Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

walla aç karna elma sirkeli su içenlerde zayıflıyodu inanılmaz, ben denedim ama mahvetti midemi, ucunda zayıflama bile olsa içemedim :( ama salatalara yemeklere azar azar konup gün içinde tüketilebilir hakkaten.
Ya sabah bende içemem imkansız salatalara koymak için aldım birde organik tarım ve organik olarak katkısız hazırlanmış diye aldım

Birde bunu aldım bugün Karatay çok önemli elma sirkesi diyor ya bulunca kaçırmadım...:KK66:Eki Görüntüle 1907202

Canim benim her salata da var hatta bazen corbalarima eklerim. Eşim hasta oldugu zaman

bal elma sirkesi limon ile sıcak çay gibi yaparım içer.

Gargara bile yapıyoruz elma sirkesi ile .

olmaz sa olmaz bizim evde o derece

Canim benim her salata da var hatta bazen corbalarima eklerim. Eşim hasta oldugu zaman

bal elma sirkesi limon ile sıcak çay gibi yaparım içer.

Gargara bile yapıyoruz elma sirkesi ile .

olmaz sa olmaz bizim evde o derece
Canım normal market sirkesine çok kızıyor Karatay onlar sirke değil diyor ben kendim yapmak istedim elma ağacım var ama nette yapıta tutturamayanlar çok ondan çekindim biraz bunuda organik tarım diye aldım...pahalı kız yarım litre 12 tl

Yok canım. Nerede olursam olayım 65 olana kadar bozmak yok dedim kendime soz verdim. Zaten malatyanindamak tadi pek uymuyor bana bulgur tuketmiyorum ben rahatsız ediyor beni sanki. Malatya da da bulgur olmazsa olmaz

Amin canım. Hiç haberlere bile bakmıyorum ben çok üzülüyorum

Ben de haber izlemiyorum. Eşim polis bide benim daha çok üzülüyorum.:KK42:

şimdi girdim içeri kızlar böbreklerdenmiş bir sürü ilaç verdiler yine taş oluşmuş :KK43: deliricem iltihap yapmış böbreklerim .... kız delüüüüüüüü garu sen dukan yapıyon tabi geçicen hem ben sana yetişicem dedim bu hafta geçicem diye bir iddada bulunmadımkii......:KK20::KK48:

ben geçtim onu sabah watshaptan konuştuk ay oda haber bekliyo doktordan çıkar çıkmaz ara dedi ben eve geldim haber vermedim kızar şimdi bir kaç gündür anne moduna bağladı hatun beni takip edip duruyorrr:KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.

Back
X