- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.601
Salmak bize yasak benimde öyle oluyo işteBetüş kendime söz veriyorum ama hiç olmuyor. Daha çok dibe batıyorum.
Azıcık salsam bile yukarı fırlıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salmak bize yasak benimde öyle oluyo işteBetüş kendime söz veriyorum ama hiç olmuyor. Daha çok dibe batıyorum.
Azıcık salsam bile yukarı fırlıyorum.
Hadi bakalım.Spor su ve akşamı erken kapatma üçlüsünü devreye sokalım.. :))
etme kuzum, benimde ödüm patlıyo verdikten sonrası için, burdan dengeleriz birlikte napcaz3 kere 50'lere indim ama koruyamıyorum. O yüzden baştan pes ettim.
inşallah ama çarşamba gün narkoz alacam o ödem yapar diyorlarCanınız sağolsun kaptanım.Haftaya daha eksi olursunuz.
Geçen cuma: 60.6
Bugun: 60.4
Fark:0.200
Yüzdenin öenmi yok zati listededeğilimm.
matilda34 duaların sonucu sanırım.Eksiyimmm.
Teşekkür ederimm.
@w e n d y haftaya cuma hedefim 59.5![]()
Bende geçen haftaya göre 200 gr vermişim ama hafta içine göre 800 vermişim diyerek kafaları karıştırayım annemin burda olması bu haftamı etkiledi tabi ama en çok 69 lanetimin etkisi olabilir umarım şu lahana bu zinciri kırar
toplight 69.7 bu haftaki kilom yüzde hesaplayamadım çünkü izin dönüşü nası oluyor bilmiyorum
tartıldın mı fıstık bakalım kaç gelcek ben çok merak ediyomIyı olur ınş bu cuma gunu nıyyetıne
Kasım ayı vize ayıGeçen hafta çok vermiştin zaten vucut dengelemiş.
Nerelerdesin.Bu bikaç gün uğramadın.?
Geliyoooooooorr kaptanımmmmmtartıldın mı fıstık bakalım kaç gelcek ben çok merak ediyom
kuzum hızlı kg veriyorsun lütfen dikkat et tamam sonuç liste açısından çok güzel ama ben elamı düşünüyorum
Önceliğim o merak etme sutumle ılgılı sıkıntı yok oldugu an bırakırım spor yapmıyorum ztnnn tesekkurler teyzesııııkuzum hızlı kg veriyorsun lütfen dikkat et tamam sonuç liste açısından çok güzel ama ben elamı düşünüyorum
Evet canım inanıyorum hedefim 59.5 olacakksalmak yok canım devamm bu sana motivasyon olsun.. haftaya daha çok eksi görceksin inanıyorum sende kendine inan ve kararlı dur![]()
Evet en zoru korumak.Bende yaşadım aynı durumu zaten kilo veriliyor bi şekil önemli olan korumakmış ben çok iyi öğrendim
o zamn hep birlikte önce kilo veri sonra koruyalım.Salmak bize yasak benimde öyle oluyo işte
Yüzdenin yanlışhesaplamış olmalısın. Verdiğin kiloya göre az değil mi??
ebruş geçen hafta bildirim yapmamıştı büşra ondan 2'ye bölünüyo olması lazım.
Evet bu sefer destek olalım ve koruyalım o kilolarıinşallah aynen canım
özgecim aynen dengelemiş oldun, 6'lardan çıkma inşallahta
etme kuzum, benimde ödüm patlıyo verdikten sonrası için, burdan dengeleriz birlikte napcaz![]()
Kolay gelsin canım.Kasım ayı vize ayısınavlarım var canım onlarla uğraşıyorum