meyve yiyerek ve karbonhidrat alarak Dükan amcaya ihanet ettim.
Dukana yeniden dönmeden tuttuğum odemi atmak için yarın lahana diyetine başlıyorum matldyla sonra bozmamak üzere dukana donecem ama bugün biraz olsun toparladigim menumu paylasayim

Sabah 9:30
Ceyrek bazlama
1 yumurta
3 dilim salam
2 zeytin cay
Öğle
Yarım mandalina
Arada kahve
Akşam 16:30
3 tavuk pirzola teflon tavada pisirdim
Çoban salata limonla
Cacık
18:00
Elma
Su 2 litre

Tabi meyveler ise yarıyor günde 3 kez wc
Bugün sadece 400 Gr artidayim bu hafta sabit yada çok az ekşi olurum diyorum
Haftaya bomba gibi döneceğim inş :-)
Lahana bombası :-)
Bebiş iyileşsinde biz biliyoruz seni haftaya muhteşem gelirsin.

Kızlar oğlumun hastalığıyla bu hafta Dükan amcayla ayrı dustuk .Şükür ki bugun oğlum daha iyi bu arada büyük kacamaklar yapamasanda meyve yiyerek ve karbonhidrat alarak Dükan amcaya ihanet ettim.
Dukana yeniden dönmeden tuttuğum odemi atmak için yarın lahana diyetine başlıyorum matldyla sonra bozmamak üzere dukana donecem ama bugün biraz olsun toparladigim menumu paylasayim

Ceyrek bazlama
1 yumurta
3 dilim salam
2 zeytin cay
Öğle
Yarım mandalina
Arada kahve
Çoban salata limonla
Cacık
Elma
Su 2 litre

Cok gecmis olsun canim oglunun iyilesmesine cok sevindim bence bi kac gun saf protein yapsan hem dukana ibabet etmemis olursun hemde aldiklarini hemen geri verirsin canm ama yinede sen blirsn ;)

Slm kizlarrr napiosunuz regl oldum 2 gun once ve hala artidayim gitmiyo hic insallah cumaya kadr gder 500 gr fazlayim dua edin yarn sabah gitmis olsun colda dkkat ediyrum ama gitmiyo anlamadm ben regl yzunden dyorum ama bakicaz artik :(

Bensız eglenıyor muyuz genclerrrr:eek:
sensiz olur mu şeker hoşgeldin

Ceyrek bazlama
1 yumurta
3 dilim salam
2 zeytin cay
Öğle
Yarım mandalina
Arada kahve
Çoban salata limonla
Cacık
Elma
Su 2 litre

canım oğlun iyi olsunda sen yaparsın diyetini tatlım bende didem gibi düşünüyom acaba atak mı yapsan 3 gün
Slm kizlarrr napiosunuz regl oldum 2 gun once ve hala artidayim gitmiyo hic insallah cumaya kadr gder 500 gr fazlayim dua edin yarn sabah gitmis olsun colda dkkat ediyrum ama gitmiyo anlamadm ben regl yzunden dyorum ama bakicaz artik :KK43:
sakın haa gecen haftada sabittin sanki ödem atıcı çay yap iç hemen

sensiz olur mu şeker hoşgeldin

canım oğlun iyi olsunda sen yaparsın diyetini tatlım bende didem gibi düşünüyom acaba atak mı yapsan 3 gün
sakın haa gecen haftada sabittin sanki ödem atıcı çay yap iç hemen
Yok kaptanim o ondan onceki haftaydi 73 dum ozman sabittim bu hafta 1.5 kilo verdim 71.5 kilydum gcen cuma form cay iciyorum kiraz sapi cayida iciyorum bakalim nolcak ama + gelmicem insallah sabitte gelmicem cok dikkat ediyrum yarindan umitliyim eger gtmez regl yzunden kesn derm cnku hic kacamk yapmiyorum :(

menüm
sabah
1 dlm tbe
1 yumurta
2 zeytin
ara
1avuç beyaz keblebi
öğle
buharda beokoli 3-4 parça 1 yumurta
ara
1/2 armut
sodalı ayran
akşam
1 kepçe çorba
1 etli biber dolma
1 kaşık yoğurtla 1 lokma mısır ekmeği
su
2,5 kt
spor
70 dk tempolu yürüyüş
belki halim olursa leslie 1 mile

Yok kaptanim o ondan onceki haftaydi 73 dum ozman sabittim bu hafta 1.5 kilo verdim 71.5 kilydum gcen cuma form cay iciyorum kiraz sapi cayida iciyorum bakalim nolcak ama + gelmicem insallah sabitte gelmicem cok dikkat ediyrum yarindan umitliyim eger gtmez regl yzunden kesn derm cnku hic kacamk yapmiyorum :KK43:
aaa tamam şekerim o zaman

Yapmayın ya
Tamm tamm olacağım hep birlikte zayıf olacağız
Ben 59.9
Kaptanim: 73.1
Nilgün 76.8
Wendy 60.9
Betüş: 65.6
Hepimiz bu rakamları goruceğiz hanımlar
Buna inanıyorum artık 59 u göreceğim.
İyiki varsiniz canlarım

Kız Beni neden yazmiyirsun cuma 75.5
bugün 74.9

beni de cumaya tahmine et dua et et bişeyler iste

@nilsub odem atıcı çaylar içildi mi?
Bir litre yeşil çayı hatırlıyorum onun haricinde de maydonoz çayı falan yap.
Hatta 2 salatalık ekle akşam menusune :)
Suyu da unutmamak lazım çok ilaç kullanıyorsun ve böbreklerin rahatsız. O yüzden bol su içmeyi unutma
Öpücük öpücük

Ben gezmedeydim şimdi eve geldim maydanoz çayı yapacam ödem atici içerim. 2 lt su bitti.

Kız Beni neden yazmiyirsun cuma 75.5
bugün 74.9

beni de cumaya tahmine et dua et et bişeyler iste
Cumaki kilonu bilmnediğim için tahmin yapamadım.74.2 olarak tahmin ediyorum seni. Yeşil çay veya form çayı içmeyi unutma
Bol bol da su içiyoruz tabi :))
Perşembe de akşamı erken kapatıyoruz.Ve belkide73'leri göreceksin.Sonra ver elini 69.. Amin amin inşllh :dua:
Eşine sakın kanma.
Canın bişey isterse cuma günü kahvaltıda yersin. Ben arada desteğe devam ederim.
toz-pembe toz-pembe sende kilonu yaz sanada tahminde bulunayım.

Back
X