Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya dogum yapan bütün arkadaslarım öyle diyor, 40 cidden bir milat diyorlar hem anne hem bebek icin. Dedigin gibi haziran ortasına 40'ı da cıkmıs olacak, ay bakalım cok heyecanlıyım nasıl olacak acaba :)

Hmmmmmmmmmm
"insallah cnm yaaa" :ıslık: :)))

Seninki mevsimden degil doktordanmıs o zaman :)

İşte hic belli etmem rengimi :p

Kız sen de iyi ki bi 4 mil yaptın, 4 mesajından 3'ü bugun 4 mil yaptım seklinde :KK70:
hahaha buyuk başarı benim içinde o yüzden sendemi brütüs:KK61:

anam betüş deme öle bende açım :KK43: özgenin dediği gibi şampuan yicem bende :KK42:psikolojik olarak çökertme kendini yarına kadar açım diye, evrene doydum kilo vericem mesajı yollayalım :KK42:

yok bee bişi olmaz bana heybe sağlam çok şükür altı ay yemesem ölmem.... sol bacak bir üç ay yeter bana sağ bacakta sonraki altı üç oooo göbüşte bir üç ay idare eder beni :)))

bu arada kızlar hastaneden perşembe yada cuma günü taburcu olacam o yüzden ben bu hafta bildirim yapamayabilirim haberiniz olsun
hayır ben eksi geldim bi kerem....200 gr mımı küçümsetmem.....
kızım maşallah sana herkes alırken sen verdin
iyiyim siz nasilsiniz kaptanim, ben de ozledim valla...
koşturmaca blance cim bildirği,n gibi
kız kime diyom 4 mile yaptım diye duymuyonmu bende alkışı hakediyom yaniiii aylar sonra dün 3 mile bugun 4 mile ohhh:spor::spor::spor:
maşallah sana
Benle matilda + değiliz kaptanım teessüf ederim
ayşecim sen robocop sun sen dahil değilsin matildaya da helal

bu arada kızlar hastaneden perşembe yada cuma günü taburcu olacam o yüzden ben bu hafta bildirim yapamayabilirim haberiniz olsun

kızım maşallah sana herkes alırken sen verdin

koşturmaca blance cim bildirği,n gibi

maşallah sana

ayşecim sen robocop sun sen dahil değilsin matildaya da helal

:rapci::rapci::rapci: :halay::halay::halay:

zoru hemen başarırız imkansız biraz vakit alır....

Kız ben bunu atlamısımmmmm iyi ki gelmis de bulmus @cansutr yoksa kacıracakmısım resmen :skandal: Tam delirdigim günlerde paylasmıssın, ondan olmus neyse iyi ki gördüm
MUH-TE-ŞEM bir degisim tatlımm! Süper görünüyorsun :KK37:

Siz çene çalarken ben gene bi kayboldum :KK48:
İyiyim Ebrucum ben de, ördek de iyidir sanırım :)

İyi heralde Feyzoş, arada açıp bakasım gelmiyor degil :KK48:

Ahahahah
Cumaya nasıl eksi geleceksin merak ediyorum :)

Sen Dukan yapmıyor muydun canım? Dukan'da izinli seylerden istedigin kadar yenmiyor mu? Git protein ye acsan :)

Ben de iyiyim organigim, evde miskinlik yapıyorum :)
Heheh bakasin gelir tabi senin caninin bir parcasi o:)

Back
X