- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.721
Bu arada hepinizi tebrik ederim kızlar yine muhteşemsiniz bu hafta 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sabah bende içemem imkansız salatalara koymak için aldım birde organik tarım ve organik olarak katkısız hazırlanmış diye aldımwalla aç karna elma sirkeli su içenlerde zayıflıyodu inanılmaz, ben denedim ama mahvetti midemi, ucunda zayıflama bile olsa içemedimama salatalara yemeklere azar azar konup gün içinde tüketilebilir hakkaten.
Tabi atarım canım.kız geçen doktor ayça kayada dedi aynısını sadece proteinle beslenmek iç organlara bomba atmış gibi olur diye demek doğruymuş hadi bakalım listenin fotosunu çekip bizede atarmısın fikir olsun
Birde bunu aldım bugün Karatay çok önemli elma sirkesi diyor ya bulunca kaçırmadım...Eki Görüntüle 1907202
Aaa ben sana 74.2 demişimm.Evet geçen hafta Cuma 75.5
pazar gunu tartı da 78.3 idim dur dedim kendime
ve bu hafta 74.3
fark 1.2 kg
haftaya da 72 lere göz koydum.
yarın malatya ya yolcuyuz .
Ya sabah bende içemem imkansız salatalara koymak için aldım birde organik tarım ve organik olarak katkısız hazırlanmış diye aldım
WWwuuuwwww buda tam isabettGeldim geldimmmm aslinda daha once yazicaktim ama wc ye cikarm belki dye bekledim sonuc olrak cktm
Kilom 71.1![]()
aynen hepimiizn hayaında zorluklar var ama hayat devam ediyor ,inşallah bir an önce düzelir hayatındaki sorunlarYok canım onlar hemen çözülecek gibi degil :) duruma alıştım diyelim, hayat devam ediyor neticede![]()
Canım normal market sirkesine çok kızıyor Karatay onlar sirke değil diyor ben kendim yapmak istedim elma ağacım var ama nette yapıta tutturamayanlar çok ondan çekindim biraz bunuda organik tarım diye aldım...pahalı kız yarım litre 12 tlCanim benim her salata da var hatta bazen corbalarima eklerim. Eşim hasta oldugu zaman
bal elma sirkesi limon ile sıcak çay gibi yaparım içer.
Gargara bile yapıyoruz elma sirkesi ile .
olmaz sa olmaz bizim evde o derece
Evet canım harikasın. Bak tatlılara da yenilme :))Vallahi 78.3 u gorunce fena kaafaya koydum 65 olana kadar bozmak yok.
yarin teyzemler lahana sarmasi yapacagiz dedi. Ben de bana disindan haslayin ben onu yerim dedim yaninda da yumurta haslarim yeter.
1 ocak 65 olacam insaallah
Amin canım. Hiç haberlere bile bakmıyorum ben çok üzülüyorum
şimdi girdim içeri kızlar böbreklerdenmiş bir sürü ilaç verdiler yine taş oluşmuşdeliricem iltihap yapmış böbreklerim .... kız delüüüüüüüü garu sen dukan yapıyon tabi geçicen hem ben sana yetişicem dedim bu hafta geçicem diye bir iddada bulunmadımkii......
ben geçtim onu sabah watshaptan konuştuk ay oda haber bekliyo doktordan çıkar çıkmaz ara dedi ben eve geldim haber vermedim kızar şimdi bir kaç gündür anne moduna bağladı hatun beni takip edip duruyorrr![]()
Cok sagol canım, haklısın kimin hayatı mükemmel ki :)aynen hepimiizn hayaında zorluklar var ama hayat devam ediyor ,inşallah bir an önce düzelir hayatındaki sorunlar![]()
Evet canım harikasın. Bak tatlılara da yenilme :))
Cok sagol canım, haklısın kimin hayatı mükemmel ki :)
sağol canım...allahım devletimize askerimize polisimize milletimize zeval vermesin inşallahBen de haber izlemiyorum. Eşim polis bide benim daha çok üzülüyorum.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.
Ben de haber izlemiyorum. Eşim polis bide benim daha çok üzülüyorum.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.
sağol canım...allahım devletimize askerimize polisimize milletimize zeval vermesin inşallah![]()