Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kafam karışık biraz ama saf lahana yapmayacağım kesin, özgenin durumu gözümü korkutuyor valla ne yalan sölim, detox'lar bana göre değil ama hafta sonu sebze proteine geçicem, o zaman 2 ögün yiyim diyorum, ne diosun? yağ yakacaksa öyle yaksın :)

maşallah bu arada sana :nazar:
Ben son 3 gün tam uymadım dukana uygun kahvaltı yaptım ama bolbol lahana yedim yine yaradı ise sende sabah normal kahvaltı yap öğle ve akşam lahana ye akşamda protein ekle yoğurt falan ye bence olur

tamam canım, aynen öyle yapayım, lahanayı ince ince kesicem, içine pırasa da keseyim, azıcık su koyup kavurayım, üstüne de bi hazır çorba diyosunuz, birini beğenip alayım da koyayım, azıcık salça, ek baharatlar, düdüklüde 10 dk pişirsem yeter herhalde dimi?
Ben diri olmasın diye 20 dakika pisirdim duduklude pırasa domates biber soğan sarımsak havuç salça koydum güzel bir tat oldu

candy_candy candy_candy hosgeldin canm ben Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum var 1haftaya mezun olup cocuk yapmaya baslamayi dusunuyorum bakalim nasiip
Mayis ayindan beri burdayim 80kilo ile basladim yine saka maka 12 kilo vermsim :KK53:
Sende eski uyelerdenmissin az cok biliyon iste yemicen gulum:ukala:

@w e n d y corek otu yagini sabah ac karnina 1 tatli kasigi aliyosun sirkeli su ile yutuyosun cokk faydali ölümden baska her derde devayms
alla ala, duymamışım ben hiç, alayım ya.

medusa38 medusa38 beni heveslendirdin yarin lahana diyetine baslicam bende :KK72:

kız mezun oluyodun ya sen, çocuk mu yapcan lahana diyeti mi :KK48:

inatettimolacak inatettimolacak hee kiz bende yavru yapacam benim 2.yavru olacak allah nasip ederse..sende adami kandrp bi evlendiremdn olee anca sevmeye gelirsin istee bas tekmeyi diyom sutingen diyom daha ne diyim:ukala:

:KK55:Azcik bas gazaaa:KK70:

kız şu saatte şutingen yapsa nolcak sanki evlencek mi şu yoğunluğunda, az daha bekle özgecim, y.lisans bitmeye netleştir durumu, daha ördeki okulu bile bitirememiş zaten ya :olamaz:

inatettimolacak inatettimolacak

kaptanım çıkmışsınız eve, onunla geçmiş olsun, güzelce dinlenin, tamponu çıkardılar mı??
yok tatlım tampon yarın çıkacak çok sıkıntı veriyor
merhabalar bayanlar bu hafta sanırım kilo olarak bekleneni veremeyeceğim gibi duruyor bir hafta sabit bir hafta 1 kilodan fazla gidiyor galiba, emin olamadım. bide ellerim falan şiş soğuktan mıdır bilmiyorum. bugün tartıldım ve 65.6 gözüküyorum. yarına kadar 1 kilo gider mi emin değilim. Bugün de niyetliyim. Yarına kadar bir şey yememeyi planliyorum nasipse. akşamı 7 zeytin bir incir yiyerek kapatacağım. Birlikte yendiğinde çok faydalıymış :KK45:
büşracım canım takım kurallarını biliyorsun bu hafta nerdeyse hiç uğramadım hergün enaz 5 mesaj ve menünü yazman lazım tatlım gecen hafta sana listeye girmeye niyetlimisin diye o yüzden sormuştum giremediğin günler mazeretini bildir takıma uğrayıp menü yazmayınca da kg vermemişsin lütfen bu konuda dikkatli ol
ben şu ara öenü yazamıyorum ama dün ameliyat olduğum halde sürekli giriyorum

yok tatlım tampon yarın çıkacak çok sıkıntı veriyor
büşracım canım takım kurallarını biliyorsun bu hafta nerdeyse hiç uğramadım hergün enaz 5 mesaj ve menünü yazman lazım tatlım gecen hafta sana listeye girmeye niyetlimisin diye o yüzden sormuştum giremediğin günler mazeretini bildir takıma uğrayıp menü yazmayınca da kg vermemişsin lütfen bu konuda dikkatli ol
ben şu ara öenü yazamıyorum ama dün ameliyat olduğum halde sürekli giriyorum
kusura bakmayın lütfen elimden geleni yapıyorum girmek için. daha dikkatli olacağımdan emin olabilirsiniz.:KK51:

Ben acaba senide gecermiyim :-)
Ben aslen sayisalciyim lisedeyken mimarlık yada tıp istiyordum ilk yanlış tercihten iki yıllık okudum puanim öğretmenlik tutuyordu ben yüksek yerler yazmisim yanımda bi bilen yoktu
7 yıl sonra hiç çalışmadan girdim sınava çalışıyordum çünkü tarihi kazandım
Ama hayalindeki meslekler içimde kaldı sende çok geç kalmadan gerçekleştir coluga çocuğa karışınca daha da zorlaşıyor
Bende KPSS için çalışacağım ins bu yıl kazanirim artık
Yaa içimde o azmi bazen göremiyorum. Ben tembelim galiba
İnsallah sen isteğin mesleği yaparsın

Kımıldamaya kımıldıyor canım ama daha henüz güclü olmadıgı icin hissedilmez yazıyor her yerde. Ama bence ben hissediyorum, hıh işte :KK53:

Evet aradaki farkı yazarım, belki ben de diyecegim "aa evet ya onlar bebek hareketi degilmis" diye kimbilir :KK53:

Heh bi sen eksiktin :KK48:
Senin menüler Dukan menüsü zaten şekerim, kaçamagın k'si bile yok. Kaçamak dedigin elma oluyor genelde :KK48:

Ben o sekilde bakmayı tercih ediyorum Ebrusum, umarım cocuk dogunca da bu iyi niyetli bakıs acımı koruyacak sabrım olur :KK48:

Kız sen pek gelmiyorsun buralara, gel bize takıl bize, yoksa veremezsin kilo falan :)
bence de sen hissediyosundur canım bakma sen herkese :anne:
İşin zor gerçektenn :))
Hadi zayıf olunur da boya yapacak bişey olmuyor :))
Tapuklu da biyere kadar gidiyor. :KK70:
boy konusunda idare ediyom allahtan ama hatunlar hep zayıf hep güzel :KK62:

Evet canim 4yasinda oglum var sende varmiydi cocuk
Anamm takimda ne cok bebe isteyen varmis :anneadayı:
eğer hamile kalırsam hamişler topiklerine değil buraya takılcam zaten herkez tecrübeli nasılsa :KK45:
@w e n d y corek otu yagini sabah ac karnina 1 tatli kasigi aliyosun sirkeli su ile yutuyosun cokk faydali ölümden baska her derde devayms
kız bu çörek otu yağı deyip duruyonuz nerde satılıyo nasıl bişey bende alayım yaa

Back
X