- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.321
Çözüm yok sanaay oda 2 gün sonra tiksindirdi beni yaaa...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözüm yok sanaay oda 2 gün sonra tiksindirdi beni yaaa...![]()
Hah sen lahana yap misssay yok bacım çok uğraştım bulamadım burdaki migrosta yok yulaf ezmesi var kepeği satılmıyor diye getirmiyorlarmış burda kim alıcak zatti benden başka
ay çarşamba pazardan alayım bari lahana
ay oda 2 gün sonra tiksindirdi beni yaaa...![]()
çokda severim kapuskayı falan yapabilirim yani lahana sabah kahvaltıdamı onu içiyosunuz...Hah sen lahana yap misss
ay öyle deme ya hem burda herşeyi bulamam birde bu böbrek taşı şişiriyor beni ilaçlar moralimi daha çok bozma kendimi talıya vurucam acill desteğe ve yardıma ihtiyacım var çaba sarfedip sabahları artı görmek çıldırtıyor beni zatiiiÇözüm yok sanalahanaya bende 2.yapisima pırasa ve şehriyeli tavuk çorbası kattim güzel oldu tadı
Sabahta icebilirsin ben kapuska gibi blendardan geçirmeden yiyorum böyle daha çok doyurucu seviyorsan kesin begenirsinçokda severim kapuskayı falan yapabilirim yani lahana sabah kahvaltıdamı onu içiyosunuz...
bende blendırdan geçirmeden yicem çekilmiş sevmem galiba bol soğanlı kapuska gibi pişireyimSabahta icebilirsin ben kapuska gibi blendardan geçirmeden yiyorum böyle daha çok doyurucu seviyorsan kesin begenirsin
Bozma moralini bizde duse kalka ilerliyoruz zaten sende sana iyi gelenleri az çok biliyosun ona Gore sana uymayanları yeme cnm vaz geçmek yenilmek yokay öyle deme ya hem burda herşeyi bulamam birde bu böbrek taşı şişiriyor beni ilaçlar moralimi daha çok bozma kendimi talıya vurucam acill desteğe ve yardıma ihtiyacım var çaba sarfedip sabahları artı görmek çıldırtıyor beni zatiii![]()
yok vazgeçmek tabii aslaaaaaBozma moralini bizde duse kalka ilerliyoruz zaten sende sana iyi gelenleri az çok biliyosun ona Gore sana uymayanları yeme cnm vaz geçmek yenilmek yok
Yok ben blendırdan geçiriyorum içine pul biber nane de at sabah bile içiliyo güzel yaniçokda severim kapuskayı falan yapabilirim yani lahana sabah kahvaltıdamı onu içiyosunuz...
Bende öyle yaptım içine hazır çorba koydum ilk yaptığım sebze çorbası koymuştum tabak tabak yiyorum hiç tiksinmedim son yaptığında havuç ve pırasa da var oda güzel olmusbende blendırdan geçirmeden yicem çekilmiş sevmem galiba bol soğanlı kapuska gibi pişireyim
Aa tatlı yemeye bahane arıyorsun galiba vakit geçirmek başla şu lahanaya ödem filan kalmıcak hadi toparlan önce karar veray öyle deme ya hem burda herşeyi bulamam birde bu böbrek taşı şişiriyor beni ilaçlar moralimi daha çok bozma kendimi talıya vurucam acill desteğe ve yardıma ihtiyacım var çaba sarfedip sabahları artı görmek çıldırtıyor beni zatiii![]()
Ben ev salçası da koydum bi kaşık bayag güzel yemek oldu domates yerineBende öyle yaptım içine hazır çorba koydum ilk yaptığım sebze çorbası koymuştum tabak tabak yiyorum hiç tiksinmedim son yaptığında havuç ve pırasa da var oda güzel olmus
yok kız yemicem canım dedim ya şuan lahan alıcak bir yer yok burda çarşamba sabahı pazar kurulıyor kapıya o gün alıp hemen yapıcamAa tatlı yemeye bahane arıyorsun galiba vakit geçirmek başla şu lahanaya ödem filan kalmıcak hadi toparlan önce karar ver
Kız ver adresini ben göndericemya baktım şimdi dukan exprestede yulaf kepeği var onu bulmak sorun benim için...![]()
Tamam akşam eve gidince yapacağım ben salondayim şuan.Acayip boyum tutulmuş Of çok ağrıyo nerden çıktı bu anlamadım.kızlar evi toplayıp sileyim yemek yapayim akşama kv ler var
ebrusonmez
Pumpkinspicelattee
medusa38
Plank ve mekik başlıyoruz bugün ölçülerini zi almayı unutmayın yapınca da etiketliyiverin :))
Yavrum karatay beni de kilo aldırmışti 1 günde 500 gr almıştım. O tereyağlı pastırmalı yumurtalar kilo aldırıyor malesef.kız orticim bu karatay beni fena yapmışsöylemicem tartımı
![]()
Ya ben 2 aydan daha uzun süredir ara verdiğim için şimdi 30 dkdan fazlasına dayanamıyorum.Yeniden vucudumu alıştırmalıyım.niye nooldu ki leslie de niye yoruluyorsun yaptıkça alışıyosun yapmazsan leslie de yoruyorççç ara vermemek lazım....