Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedim :D gerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse :D
Bugünde çok güzel geçti ( en azından Ayşe için :KK68: )

Maşallah hatun çok güzel kilo veriyor ;) Ben berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım :olamaz: )

Benim sonucum;

Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg

Giden; -0,5 kg ( yağdan hiç gitmemiş :KK67: )

Ayşenin sonucu;

Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg

Giden; - 2 kg ( yağdan da sanırım 1.5 kg gitmişti onun )

Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldı ;) yeni listeside güzel ki eminim gelince yazar ;)
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı ;) )

moni moni eve varmadın mı ablacım? Anlat hele neler dedi Sibel??

Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladı ;) ben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi ;) Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi :KK68:
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştım :KK67: bu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak ;) )

Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedim :KK70: gerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse :KK70:

Maşallah hatun çok güzel kilo veriyor :KK66: Ben berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım :olamaz: )

Benim sonucum;

Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg

Ayşenin sonucu;

Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg

Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldı :KK66: yeni listeside güzel ki eminim gelince yazar :KK66:
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı :KK66: )

Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladı :KK66: ben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi :KK66: Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi :KK68:
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştım :KK67: bu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak :KK66: )
hadi bakalım moral bozmak yok canım o kadar kaçamağa artı çıkmamışsın ya:duduk:

İyi yapmışsın canım, alıştık ama sana hesap vermeye bi de moni ablaya :)
:KK48:

Baktım Ayşe yazmamış ben atlıyayım dedim :KK70: gerçi benimki pek öyle atlayacak bir durum değil ama neyse :KK70:

Maşallah hatun çok güzel kilo veriyor :KK66: Ben berbat bir haftasonu geçirince ( kv bendeydi iki gün birde cumartesi pazar misafirim vardı iftara tabi geç yedim ve az da olsa kaçamak yaptım :olamaz: )

Benim sonucum;

Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg

Ayşenin sonucu;

Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg

Sibel tabiki Ayşeden çok memnun kaldı :KK66: yeni listeside güzel ki eminim gelince yazar :KK66:
Bende bu haftaki listeme harfiyen uyacağım ( detoks vari bir liste bu dedi meyve ve sebze ağırlıklı :KK66: )

Yüreği güzel hatun maşallah yine bizi motive edip yolladı :KK66: ben az sonuç aldığım için biraz memnuniyetsizdim doğal olarak ( ama sonuçta benim hatamdı ) ama yinede Ablacığım moralini bozma her zaman çok gidecek diye bir kural yok dedi :KK66: Ramazanda daha zor diyet yapmak sonuçta ben tutmasamda tutanların yanında su içip hiç bir şey yokmuş gibi saygısızca yemek yiyemiyorum dedim oda haklsın ablacığım ama ben inanıyorum sen kesinlikle haftaya çok güzel bir rakamla geleceksin karşıma dedi :KK68:
Yarın itibaren bende bu gazla parkta yürümeye başlıyorum ( normalde banada yürüyüş vermişti ama ben tabi her zamanki gibi çok koşturuyorum nasılsa diye extra spor yapmamıştım :KK67: bu kez kesinlikle yapacağım fazlası olacak eksiği olmayacak :KK66: )
sporla destekleyip listeye tam uyarsan canım eminim sende çok güzel sonuçlar alırsın. Hepimizin derdi aynı aslında ya, şu boğazımıza bir söz geçirsek bitti iş ama işte.... maaalesef her zamanda olmuyor.

Son düzenleme:

Benim sonucum;

Geçen salı ; 105.7 kg
Bu salı; 105,2 kg

Ayşenin sonucu;

Geçen salı; 94.8 kg
Bu salı; 92.8 kg

Maşallah maşallah size, hadi banuş motivasyon düşmesin senin de haftaya patlat bombayı :)

O konuda en üşengeciniz benimdir herhalde. Valla ben çok çok yapıp porsiyonlara ayırıp buzluğa da atıyorum. Öğle yemeklerimi onlardan yiyorum bazen. Mert'in çorbaları da aynı şekilde, sadece onunkileri 1 aydan fazla tutmuyorum buzlukta. Çorba yapamadığım zaman sabahtan çıkarıp içiriyorum süper kolaylık oluyor valla. :KK76:
Hergun taze yapıyorumm

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (5 ince dilim sucuk, 2 yumurta)
1 dilim ekmek
Sıkma portakal suyu

Öğle
2 Karışık tost

1. Ara
1 muz

2. Ara
Filtre kahve
Yârim bardak Portakal suyu

Akşam
1,5 dilim ekmek
Izgara levrek (yarısı)
Midye tava, kalamar
Azıcık patates kızartması (7-8 tane falan)

Su: 1,5 lt + 750 ml maden suyu
Spor: 50 dk Leslie, 250 zıplama (hafif), inşallah azıcık yoga egzersizi de yapmak istiyorum çocuklar uyursa.

Hergun taze yapıyorumm
Kuzuya herhalde. Ne bileyim ben kızıma hep taze yaptım, sonra komşum kendi oğullarına öyle yaptığını anlatınca açıkçası işime geldi. Her zaman yapıp yedirmiyorum öyle zaten. Çorba yapamıyorsam, vakit vs kalmıyorsa veriyorum. Normalde çocuklara 3. Günün yemeğini yedirmem en fazla 2.gün yediririm. kendim 5. Günde yerim sıkıntı yok; tabi aynı tencerede ısıtılmamış, dolaptan çıkmamış ve tadı değişmemiş olmak kaydıyla :dondurma: buzluktaki yemeklerimde de bugüne kadar sıkıntı olmadı. Benim eşim zaten herşeyi günlük yemek istiyor valla uğraşamıyorum. Ben çok mutfaksever biri değilim. Yemek yapmayı da evlendikten sonra mecburen öğrendim. :olamaz:

Kuzuya herhalde. Ne bileyim ben kızıma hep taze yaptım, sonra komşum kendi oğullarına öyle yaptığını anlatınca açıkçası işime geldi. Her zaman yapıp yedirmiyorum öyle zaten. Çorba yapamıyorsam, vakit vs kalmıyorsa veriyorum. Normalde çocuklara 3. Günün yemeğini yedirmem en fazla 2.gün yediririm. kendim 5. Günde yerim sıkıntı yok; tabi aynı tencerede ısıtılmamış, dolaptan çıkmamış ve tadı değişmemiş olmak kaydıyla :dondurma: buzluktaki yemeklerimde de bugüne kadar sıkıntı olmadı. Benim eşim zaten herşeyi günlük yemek istiyor valla uğraşamıyorum. Ben çok mutfaksever biri değilim. Yemek yapmayı da evlendikten sonra mecburen öğrendim. :olamaz:
Yok kendımıze de
Ben yenek konusunda hızlıyım sorun olmuyor

hadi bakalım moral bozmak yok canım o kadar kaçamağa artı çıkmamışsın ya:duduk:

Aynen canım ;) aslında biraz züğürt teselli oluyor benim açımdan ama dediğin gibi en azından artı görmedim ;) Perşembe görümceler var iftarda ama kararlıyım ben düzenime sadık kalacağım ;)

:KK48:

sporla destekleyip listeye tam uyarsan canım eminim sende çok güzel sonuçlar alırsın. Hepimizin derdi aynı aslında ya, şu boğazımıza bir söz geçirsek bitti iş ama işte.... maaalesef her zamanda olmuyor.

Aslında geçen haftaya kadar iyi gidiyordum ama Sibel kaçamak konusunda 1 porsiyonun 3de birini yiyebilirsin demişti Ayşeye ( hani çok canı çekerse diye ) bende sanki kendime onay almış gibi mi hissettim psikolojik olarak nedir anlamadım :(
Yolum uzun ama kesinlikle bundan sonra daha sıkı tutacağım ;) en azından spor konusunda ;)

Maşallah maşallah size, hadi banuş motivasyon düşmesin senin de haftaya patlat bombayı :)

YOk yok motivasyon düşmedi ;) en azından hatamı anladım ve bir daha da ona izin vermeyeceğim ;)

Back
X