Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar ben bugun anca girebildim ya
Sabahtan sınava gittim, sonra geldim dinlendim. Birazdan misafirimiz gelecegi icin ogleden sonra da ona hazırlıkla gecti
Sizler neler yaptınız, çok kacamak yok sanırım gördügüm kadarıyla hatta artılar gitmis :KK66: Aynen devam, hadi bakalım
Bu hafta kacamaksiz geçti yani benimkilerden cok küçüktü meyve bol yedim ama bugün 65.6 idim yarın daha fazla olur inş bugün sp yaptim

Bugünkü menüm
Kendi diyetim 2. Hafta başlangıç kg 65.6
Saf protein günü
2 yumurtadan yulaf kepekli omlet
2 küçük dilim peynir
Çay
Ara bitki cayi
Akşam
Hindi göğsü baharatlı
Cacık
Zero
Salatalık turşusu yeni çubuktan geldi tadına baktım
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
Besi bir arada çayı
Su 2 lt
Spor 1 saat pilates
50 mekik
1 dakika plank
Vücut geliştirme hareketleri omuz sırt gogus hepsinden3*10 set
toplight toplight @ morordek nilsub nilsub

Bgunku menum medusa38 medusa38 diyet listesinin 1.gunu kilom 69.9
Kahvalti
Peynirli 2 yumurtadan omlet
1 kupa form cay

Arada su ve 1 kupa sutlu nescafe

Aksam
Firinda 2 baget
2 kasik yulaf kepekli 2 kasik yogurt
1 tane salatalik tursusu
1 bardak zero

Arada su ve 5' bi arada 2 kupa

Spor olrak leslie yapicam birazdan yarina cok umitliyim insallah fazlaliklarimdan kurtulup super kilo vererek cuma gunu bildirim yapicammmmm :KK71:
morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight

Hayırlı akşamlar bugünkü menüm
1 dilim ekmek
1 kaç tane patates kızartması
2 yeşil zeytin
Kb kutusu peynir

Akşam
2 kase lahana çorbası

Spor avmde dolaşma
Bir litre su
1 fincan yeşil çay

Yarın bir buçuk günlük oruç tutcam Allahın izniyle

Yarın sabah ne artılarrr ne artılarrrrr abovv abovvvv bakalım cumaya sabıt kalabılcem mıııı:dua:

Ben haftasonu artılarımı da aldım geldim, motivasyon yerlerde, birkaç kaçamağım oldu ama toparlayamıyorum artık kendimi :KK42: +1,4'mle geldim bende :KK61:

bugün niyetliyim, hatta bu hafta tüm niyetli olcam büyük ihtimalle, akşam saf proteinle açıcam tek öğün, bakalım motive edicek mi beni :KK17:

Ben haftasonu artılarımı da aldım geldim, motivasyon yerlerde, birkaç kaçamağım oldu ama toparlayamıyorum artık kendimi :KK42: +1,4'mle geldim bende :KK61:

bugün niyetliyim, hatta bu hafta tüm niyetli olcam büyük ihtimalle, akşam saf proteinle açıcam tek öğün, bakalım motive edicek mi beni :KK17:
Gunaydın sekerım toparlarsın dert etmeee

Kaçamak kraliçesi :ıslık:
:lülülü:
Selam kızlarrr.. Dün yine yoğundum uğrayamadım pek.. Tüm tatlış arkideşlerimi kutluyorum güzel yüzdeler gördük yine.. Kilo alanlar da üzülmesin neler neler verdik biz yine yaparız yine yaparız,güçlüyüz biz unutmayın :KK66:

Ah tatlım vizeyle kalmıyo ki benım işim.. Vizesi bitiyo bi tur da research article sunum dönüyoruz :110: imanım gevredi literatür taramaktan.. ödev quiz filan işte.. ama sevgili hocalarımıza sorsan ee sınavımız da yok niye boş duruyoruz.. vicdan kalmamış anacım kimsede:KK12: bi de benim de çok tatlış bir bitirme hocam var ördekciminkinden iyi olmasın morordek morordek :KK53: :KK70: lisansken yüksel lisans işi,yüksek lisansken doktora işi yaptırmayı pek sever :KK36: kendi kendime kalsam yine yaparım işten kaçmam da yeni aldığı datluşlar 3gr enerjimi yedi resmen.. iş gösteriyorum hadi yapın diyorum ben wxcel kulanmayı bilmiyorum diyoooo :KK57::KK57::KK57: YIL 2016.olmuş 2017.. hem master programına geliyosun hem bu rahatlık şaştım valla. ben çok bozmuşum kafayı aman herşeyin iyisini yapayım diye sanırım. millet ay biz milmiyoz yapamıyoz diyo çıkıyo işin içinden kafaları rahat bide.. kendimi sorguluyorum bikaç haftadır yanii.
Amaann ördekcimin de dediği gibi bize bir dokun bir ah işit,he de geç bize sen bebeğim :KK66: :KK70: :KK70:

Kıızzz nerdeee nereye attı beni niye görmedimm.. @Pdr93 sineemm kız bana da göstert gelinliğiniiii :KK36:

Ahahah yandı bu da,birinin daha kervanımıza katılmasından onur ve gurur duydum.. gel bebişim gel hoşgeldin :KK74: :KK70: :KK70: gel öp bacım gel ben de öpem :KK60:

Ördekcim sen özelden veriver bana şu danışmanının adını.. Ben accık bulaşayım ona senle uğraşacak enerjisi kalmasın :KK70: :KK70: söyliym benim bilgisayarcı vakvakıma virüsler salsın bilgisayarlarına mail atamasın bi daha sana :KK70: :KK70: :KK70:
Kız yeter ki iste sen bütün okulun mühendislerini seferber edeyim burdaki hocaların da acısını seninkinden çıkarsınlar :KK70: :KK70: :KK70:
diyet kafası böyle oluyo cumartesi de protein günü yaptım kafa uçtu bende :halay: 4 gün saf proteini kaldırmadı bünye kuzum :KK45:

günaydın canımm bende artı geldim gene herzaman ki gibi off bi pazartesi de eks geleyim yaa sıkıldım artık :KK34:
+0,800 geldim bende

Back
X