Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım valla çekirdek gibi yedim yanında domatesle.. iriydiler de ufak da değillerdi nasıl yediğimi vallah bilmiyorum :KK43:

endokrin e gitmedim ben? niçin gitmem lazım? benim sadece troidlere baktılar o da normal :KK51: ben şimdi üniversite hastanesine gidicem orada bütün testleri yapıyorlarmış :KK51:

aslında bu kadar az eksi görmemin nedeni regl olmam ve tuvalete çıkamamam bence :110: zeytin dışında diyetten çıkmadım çünkü o da beni karataya kaktırıyor bi nebze.. gene de vermem lazımdı yani :KK64:
canım vki yüksek senin endokrinde vitaminler vs tüm tahliller yapılır gerekirse dr ona göre ilaç verir o yüzden senin mutlaka endokrine gitmen gerekiyor bana göre

Malesef ben bu hafta +900 geldim 74.6. Çok üzgünüm kızlar, hastalık, sabahın 5 inde evden çıktığım için 2 3 gün kahvaltı yapamam ben hastalıkta vücudumun açlığa dayanamamasi sonuç bu oldu. Tüm grup için üzgünüm yüzdelik düştü.
canım senin dikkat etmen lazım çok yoğun tempoda çalışıyorsun kendini fazla aç bırakma

ne bilim hiç aklıma öyle bişey gelmedi inince geri sönmüyo mu tartının ışığı dikkat etmedim hiç benim ki nasıl

canım benimki kişisel verileri kaydediyor 4 tane hesabı var neyse o kayıt esnasında baya bi zaman oluyor ama klasik tartılarda da zaman oluyor diye biliyorum. çünkü telefon kıyafet tartıda hareket etmek falan hep etkiliyor işte 100 gramın hesabını yapan insanlarız bizim için çok önemli :KK48:

canım benimki kişisel verileri kaydediyor 4 tane hesabı var neyse o kayıt esnasında baya bi zaman oluyor ama klasik tartılarda da zaman oluyor diye biliyorum. çünkü telefon kıyafet tartıda hareket etmek falan hep etkiliyor işte 100 gramın hesabını yapan insanlarız bizim için çok önemli :KK48:
ya bende blue hause mu ne öyle bi markanın kişisel yağ kas oranı kaydedici falan bi tartısını almıştım beni sinir etti salonda tartılıyom başka gösteriyo mutfakta başka yatak odasında başka banyoda başka ve gr farkı değil kilo farkı öyle tartı mı olur gittim değiştridim homend in tartısını aldım memnunum her odada aynı tartıyor :KK45::KK45:

maşallah betüş sana nerlerdesin sen yawww kesin 67 oldun diye düşünmüştüm

işler çok yahu ama sporumu bırakmadım jilliana devam :)) birde akşam çok erken bitiriyorum yeme olayını..... onun dışında abur cubur da yiyiyorum ama işte :))) demek yaptıklarım işe yaradı bu sefer :)

işler çok yahu ama sporumu bırakmadım jilliana devam :)) birde akşam çok erken bitiriyorum yeme olayını..... onun dışında abur cubur da yiyiyorum ama işte :))) demek yaptıklarım işe yaradı bu sefer :)
helal sana betüş bizde kayboldun acaba devaö ediyomu diyete diyoduk süpersin

:KK51:
ya bende blue hause mu ne öyle bi markanın kişisel yağ kas oranı kaydedici falan bi tartısını almıştım beni sinir etti salonda tartılıyom başka gösteriyo mutfakta başka yatak odasında başka banyoda başka ve gr farkı değil kilo farkı öyle tartı mı olur gittim değiştridim homend in tartısını aldım memnunum her odada aynı tartıyor :KK45::KK45:

onda bi fabrikasyon hatası olmuş heralde.. benim kardeşimde de var öyle bi tartı :KK48: benimki 100-200 gr oynuyor bazen. bi de pili zayıflayınca yanlış tartıyor.. yanlış olduğunu düşündüğümde pilini değiştirdim düzeldi hemen

sen bugün de oruçmusun tatlım eğer oruç tutuyorsan akşam üzeri tartıl ya da dün iftardan önce tartılmışmıydın?

Evet kaptanım niyetliyim, şimdi tartıldım ama vakit varsa bekleyebildiniz kadar bekleyim, ama artıdayım kaçışım yok maalesef :( şimdi kızımı doktora götürücem, eve tekrar dönersem yine tartılırım yoksa bunu bildiririm olur mu? Saat kaça kadar müsaademiz var??

Benim de kızım düştü kanepeden kanepenin arkasına, omzunu tuta tuta ağlıyo 2 saattir, kolunu falan kaldırıyor oynatıyor olunca doktora götürmeyim dedim ama kolunun altından tutup kaldırınca yine ağlamaya başladı :KK42: şimdilik takipteyim bakalım :cry:
Ayy geçmiş olsun kuzum.Şimdi nasıl bebişin.

Evet kaptanım niyetliyim, şimdi tartıldım ama vakit varsa bekleyebildiniz kadar bekleyim, ama artıdayım kaçışım yok maalesef :KK43: şimdi kızımı doktora götürücem, eve tekrar dönersem yine tartılırım yoksa bunu bildiririm olur mu? Saat kaça kadar müsaademiz var??
canım akşam 8 e kadar zaman var sen o zaman iftardan önce tartıl o zaman ekleriz saat 5-6 gibi

Back
X