Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam kızalım o halde. Ana öğünlerin genelde iyi ama aralarda kahve yanındaki kaçamakları azaltabilirsin bence :)

Hahah cok sirinmis yahu :)

Cıssslara yan gözle bile bakmamam lazım. Kahrolsun glikoz şurupları yaşasın meyve şekeri. Valla bağımlılık yapıyor bunlar. :mapus:

selam çıtırcıklar:KK54:
oğluşumu havaalanından alıp geldim:KK55:bir kaç gündür trafik yok istanbul da çok şaşırtıcı:KK64:erkenden yazlığa kaçtı herhalde millet:ıslık:

ben napıyım sizi bilemedim:KK62:tartıda o rakamı görünce iştahının kesilmesi lazımken sen ye aferim:KK67:kız saç kalmıcak yolmaktan kafanızda:KK4:gerçi ben artık yolmayayım nasıl olsa bayram gelince kendinizi yoluk yolcaksınız ben naptımmm diye:KK42::KK42::KK42:
canımıniçi neden böyle yapıyosunuz hani hayaller:KK35:aynı hataya düşmek yok,olmuş bitmiş yolumuza bakıcaz:KK39:

kızlar olsa bildirimler de olur kızlar kayıp:KK70:

bak bu da bahane :KK12:şekerim isteyince ödem şişkinlik falan olmaz:KK35:ben de regliyim dikkat ettiğim için tartıda + görmüyorumHoppamesaj alınmıştır umarım:KK4:
Monicanım belluçim bu hafta hepinize söz veriyorum kaçamak falan yapmıycam. Artık yaparsam da yedi kat yerin dibine geçerim şu dakikadan sonra.

benim oğlan daha yeni uyudu, yatırıp eliptiğimi yapayım bari kızlar. İyi ki varsınız, sizi seviyom :KK200: akşama uğrarım yine. Görüşürüz kızlar.

Bravo sana fancycim, harikasın, hepsi gidicek Emin'im, süper olmuşsun dedik diye gaza gelme, bu da bi sonraki aşamanın öncesi :)

bak bu da bahane :KK12:şekerim isteyince ödem şişkinlik falan olmaz:KK35:ben de regliyim dikkat ettiğim için tartıda + görmüyorumHoppamesaj alınmıştır umarım:KK4:

Mesaj alındı monicim.
Bugün ödem atacak ne varsa deneyip, yediklerime ekstra dikkat edip hemen toparlanıyorum.
Çarşamba tekrar bildirim durumu. :KK23::KK23:

kızlar menüm..

kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu

ara sade türk kahvesi

öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık

ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz

akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağol moni moni

su 2 bitti
spor 40 dk eliptik:spor: midem ağrıyor hala geçmedi yaaa:işsiz:

kızlar menüm..

kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu

ara sade türk kahvesi

öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık

ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz

akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağol moni moni

su 2 bitti
spor 40 dk eliptik:spor: midem ağrıyor hala geçmedi yaaa:işsiz:
Afiyet olsun canim guzel menun.Corbayi begendin mi bende yapicam insallah.:KK52:

vayyy 73 leri görmüşüz maşALLAH:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
Sagolasın insallah hep eksi sonuclar goruruz .:KK36: :dua:

Back
X