Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kendi programın nasıl kızz bide de hele şu 1 gün protein 2. gün sebze meyve 3. gün çorba falan demişsin nasıl olcak o anlat bakim
Evet matildayla bir program oluşturuyoruz kabataslak daha bi hafta yaptıktan sonra düzene oturur
Pazar ve perşembe günleri protein günümüz
Pazartesi sebze + meyve
Salı sadece sebze
Çarşamba çorba
Cuma yada cumartesi serbest ama sabah yada öğlen akşam hafif olacak
Cumartesi salata balık günümüz
Daha listelestirmedik daha ayrıntılı olacak aynı yemekleri yeriz öyle motive edici olacak

yok canım gögüs sızlaması ayrı bişi, onu zaten sık sık oluyosun :KK48: bu gögsün taş gibi oluyo emziriosun ama rahatlamıo yani, ateşin çıkıyo enfeksiyon kaynaklı işte, haliyle halsizlik, gögsünde ağrı falan, zor bişi işte, gögüsteki süt damarı iltihapı, adı mastit.

çocuğa da bulaşıyor mu mikroplu mikroplu çocuğu nasıl emziriyolar öyle

buluşalım kaptanım ama siz bize bişey de yedirtmezsiniz şöyle ağız tadıylan bi pastanede otursak pasta falan yesek terlikle kovalarsınız mazallah :KK45:

ayy ama napim söz geçiremiyorum trileçe çekiyor canım yemedim ama valla ..
poğaça aldım evett dün protein günü yapmıştım dao_O:ıslık:
valla baklava konusunda haklısınız :KK23: ama cuma + gelmicem bu hafta 3 gün protein günü yapcam
[/QUOTE]
yok kız o zamana hepimiz incecik olcaz yaa 1 günlük yeriz ertesi gün dikkat ederiz
ay bende küçük portakalın yarısını yedim yaa :KK43: gidişat iyi değil bende, motivasyon düştü, öğle yiyemeyince iptal oldum :KK43:

mart diyosunuz yani, olabilir aslında tarih belirleyin kaçar gelirim belki??

kaptanım artık terlik atmakta silah sayılıomuş, bi çocuk annesine dava açmış, basit yaralamadan 2-5 yıl ceza varmış, terlikleri yedik bebelerimize terlikte atamıcaz :KK70::KK70:

:anne:
yaa ben arada kızınca atıyordum pek isabet ettiremiyodum ama olsun sinirim geçiyordu neyse artık atmayacaz

Ayy ne kdar sürdü bu? Allah bir daha yaşatmasın..

2-3 gün canım, sıkıntı yok işte, emzirirken yok demicen, 1 çatal bakıcan tadına işte :KK48:

Cnm ben lahanayı Regl iken yapmış oldum 73.7 ile başladım daha 2 gün tartilacan ama 70.9 um şimdi Regl gitmese daha çok giderdi ama sonra bir hafta daha yapacaz
Ben dukana dönmeden kendi programını deniyecegim onda da 1.5 2 kg verirsem dukana dönmeyeceğim çünkü bu sistemi her zaman yapabileceğim bi hale donusturecem

canım ben haftaya lahana yapıcam, sonra sizin sistem az oturmuş olur, sıkıntı yok derseniz ona geçerim yanınıza olur mu??

portakalda mı yemiyak.... o kaçamak sayılmaz... frambuazlı pasta değil ya boşver :)))
yaa böle diye diye yoldan çıkarıonuz beni, bize yasah hemşerim :KK42:
Evet matildayla bir program oluşturuyoruz kabataslak daha bi hafta yaptıktan sonra düzene oturur
Pazar ve perşembe günleri protein günümüz
Pazartesi sebze + meyve
Salı sadece sebze
Çarşamba çorba
Cuma yada cumartesi serbest ama sabah yada öğlen akşam hafif olacak
Cumartesi salata balık günümüz
Daha listelestirmedik daha ayrıntılı olacak aynı yemekleri yeriz öyle motive edici olacak
tamamdır, bi daha sorarım inşallah..
çocuğa da bulaşıyor mu mikroplu mikroplu çocuğu nasıl emziriyolar öyle
yok kız mikrop yok, süte geçen bişi yok en azından :KK48::KK48: bebeğinde immun sistemi gelişiyo sayesinde hem :KK48::KK48:
datluuuuuuuuuuuu datluuuuuuuuuuuu olsa da yesek... ama yok..... varlık içinde yokluk.....
dimi dimi :KK43:
Su içmeyi unutmayın bayanlar.
1,5 lt oldu ebruşum :KK15:

yaa ben arada kızınca atıyordum pek isabet ettiremiyodum ama olsun sinirim geçiyordu neyse artık atmayacaz

atma kaptanım atma :)

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 gün canım, sıkıntı yok işte, emzirirken yok demicen, 1 çatal bakıcan tadına işte:KK48:

canım ben haftaya lahana yapıcam, sonra sizin sistem az oturmuş olur, sıkıntı yok derseniz ona geçerim yanınıza olur mu??

yok kız mikrop yok, süte geçen bişi yok en azından :KK48::KK48: bebeğinde immun sistemi gelişiyo sayesinde hem :KK48::KK48:

yok kız o zamana hepimiz incecik olcaz yaa 1 günlük yeriz ertesi gün dikkat ederiz

[/QUOTE]
Tamam cnm dene bakalım bizde kendi programımızı denemiş oluruz bakalım nasıl olacak

2-3 gün canım, sıkıntı yok işte, emzirirken yok demicen, 1 çatal bakıcan tadına işte :KK48:

dimi dimi :(

[/QUOTE]
Ay benim incecik gibi olmak bir hayalimde kalmadı....
Hep şişko ve mutsuz olacağım galiba dun 78.7 bu sabah 78.5 aynı rakamlarda gezinip duruyom...:(

[/QUOTE]

usluyum ben....

btlbetul btlbetul kız betüş inşallah ilerde diyabet falan olup tatlı yiyememek zorunda kalmam, diyetteyken sabrediom çünkü, Allah sağlık versin inşallah yaa :olamaz:

olmazyız herhalde yahu.... millet löp löp yerken biz burda bak uslu uslu duruyoz.... bir de hastasını olmayalaım yani ayıp artık :))

yaa ben arada kızınca atıyordum pek isabet ettiremiyodum ama olsun sinirim geçiyordu neyse artık atmayacaz[/QUOTE]
Birgün yeriz ertesi günde protein yaparız
Biz acaba sakaryaya balık mı yemeyemi gitseydik önce hemde saglikli :-)

Hep şişko ve mutsuz olacağım galiba dun 78.7 bu sabah 78.5 aynı rakamlarda gezinip duruyom...:KK43:[/QUOTE]

ağlıceksek oynamayalım.... bak dün lahana yedim bu sabah 66 çıktım adalet mi bu.... ama nappıyorum yılmıyorum devam diyorum.... sen de devam....

Birgün yeriz ertesi günde protein yaparız
Biz acaba sakaryaya balık mı yemeyemi gitseydik önce hemde saglikli :-)[/QUOTE]
Balıkla doyardik cisslara saldırmazlık @wendy gelde keşkül yiyelim yemenin dibine vuracaz bu gidişle :-)

Hep şişko ve mutsuz olacağım galiba dun 78.7 bu sabah 78.5 aynı rakamlarda gezinip duruyom...:KK43:

ağlıceksek oynamayalım.... bak dün lahana yedim bu sabah 66 çıktım adalet mi bu.... ama nappıyorum yılmıyorum devam diyorum.... sen de devam....[/QUOTE]
Ay ne gıcık yaaakız ben bırakmıcamda diyet beni bırakcak zati kilo vetemiyon şişko dicel gitcek....:D

Back
X