Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin listen nasıl gidiyor bacım... Tam uyunca kilo verdin mi..

canım bugün 2. atak günüm 118,4 ten 116,9 a indim reglin sonu olması da etkili oldu bence şişlik gitti.. bugün de iyi gidiyor 114 ü görene kadar ataktayım inşallah. sabah iki yumurtamı yedim yağsız 1/2 kk da peynir 1 bardak buzlu kahveli süt arada dukan atak muhallebisi yedim yarım kase yarısını bıraktım yarına. bi kahve içtim üstüne. öğle yemeğinden yarım saat önce zencefil limon çayımı içtim :21: öğlen de haşlanmış tavuk göğsü-kekikli, dereotlu yoğurt ve zero kola. bi de 40 dk yürüyüş :KK8: bugün squat ve mekik programlarına da başlıyorum artık :cool:

30 kasım hedefime 100 gramcık kaldı..
Başka kimler hedefine yaklaştı..

benim kasım hedefim yoktu ama ilk hedifm 9 Ocak 105 kilo yani 48 gün -13 inşallah. bıraktığım noktaya dönmüş olucam ondan sonra da durmak yok yola devam :KK6:

ay ebruşum hadi marketten alda yap dicem sana da senin eşte fena, sana da yedirir şimdi kesin, yapma boşver, memlekette baklava yersiniz :KK70::KK70:
Bende artı çıktım bu sabah canım vericez stres yok...;)
canım bugün 2. atak günüm 118,4 ten 116,9 a indim reglin sonu olması da etkili oldu bence şişlik gitti.. bugün de iyi gidiyor 114 ü görene kadar ataktayım inşallah. sabah iki yumurtamı yedim yağsız 1/2 kk da peynir 1 bardak buzlu kahveli süt arada dukan atak muhallebisi yedim yarım kase yarısını bıraktım yarına. bi kahve içtim üstüne. öğle yemeğinden yarım saat önce zencefil limon çayımı içtim :21: öğlen de haşlanmış tavuk göğsü-kekikli, dereotlu yoğurt ve zero kola. bi de 40 dk yürüyüş :KK8: bugün squat ve mekik programlarına da başlıyorum artık :cool:

benim kasım hedefim yoktu ama ilk hedifm 9 Ocak 105 kilo yani 48 gün -13 inşallah. bıraktığım noktaya dönmüş olucam ondan sonra da durmak yok yola devam :KK6:
Helal kız tabi ya bari yaza ince girelim bıktım valla ustume kıyafet alamıyorum...psikolojim bozuldu yeminle...:(

Ayy kuzum ya kıyamam ağlama
Sen tam gaz dön dukanına o sana yaradı..
Benim 100 gramcık kaldı.. Belki yarın ulaşırım.
evet canım döndüm dukana ama artılarımı halletmeye çalışıyorum şu an, ay sonu hedefim 59,9'du, onu görmeye çabalayacağım bakalım 1 haftam var :olamaz:
Bana yaradı kızlar 67 yi ucundan gördüm bugün wendi cim sende başla
ooo maşallah matildacım, hadi gözün aydın, full dukan mı??

öğle yemeklerini ne yaptın candy'cim? kendin mi götürüyosun napıosun? süpersin maşallah sana, atak sonrası dukandan kopamıcaksın diyim ben sana :KK48::KK48:
İçer içer çok sever yanınada pasta koy hayır diyemez...:KK70::KK70::KK70:

frambuazlı dimi :KK48::KK48:

Bende artı çıktım bu sabah canım vericez stres yok...:KK66:

inşallah nilgüncüm, seninki yarına gider kesin benim daha +800'm var, -1 olmam lazım ki cumaya takımın dengeyi bozmayım.

evet canım döndüm dukana ama artılarımı halletmeye çalışıyorum şu an, ay sonu hedefim 59,9'du, onu görmeye çabalayacağım bakalım 1 haftam var :olamaz:

ooo maşallah matildacım, hadi gözün aydın, full dukan mı??

öğle yemeklerini ne yaptın candy'cim? kendin mi götürüyosun napıosun? süpersin maşallah sana, atak sonrası dukandan kopamıcaksın diyim ben sana :KK48::KK48:

frambuazlı dimi :KK48::KK48:

inşallah nilgüncüm, seninki yarına gider kesin benim daha +800'm var, -1 olmam lazım ki cumaya takımın dengeyi bozmayım.
Evet cnm atak yapıyorum 2. günüm bugün
Pazarteside sebze protein yapmıştım artıdaydım pazartesi eskiye düştüm bugün işte

Oyyy oyy maşallah kaç yaşında kız dunur olalım :KK70: yakınızda dunyalar güzeli kızçemi vereyim sana...:KK70:

Yalaaannn kabağım hafifimi olur bol şekerli ımmm birde üzerine tahin ceviz bombaaaa...:KK70:
tahin nasıl oluyor ya :))
Ben bi tencereye 1.5 çay bardağı koyuyorum. Hafif hafif miss gibi oluyor. Cevizle efsane

Bende artı çıktım bu sabah canım vericez stres yok...:KK66:

Helal kız tabi ya bari yaza ince girelim bıktım valla ustume kıyafet alamıyorum...psikolojim bozuldu yeminle...:KK43:

yok ya ben anladım ben bugün kafada bitirmişim bu olayı :KK76:

Evet canım evden getirdim bugün dün dışarda yedim de işlerim vardı ama evden getirmeye çalışıyorum:KK51: Valla ben de kopacağımı sanmıyorum ama tam olarak dukan yapmayacağım kesin :KK48: sürdüremiyorum çünkü :KK43: günde 1 meyve ve 1 avuç içi çiğ kuruyemiş niyetim var devamı için.. bi de bi gün protein + salata bi gün sebze yemeği + yoğurt yicem akşamları..

Ya öğlen için yemek getirmek benim devamlı yapacağım bişey değil o yüzden yemekhane de ne çıkarsa yicem ama pilav makarna falan yok tabii ki:KK20: çorba falan içerim.. çorba, meyve kuruyemiş dukana pek uymuyor :KK48: aslında burda muska77 muska77 cağızım vardı onun programına benziyor biraz. karbonhidrat ve kalori sınırlaması diyebiliriz

Anam ya kac sayfa birikmis:KK34::KK34:o_O
Kizlar ders calisiyorum hafta sonu sinavim.var ondan giremiyom ama diyetimi hic bozmadm :KK72:

@Pdr93 sinemcim bune guzellik kiz super olmussun dahada inceliceksin dahada guzel olcaksin insallhh:KK37:

medusa38 medusa38 nickin hayirli olsun:-)
Sendeki degisim muhtesem gozlerim yerinden cikti adeta:KK57:

nilsub nilsub kiz onu yerim ya ben ne datluuu adini ne koydunuz seninmi her yazismayi okuyamdm da:ıslık:

servey servey :KK70::KK70::KK70:sana sadece gulucuk

Bizim vendiye noldu nickide degismis ban yemis bide budami bdvye girdi napti:KK51:

inatettimolacak inatettimolacak topragim.gecmis olsun kuzu her adetin bolemi geciyo ya:KK43:

toz-pembe toz-pembe seni unuttum sanmaaa cimcimee:süslü: bebek gibi olmusun tutu masallah sana :KK15:

azaydidem azaydidem naber sekerim :KK48:

ebrusonmez ebrusonmez 30 kasim hedefimi vardi ya bende varmiydimki unuttum:oops:

morordek morordek bebisin hareketlenmedimi kiz hala :KK46:

toplight toplight kaptanikom senden naber :KK49:

Baska kim kaldi ay unuttuklarim kusura bakmasn kafam cok dolu:deli:

Oyleee iste kizlar birde okul aile birligi baskaniyim ogretmnler gunu icin etkinlk hazirliyom bayaa islerim var yoruldum anasini satim:63:

yok ya ben anladım ben bugün kafada bitirmişim bu olayı :KK76:

Evet canım evden getirdim bugün dün dışarda yedim de işlerim vardı ama evden getirmeye çalışıyorum:KK51: Valla ben de kopacağımı sanmıyorum ama tam olarak dukan yapmayacağım kesin :KK48: sürdüremiyorum çünkü :KK43: günde 1 meyve ve 1 avuç içi çiğ kuruyemiş niyetim var devamı için.. bi de bi gün protein + salata bi gün sebze yemeği + yoğurt yicem akşamları..

Ya öğlen için yemek getirmek benim devamlı yapacağım bişey değil o yüzden yemekhane de ne çıkarsa yicem ama pilav makarna falan yok tabii ki:KK20: çorba falan içerim.. çorba, meyve kuruyemiş dukana pek uymuyor :KK48: aslında burda muska77 muska77 cağızım vardı onun programına benziyor biraz. karbonhidrat ve kalori sınırlaması diyebiliriz
Merhaba seker kiz:KK8: senin bu emojiler niye degisik bakim:confused:

Back
X