- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #222.621
dün 100 ip atlayabildim anca canım misafirliğe gittikcanm aksam ip atlicam demissin bence ya ip atla yada leslie yap yada zumba yap yedigini yakarsn yarnda safprotein yapicagin icin gzel bi snucla gelicegine eminim
anladm canim cok saol kesinlikle denicem cuma gunu ikizime gidicektim bunu yapar yanimda gtururum hemde kacamak yapmamis olurum
ama bende persembeleri sebzeprotein gunmde olsa safprotein yapiyorum taam miii benide alin aranizaaa![]()

gel kuzum gel pazartesi perşembe sp kardeşliği yapalım

canım akşam için bişey düşün bence yoksa doğumgününde bombayı patlatabilirsin bendn söylemesi en kötü ihtimal yoğurt veya tonbalığı ye yada kuafördeyken dışardan yemek söylesen kuaförde işlerin hallolurken atıştırırsın hemenbugün için hiçbir şey hazırlamadım. sabah 2 haşlanmış yumurta (tam pişmiş) + 1/2 kk peynir + 2 dilim dukan ekmeği ( 1,5 yk yulaf kepeği) yanında 1 bardak çayla yedim. öğlen tavuk şiş yerim muhtemelen (göğüs etinden yapıyorlar) ayran içerim yanında. akşam doğumgününe gidicez arada yemek yiyebileceğim hiçbir zaman yok ne yapacağımı hiç bilmiyorumbuzlu kahvemi yapıp götürücem tatlı niyetine yemek işini de halledicez atık bilmiyorum kuaföre gitmem lazım kıyafetlerim hazır değil. kız kayınvalidede. bugün karmakarışığım. bi de akşam çok ağladım o yediklerim yüzünden (özellikle de zeytinler) başım da çok kötü bugün
![]()
![]()