Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy inşallah çok kilo almamış oluruzzz ben çok korkuyorumm :KK17:

ben ilkinde çok kilo aldım 98 kiloydum hamile kalmışım haberim yok habire yiyorum zaten 9 haftalıkken öğrendim ben hamile olduğumu :oops: ilk kontrole gittiğimde de 107 kilo 10 haftalık hamiştim :anneadayı: 127 ile de doğuma gittim. 29 kilo almış oluyorum yani :KK14: ilk bir yıl veremedim kilo sonra 5.takıma girdim 122 kiloyla 105 'e kadar düştüm bayaaaa bi 105-106 gittim geldim bunnaldım grupları bve diyeti bıraktım 3 ayda 12 kilo almışım :eek: neyse vereceğük artık geçmişe maziii:cry:

belli mi olur kız bi bakmışsın bereber hamile kalırız nasipp :))
çörek otunu duydum da yağını içilebileceğini sanmıyodum

aa bunu söylediğin iyi oldu canım bide durduk yere kilo alırdım teşekkür ederimm :KK19:

valla ben hiç sıkılmıyorumm canım aksine takip ediyorum hergün ne yazacak senin şu yazılarının altında hamile grafiği gibi bişey çıkıyo ya orayı okuyorum hep :KK68:
kızlar çörekotu yağını hamilelerin kullanmaması gerekiyormuş o yüzden hamile kalınca kullanmayı bırakın. Bi de doğum kontrol hapının etkilerini azalttığı için bu yöntemle korunan kadınların da kullanmaması lazımmış.

ben ilkinde çok kilo aldım 98 kiloydum hamile kalmışım haberim yok habire yiyorum zaten 9 haftalıkken öğrendim ben hamile olduğumu :oops: ilk kontrole gittiğimde de 107 kilo 10 haftalık hamiştim :anneadayı: 127 ile de doğuma gittim. 29 kilo almış oluyorum yani :KK14: ilk bir yıl veremedim kilo sonra 5.takıma girdim 122 kiloyla 105 'e kadar düştüm bayaaaa bi 105-106 gittim geldim bunnaldım grupları bve diyeti bıraktım 3 ayda 12 kilo almışım :eek: neyse vereceğük artık geçmişe maziii:cry:

ay genelde bulantıdan falan yiyemezler benim bi kaç arkadaşım eksiyle doğuma gitmişlerdi, senin bünyenin de maaşallahı varmış valla :KK48:

bebektir o bebek inanma sen onlara,sen bana inan :KK70:

kız okula gidiyorum sabahın köründe,yarım saat önce geldim . okuldada çok giremiyorum buraya , nilgünle whatsapta konuşabiliyorum sadece okadar :KK70:

oyy kıyamam sen her menü yazışında benide etiketle ben hiç üşenmem eleştiririm seni :KK70:

bana küsme okuldaydım ben sabahın 8 inde okuldaydım düşün artık :KK43: orda internek bi gidiyo bi geliyo

bebeğim sen ne okuyodun benimde vizeler başladı sormaya bir stres bir streslerdeyim ,sen iyi anlarsın ,sınıfta kalcam diye çok tırsıyorum valla,eve bi geliyorum direk uyuyorum,bugün uyumadım hayret az sonra yatarım heralde :KK70:

benlende ilgilenecenmi kanki :KK70:

git senle vasfiye iliglensin sen beni onla aldattın :)))

boşandı kız feyza rahmetli diyo artık adama savurgan tatlım hakkında hayırlısı olsun prensesinle birlikte çok mutlu olursun inşallah
kızlar ben uyuyamıyorum canım çok yanıyor gece 12 den beri 1,5 lt su içtim ağzım dudaklarım kurudu salıdan beri wc ye çıkamıyorum şişlikde bi taraftan perişan ediyor narkoz altüst etti bünyemi
Canım benım daha ıyı olcaksın ınşşş

günaydın kızçeler sabah bir düştüm suların içine ama neyseki jillian sağolsun atletik vücudumlan yerden ok gibi fırladım kalktım... totom ıslandı ama o kadar kusur jillianda da olur :)))

geçen hafta 65,7
bu hafta 65,9

65 bana aşık..... beni seviyor gitmek istemiyor....

kızz nasıl haberin yoktuu regl durumundan da mı farketmedin benim 2 gün gecikse Allah Allah acaba mı diyorum
benim bünyede kilo almaya müsait son 3 -4 yıl hariç hep kiloluydum kendimi bildim bileli oyüzden hamileyken çok kilo alırım gibi geliyo bide sigara içiyorum hamile kalırsam bırakcam inşallah ozaman iştahım iyice artar :KK43:
aynen canım geçmişe mazi dee hep kiloluydum deme bende öyle diyodum küçüklüğümden beri kiloluydum çünkü sonra karar verdim ve zayıfladım herkes çok şaşırdı ben bile şaşırmıştım vayy be kilo verdim yaa laann diyodum kendi kendime :KK70:
kızlar çörekotu yağını hamilelerin kullanmaması gerekiyormuş o yüzden hamile kalınca kullanmayı bırakın. Bi de doğum kontrol hapının etkilerini azalttığı için bu yöntemle korunan kadınların da kullanmaması lazımmış.
ayy hamile değilim hap bana kilo yaptı zaten daha elimi sürmem doğum kontrol haplarına ama söylediğin iyi oldu canım hamiş olunca içmem bende aklımda olsun:KK19:

ay masum adam öyle yapmaz yaa, aynen evdeki bulgurdan da olmuş salak herif, uzaklaştır kendinden kuzum, açgözlü adamlar kadınları haketmiyo :63:

kaptanım narkozu su ile atacaksınız zaten, bol bol su için.

kuzum oğluşun nasıl oldu?

ördekcim gayet iyi valla, kilo olarakta ortada buluştuk seninle :KK48:

w e n d y (61,9/61,7/0,2/%0,00)

yüzde sabit çıktı ya :olamaz:
Kg verdıgıne gore sabıt cıkabılemezzzzz:KK45:yüzde 0,32 olcakkk

günaydın kızçeler sabah bir düştüm suların içine ama neyseki jillian sağolsun atletik vücudumlan yerden ok gibi fırladım kalktım... totom ıslandı ama o kadar kusur jillianda da olur :)))

geçen hafta 65,7
bu hafta 65,9

hahaha :KK70: kusura bakma canım güldüm baya yaa geçmiş olsun gören oldu mu pekii

Kilo bildirimim gelsin geçen hafta 75.8 olan kilom bu hafta 74.6 fark 1.2 % 1.59
Ama dukana göre düşünürsem 3 gün önce başladığım dukan atak serüvenime 77.3 ile başlamıştım. 3 günde 2.7 kilo gitti. Dukana devam çok da alıştım hiç zorlanıyorum. 2 gün daha atak, sonra 5 gün protein+sebze devam edeceğim. 74 gördüğüm için çok mutluyum.

Kilo bildirimim gelsin geçen hafta 75.8 olan kilom bu hafta 74.6 fark 1.2 % 1.59
Ama dukana göre düşünürsem 3 gün önce başladığım dukan atak serüvenime 77.3 ile başlamıştım. 3 günde 2.7 kilo gitti. Dukana devam çok da alıştım hiç zorlanıyorum. 2 gün daha atak, sonra 5 gün protein+sebze devam edeceğim. 74 gördüğüm için çok mutluyum.
Yani tam 20 kilo verdin hee cok iyi ya azmine bravo sen verdkce ben senden daha cok seviniyom hee

geçen hafta 65,7
bu hafta 65,9

ay betüş Allah seni naapmasın, güldürdün beni :) sık dişini gidicek merak etme 65'te :KK70:

Kg verdıgıne gore sabıt cıkabılemezzzzz:KK45:yüzde 0,32 olcakkk

ay 100'le çarpmamışım kız, diom neden 0,0032 çıktı, yuvarlayamadım da sabit bu dedim :KK70::KK70: aferin matematik iyi :KK15:

Back
X