Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çözüm yok sana :-) lahanaya bende 2.yapisima pırasa ve şehriyeli tavuk çorbası kattim güzel oldu tadı
ay öyle deme ya hem burda herşeyi bulamam birde bu böbrek taşı şişiriyor beni ilaçlar moralimi daha çok bozma kendimi talıya vurucam acill desteğe ve yardıma ihtiyacım var çaba sarfedip sabahları artı görmek çıldırtıyor beni zatiii:silah::mad::mad::mad:

ay öyle deme ya hem burda herşeyi bulamam birde bu böbrek taşı şişiriyor beni ilaçlar moralimi daha çok bozma kendimi talıya vurucam acill desteğe ve yardıma ihtiyacım var çaba sarfedip sabahları artı görmek çıldırtıyor beni zatiii:silah::mad::mad::mad:
Bozma moralini bizde duse kalka ilerliyoruz zaten sende sana iyi gelenleri az çok biliyosun ona Gore sana uymayanları yeme cnm vaz geçmek yenilmek yok

bende blendırdan geçirmeden yicem çekilmiş sevmem galiba bol soğanlı kapuska gibi pişireyim
Bende öyle yaptım içine hazır çorba koydum ilk yaptığım sebze çorbası koymuştum tabak tabak yiyorum hiç tiksinmedim son yaptığında havuç ve pırasa da var oda güzel olmus

Aa tatlı yemeye bahane arıyorsun galiba vakit geçirmek başla şu lahanaya ödem filan kalmıcak hadi toparlan önce karar ver

ya baktım şimdi dukan exprestede yulaf kepeği var onu bulmak sorun benim için...:KK43:
Kız ver adresini ben göndericem :D :D Tatlım netten sipariş verip merkezdeki bi yeri adres gösterebilirsin vardır illaki sürekli alışveriş yaptıgın tanıdık bı yer ordan gıdıp alırsın ucuz da bısey zaten al bıkac kutu bırden.
Hem robottan da cekıyodun oyle de oluyo.. ben de bısye denedım az once robottan cekıp pısınce göstericem size de ;)

Lahanaya da gelince ben yaptıgımda kahvaltı nıyetıne de ıcıyodum bı kase. gunde en az 3kase ıcıyodum sabah ogle aksam olucak sekılde.zaten hava da sogudu ya sıcak bısey ıstıyo ınsanın canı.kalkıp cay yapana kadar ay kırandan doğuyodu corba kolayıma gelmıstı valla.dolaptan kucuk bı tencereye 3kepce alıp kaynatıp ıcıyodum hemen.. tadı da hötü degıl alısırsın.. dene artık bırını nilgünüm acil eksi görmen lazım kaybedicez seni yoksa :(

Back
X