- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.621
kız bizi izlmeye gelen durmaz giderrecep ivedikte vardı ya kadınlar oynuyo ivedikte yeter durun artık yanık kilolu çorap koktu burası diyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bizi izlmeye gelen durmaz giderrecep ivedikte vardı ya kadınlar oynuyo ivedikte yeter durun artık yanık kilolu çorap koktu burası diyo
![]()
ortim bi eliptikte sana lazım artıktabiki bu hafta çok vermişim geçen haftaya göre. 100gr![]()
ya ben kaç olmuştum tüh merak ediyodumKendi kırmızı kartımı kendim gösterdim. Ooffff moralim bozuldu valla.
Bende öyle yapcam herhalde.tam yapamıyorum canım aslında kendime ayrı yemek hazırlamak gerçekten eziyet uydurmaya çalışıyorum![]()
Evet haklısın. bakıp duruyordum bir model de beğenmiştim ama şimdi şu taşınma işi kaldı 3-4ay sonrasına. nasıl bir eve gideceğiz belli değil. yer olacak mı olmayacak mı? Bazen diyorum yap bir çılgınlık al. olmadı koltukları atarsın diyorum ama....ortim bi eliptikte sana lazım artık![]()
tabiki bu hafta çok vermişim geçen haftaya göre. 100gr![]()
aç karnına bir ara tartılsanya ben kaç olmuştum tüh merak ediyodum![]()
eskileri netten satışa ver olmadıEvet haklısın. bakıp duruyordum bir model de beğenmiştim ama şimdi şu taşınma işi kaldı 3-4ay sonrasına. nasıl bir eve gideceğiz belli değil. yer olacak mı olmayacak mı? Bazen diyorum yap bir çılgınlık al. olmadı koltukları atarsın diyorum ama....![]()
Şimdi tartıl, söylemesinde olur bize 600-700 gr farkeder en çok. Bak merak ettim şimdi. Git tartıl kızya ben kaç olmuştum tüh merak ediyodum![]()
Kız çatladım burada... ben taze naneyi ancak çarşı pazarda görüyorumsaksıya taze nane ekmiştim sabah kopardım suyuma koydum bir dilim limonla misssss gibi olmuş![]()
eşimde dalga geçiyo çay içerken tüh tartılmayı unuttum dedim .. bi dalgaaç karnına bir ara tartılsan![]()
Al al yaa, Taşınana kadar gidecek kiloları düşün. Bi yerse buluverirsin canım. Koşu bandı gibi kazulet değiller Allahtan.Evet haklısın. bakıp duruyordum bir model de beğenmiştim ama şimdi şu taşınma işi kaldı 3-4ay sonrasına. nasıl bir eve gideceğiz belli değil. yer olacak mı olmayacak mı? Bazen diyorum yap bir çılgınlık al. olmadı koltukları atarsın diyorum ama....![]()
ya bu taze nane enterasan tohumu yok kv bahçesinden bir kök koparıp saksıya diktim bütün saksıyı kaplamış çok azgın valla miiss gibi cennette yaşıyoruz bizKız çatladım burada... ben taze naneyi ancak çarşı pazarda görüyorum![]()
Netten satış değilde ihtiyaç sahibi birine veririm diye düşünüyorum.eskileri netten satışa ver olmadı
eşimde dalga geçiyo çay içerken tüh tartılmayı unuttum dedim .. bi dalga
tek ayakla tartıl dedi.. olmadı ben tartılayım sen çek at diyo şaşırırlar ne çok zayıflamışsın diye adam 73 kilo![]()
Hee çatlat sen bizi, hepicimiz valizleri toplayıp maaile size yerleşecez haberin yok.ya bu taze nane enterasan tohumu yok kv bahçesinden bir kök koparıp saksıya diktim bütün saksıyı kaplamış çok azgın valla miiss gibi cennette yaşıyoruz bizhaberleri izleyip şehirleri görünce
bu aralar çok eliptik yaptın ya ondandıreşimde dalga geçiyo çay içerken tüh tartılmayı unuttum dedim .. bi dalga
tek ayakla tartıl dedi.. olmadı ben tartılayım sen çek at diyo şaşırırlar ne çok zayıflamışsın diye adam 73 kilo![]()