- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.301
Evet biliyorumfancynancy Tatlım sen cok sık kacamak yapıyorsun, menülerinde cok sık CISS oluyor.
Bir süre dikkat et daha rahat kilo vereceksin!!![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biliyorumfancynancy Tatlım sen cok sık kacamak yapıyorsun, menülerinde cok sık CISS oluyor.
Bir süre dikkat et daha rahat kilo vereceksin!!![]()
Tamam kızalım o halde. Ana öğünlerin genelde iyi ama aralarda kahve yanındaki kaçamakları azaltabilirsin bence :)
Hahah cok sirinmis yahu :)
Monicanım belluçim bu hafta hepinize söz veriyorum kaçamak falan yapmıycam. Artık yaparsam da yedi kat yerin dibine geçerim şu dakikadan sonra.selam çıtırcıklar
oğluşumu havaalanından alıp geldimbir kaç gündür trafik yok istanbul da çok şaşırtıcı
erkenden yazlığa kaçtı herhalde millet
ben napıyım sizi bilemedimtartıda o rakamı görünce iştahının kesilmesi lazımken sen ye aferim
kız saç kalmıcak yolmaktan kafanızda
gerçi ben artık yolmayayım nasıl olsa bayram gelince kendinizi yoluk yolcaksınız ben naptımmm diye
canımıniçi neden böyle yapıyosunuz hani hayalleraynı hataya düşmek yok,olmuş bitmiş yolumuza bakıcaz
kızlar olsa bildirimler de olur kızlar kayıp
bak bu da bahaneşekerim isteyince ödem şişkinlik falan olmaz
ben de regliyim dikkat ettiğim için tartıda + görmüyorum
mesaj alınmıştır umarım
![]()
benim oğlan daha yeni uyudu, yatırıp eliptiğimi yapayım bari kızlar. İyi ki varsınız, sizi seviyomakşama uğrarım yine. Görüşürüz kızlar.
Ben hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı yaa :) giymek zorunda olduğumda da hep haşat oluyor ayaklarım :)Ayakkabım ayağımı haşat etti annemde terliğe terfi ettim :) kahrolsun topuklu ayakkabı dicem de kahrolmasın kıyamadım yine bi :)
Ben hiç giyemiyorum topuklu ayakkabı yaa :) giymek zorunda olduğumda da hep haşat oluyor ayaklarım :)
bak bu da bahaneşekerim isteyince ödem şişkinlik falan olmaz
ben de regliyim dikkat ettiğim için tartıda + görmüyorum
mesaj alınmıştır umarım
![]()
işte bu harikasınMesaj alındı monicim.
Bugün ödem atacak ne varsa deneyip, yediklerime ekstra dikkat edip hemen toparlanıyorum.
Çarşamba tekrar bildirim durumu.![]()
işte bu harikasın![]()
Teşekkür ediyorum monicim. O senin harikalığın.
Saç baş gidecek diye korkudan titredim kendime geldim.![]()
vayyy 73 leri görmüşüz maşALLAHSimdi tartıldım kızlar..
Sonuç: 73.9
Cuma:74.3
Fark: - 400 gr![]()
Afiyet olsun canim guzel menun.Corbayi begendin mi bende yapicam insallah.kızlar menüm..
kahvaltı 1 dilim çavdarlı tbe 1 domates 2 kk peynir maydanoz 2 kupa yeşil çay bol limonlu
ara sade türk kahvesi
öğlen bir but derisiz yağsız 1 kase cacık
ara 2 yk yoğurt 1 yk chia 10 kiraz
akşam 1 kase cacık 2 kepçe sebze çorbası 1 yk lor 2 parmak çavdarlı tbe
(çorbaya 3 kabak 1 havuç 1 soğan biraz bulgur biraz kırmızı mercimek salça 2 yk zeytinyağı koydum düdüklüde pişirdim süper olmuş bayıldım)sağolmoni
su 2 bitti
spor 40 dk eliptikmidem ağrıyor hala geçmedi yaaa
![]()
Sagolasın insallah hep eksi sonuclar goruruz .vayyy 73 leri görmüşüz maşALLAH![]()
ben mercimek ekledim biraz o yüzden mercimek tadı yoğundu çok beğendim benAfiyet olsun canim guzel menun.Corbayi begendin mi bende yapicam insallah.
Sagolasın insallah hep eksi sonuclar goruruz .![]()
![]()
Simdi tartıldım kızlar..
Sonuç: 73.9
Cuma:74.3
Fark: - 400 gr![]()