Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ortim bi eliptikte sana lazım artık:spor:
Evet haklısın. bakıp duruyordum bir model de beğenmiştim ama şimdi şu taşınma işi kaldı 3-4ay sonrasına. nasıl bir eve gideceğiz belli değil. yer olacak mı olmayacak mı? Bazen diyorum yap bir çılgınlık al. olmadı koltukları atarsın diyorum ama....:işsiz:

Evet haklısın. bakıp duruyordum bir model de beğenmiştim ama şimdi şu taşınma işi kaldı 3-4ay sonrasına. nasıl bir eve gideceğiz belli değil. yer olacak mı olmayacak mı? Bazen diyorum yap bir çılgınlık al. olmadı koltukları atarsın diyorum ama....:işsiz:
eskileri netten satışa ver olmadı

Al al yaa, Taşınana kadar gidecek kiloları düşün. Bi yerse buluverirsin canım. Koşu bandı gibi kazulet değiller Allahtan.

ya bu taze nane enterasan tohumu yok kv bahçesinden bir kök koparıp saksıya diktim bütün saksıyı kaplamış çok azgın valla miiss gibi cennette yaşıyoruz biz:KK36: haberleri izleyip şehirleri görünce
Hee çatlat sen bizi, hepicimiz valizleri toplayıp maaile size yerleşecez haberin yok. :p

Back
X