- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.181

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ayy üzüldüm kuzucuğa olsun iyileşsinde zeynep ondan sonra yaparız.nilsub ortim dün akşam çok zor bir akşamdı. Bir ara foruma girmeyi düşündüm ama baktım saat 11 vazgeçtim. Kız dün pikniğe gitmişti. Midesini üşütmüş. Babasıda geç geldi. Abisi anneannede nereye koşturacağımı şaşırdım. Ben yemek hazırlarken kusmuş yavrum çok korkmuş. Ben üstünü değiştirip kağıt havlu almaya mutfağa gittim bir çığlık daha. Bu sefer başka bir yere. Neyse yine üstünü değiştirdim bu sefer kağıt havlular elimde ben bir kenardan temizlemeye başladım. bu sefer koltuk. ay dayanamadım artık en son salona girdiğimde 3koltuk ve salonun 4 köşesi beni bekliyordu. bu olay saat 7,30dan 10,30a kadar sürdü. 3 makina çamaşır ve kızın yatağı yorganı yıkandı. Bende spor yapacak hal falan kalmadı anlayacağın
![]()
![]()
bence o bir gün için geçerli değil bazen arada az yemekte iyi midenin dinlenmesi için yoksa hergün olsa tabi çok az bencedeSüper mi?
Kız hiç birşey yememiş ki. Ortada menü mü var? Biliyorsun ki Nilgün' üm günde 1000kcal in altında beslendiğinde vücut korumaya geçiyor ve yediğin herşeyi depoluyor.
Canim cok gecmis olsunnilsub ortim dün akşam çok zor bir akşamdı. Bir ara foruma girmeyi düşündüm ama baktım saat 11 vazgeçtim. Kız dün pikniğe gitmişti. Midesini üşütmüş. Babasıda geç geldi. Abisi anneannede nereye koşturacağımı şaşırdım. Ben yemek hazırlarken kusmuş yavrum çok korkmuş. Ben üstünü değiştirip kağıt havlu almaya mutfağa gittim bir çığlık daha. Bu sefer başka bir yere. Neyse yine üstünü değiştirdim bu sefer kağıt havlular elimde ben bir kenardan temizlemeye başladım. bu sefer koltuk. ay dayanamadım artık en son salona girdiğimde 3koltuk ve salonun 4 köşesi beni bekliyordu. bu olay saat 7,30dan 10,30a kadar sürdü. 3 makina çamaşır ve kızın yatağı yorganı yıkandı. Bende spor yapacak hal falan kalmadı anlayacağın
![]()
![]()
Gecmis olsun canim.. simdi nasil?nilsub ortim dün akşam çok zor bir akşamdı. Bir ara foruma girmeyi düşündüm ama baktım saat 11 vazgeçtim. Kız dün pikniğe gitmişti. Midesini üşütmüş. Babasıda geç geldi. Abisi anneannede nereye koşturacağımı şaşırdım. Ben yemek hazırlarken kusmuş yavrum çok korkmuş. Ben üstünü değiştirip kağıt havlu almaya mutfağa gittim bir çığlık daha. Bu sefer başka bir yere. Neyse yine üstünü değiştirdim bu sefer kağıt havlular elimde ben bir kenardan temizlemeye başladım. bu sefer koltuk. ay dayanamadım artık en son salona girdiğimde 3koltuk ve salonun 4 köşesi beni bekliyordu. bu olay saat 7,30dan 10,30a kadar sürdü. 3 makina çamaşır ve kızın yatağı yorganı yıkandı. Bende spor yapacak hal falan kalmadı anlayacağın
![]()
![]()
Tam keyif adamı ya belli zaten her halinden.. Cok nazlı bi cocuk degil ama keyfine düşkün olduğu cok belli her halinden :)hahaha tabi 10 ay hamile kalıncagerçek değil mi acaba hala karnımdamı diyosun
rahatsız edilmeseydi çıkmayı düşünmüyodu bence ohh ekmek elden su gölden yaşar giderdi ne inatçı çıktı ee nede olsa bi tarafı karadenizli![]()
Yaaa ağlatmayın beni. Dün ismini koyduk kulağına fısıldadık falan, ben nasıl ağlıyorum. Lohusa kafasındayım tam...Ay bu bir şey mi, ne duygular ne duygular yaşayacaksın Allah'ın izniyle. Hala kızıma bakarken arada gözlerim dolar böyle mutluluktan, deli miyim neyim. Lohusalığımda durup durup ağlıyordum ama çoğunlukla sevinçten işte ne bileyim çok zor oldu ya kızım belki de onun minnetinden.
Allah ayırmasın canım, bol bol kokla yavrunu. Ay birde asıl onun nefesinin kokusu tam cennet kokusudur. Öyle derler ya, saf temiz içindeki her şey çünkü.![]()
Gercekten oyle Galiba. Ben normalde bu kadar uykusuzlukta zombi gibi olurdum ama simdi gene bi nebze idare ediyorum :)Sen asıl rüyalar alemine gaz sancıları ile dalacaksın canım
Bizim doktorumuz; "doğumdan sonra anne vücudu değişik bir hormon salgılar anneyi ayakta tutan. Anne olmayan o yorgunluğa dayanamaz." dedi. Yani korkma sen annesin ve anneler yeryüzündeki en güçlü insanlardır![]()
abowwwMerhaba hanımlar.
of kafam allak bullak, hamileyim
istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
canım iyi yapmışsın emzik vermekle monim de yazmış susam yağı en güzeli boşuna göğüs kremi falan sürmeGeçin dalganızı tabi
Ben bi ara tartilicam insallah, kac kilo gitti cok merak ediyorum
Monisim kalkan ve susam yağı tam olarak kullandığım seyler, herkes tavsiye etmisti, bi bildikleri varmış. Arada göğüs ucu kremi de sürüyorum. Sütüm geliyor cok şükür, insallah zamanla artar.
Ben emzik denedim dayanamayıp onu da emiyor kerata. Sanırım emme refleksinden. 2 saatte bir de emziriyorum. Olur gider herhalde böyle.
Başıma bir iş gelmeyecekse, 2 günlük bebeye emzik mi verilir diye kinamayacaksaniz emzik verdigimi itiraf ediyorum
2 saate acıkıyor zaten mecbur emziriyorum :)
Evet tam bekledigimiz gibi obur boga
Yukseleni de benim burcum ile aynı oldu: akrep :)
bende de yapmıştı chia aşırı derecede şişkinlikChia ben de şişkinlik yaptı inanır mısınız.. bikaç kere inatla denedim yoohh çarptı resmen.. indirimde diye bikaç paket birden almıstım dagıttım arkadaslara hep..
Ahaha hatuna sibelin korkusuyla diyetisyenlik erdi![]()
Şaka bi tarafa mükemmel bi liste yazmıs monıcan..
Not: O corbayı ben de yaptım ara ara ıcıne bolca kımyon ve zerdacal da kattım denemek ıstersenız cok yakısıyo tavsıye ederım sekerler![]()
abowww
kız hayırlı olsun bacım
Canim hayirli olsun bebeginle mutlu huzurlu saglikli bir omrunuz olsunEvet gerçekten öyle
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek![]()
wendy canım hayırlı olsun.. hep ıstıyodun soyluyodun ama bize bile ani geldi
Neyse hayırlısıyla kucagına aldıgını da gorururz ınsallah..
Ne kadarlık,kendın mı test yaptın anlat bakem![]()
hahahha takımızda pek doğurgan olduMerhaba hanımlar.
of kafam allak bullak, hamileyim
istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
hahahha takımızda pek doğurgan oldu
hayırlı olur tabi sende ayyyy ne güzel işte rabbim gönlüne kalbine göre sağlıkla sıhhatle kucağına al inşALLAH![]()