Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında ben de o dusuncedeyim, cocuk bana ayak uydursun diye ama ilk cocuk tecrubesizligi mi diyeyim ne diyeyim biraz dünyam döndü :) şimdilerde daha iyiyim, o yüzden yavas ve emin adımlarla ilerleyeyim dedim :) ay bi de ne yalan soyleyeyim eşim kv'lere gidelim der diye biraz bahane etmistim ama gene kaçamadım, bu sefer kendileri geldi. Bari bizim tarafa da bayrama mı gitsek :)

Yok canım 40'ı çıkmadan dışarı çıkmam düşüncesi zaten yok bende de. Yukarda Banu'ya da yazdım, ilk günlerin telaşıyla birazcık gözüm korktu. Aslında şu anda daha iyiyim ama neyse artık bu bayram da böyle geçsin, biz bize kalalım :) temmuzda Eskisehir'de yakın bi arkadaşımın düğünü var, ona gitmek istiyorum nasipse :)

Git git canım bak sen gitmeyince onlar geliyor o daha kötü :KK48: en azından sen bir gün kalıp dönersin öbür türlü hem hizmet et hemde gözlerinin içine bak gitsinler diye :D
En güzeli Bayramda gidin Annenlere hep biraz rahatlarsın hemde gelen giden olma ihtimali olmaz ;)

Kizlar sonunda gelduk bayaa yorulduk yaa bayram olmasa cekilecek yol degil

Hadi gözünüz aydın canım ;) Umarım çok güzel bir bayram olur ve kaçamaksız geri dönersin ;)

Benim bildiğim nohut büyüklüğünden fazla lekelenme olunca gidiyor ama tabi RAbbim bilir :KK66: Üzülme sonuçta ne güzel baştan beri tuttun :KK66: kalmış bir gün zaten :KK66:

Allahım kabul ederse tuttum banucum, full tutacağım diye çok heveslenmiştim ama olmadı 2 günle kurtardım şükür :)

Nohutu falan farkedemedim ama neticede lekelenme değil regl oldum ben, kurtarmaz sanmıyorum.

Allahım kabul ederse tuttum banucum, full tutacağım diye çok heveslenmiştim ama olmadı 2 günle kurtardım şükür :)

Nohutu falan farkedemedim ama neticede lekelenme değil regl oldum ben, kurtarmaz sanmıyorum.

Ne mutlu sana canım ;) RAbbim kabul etmiştir sonuçta çok az kalmıştı ;)

Bozmasaydın wendicim çünkü benim okuyup anladığım kadarıyla esasen regl iken oruç tutmanın bi yasağı yok sadece o dönemde kadın çok halsiz ve bitkin düşeceği için tutmamasına izin verilmiş.
Allah kabul etsin canım.

Benim bildirilerim normal kilomdan hep fazla oluyor zaten. Yine aynen devam.:110:
Haftaya artı gelme o zaman :)
İftara 45 dk kala regl oldum, gitti mi şimdi günüm :KK43:
Ayy ben de çok sinir olurum o duruma ama Allah tuttuğun saatlerin sevabını verir inşallah
Git git canım bak sen gitmeyince onlar geliyor o daha kötü :KK48: en azından sen bir gün kalıp dönersin öbür türlü hem hizmet et hemde gözlerinin içine bak gitsinler diye :KK70:
En güzeli Bayramda gidin Annenlere hep biraz rahatlarsın hemde gelen giden olma ihtimali olmaz :KK66:
Biz oraya gidip 1 gün kalamıyoruz maalesef Banucum, en az 3-4 gün kalıyoruz. Ayrıca evlendiğimiz ilk zamanlar biz oraya gittiğimizde de benim hizmet etmem bekleniyordu gelin olduğum için :110: Biraz ortalığı ayağa kaldırarak öyle bi şeyin olmayacağını belirttim herkese.
Bizim bu bayram yattı artık hiç hazırlık falan yapmadık, zaten tatil de az, gidecek olsak bugünden yola çıksaydık da gittiğimize değseydi. Bayramdan sonra başlarız artık gezmelere inşallah :)

Kızlar bu hafta sonuncu olmuşuz yaa :olamaz:
Haftaya güzel bi yüzde çıkaralım diyeceğim ama bayram sonrası, lütfeeeen bayramda dikkat ediin :( En azından nota almasak haftaya, bu hafta aldık zaten, 2 nota 1 sarı kart eder... Sonra derece yapıp sildirmemiz gerekir.

Haftaya güzel bi yüzde çıkaralım diyeceğim ama bayram sonrası, lütfeeeen bayramda dikkat ediin :KK43: En azından nota almasak haftaya, bu hafta aldık zaten, 2 nota 1 sarı kart eder... Sonra derece yapıp sildirmemiz gerekir.

Üzmeyin tatlı canınızı ;) inşallah bir sonraki hafta daha güzel sonuçlar alırsınız ;) Maşallah millet kilo verdikçe yüzdeleri yükseliyor biz de versek mümkün değil yetişemiyoruz : D heleki ben ;)

Haftaya güzel bi yüzde çıkaralım diyeceğim ama bayram sonrası, lütfeeeen bayramda dikkat ediin :KK43: En azından nota almasak haftaya, bu hafta aldık zaten, 2 nota 1 sarı kart eder... Sonra derece yapıp sildirmemiz gerekir.

Evet, haftaya inşallah çok güzel kilolar veririz.
Hazır bayram sonrası herkes artı çıkarken dikkat edersek mis olur.

Sana kolay gelsin canım :KK66: inşallah AVMden akşama çıkarsınız :KK48: gerçi erken gidiyorsunuz okadar olmaz umarım :KK66:
Benim eşim nefret eder kalabalıkdan daha doğrusu bayram öncesi boş kalabalıktan o yüzden geçen hafta hallettik o işi yalnız benim kıyafetin altına ayakkabım yok uygun :KK70: adam mecbur bugün yada yarın o hengameye girecek ama sanırım sabah erkenden gideriz bizde ki kalabalığa kalmayalım :KK66:
Ay ben deli miyim kocamla gideyim şekerparem ya, çocuklarla gitmek daha mantıklı :KK48::KK48: sıkıştıracak beni, hadi hadi diye, aman oraya bakma bişi yoktur, kalabalık diycek bilmemne. Aayy vır vır birde onla uğraşamam oohh kafa rahat, kızkardeşimin çocukları kreşteydi, sabahtan buluştuk çocukların işini hallettim. Öğleden sonra da babaannelerine bırakıp kendi alışverişimi yaptım. Yarında bir tanesini babasına bırakıp çocukların ayakkabılarını halledeceğim inşallah. Kocişiminkini 1 hafta önce yaptık. Sadece ona odaklanarak gidiyoruz ve avm den maksimum 1,5 saatte çıkıyoruz, belli mağazaları var onun onların dışına çıkmıyor :-) kararsızlığı da yok, şunu bunu alcam diye kafasında sabitleniyor gidip alıyoruz hehe :KK9: ay sana da kolay gelsin bu arada kuzum.

Haha sen de baya iyiymissin ya cidden :KK48: aslında gitmeye gidilir de iste benim tembelliğim biraz da :) cocuk dedigin arabada uyur zaten :KK48:
Heee tabi tabi uyur :KK70: tersine gelirseniz burnunuzdan gelebilir şeymacım, inşallah size olmaz ama otobanda, köprüde ve bilimum yollarda emniyet şeridinde hep beraber ağladığımız, emzirip pış pışladığım :olamaz: günler olmuştur, ama şükür bitmiştir :KK70::KK70:

Sağol canım. Sabah 1 1.5kg ödemim olduğunu biliyorum artık. Bunu kabul ettim. Ama bugün hiç beklemiyordum 1kiloyu. Hem regliyim hem ödem süper oldu. 1aydir sayıyordum yerimde:KK54:
Tebrik ederim Ayşecim, bende bir daha tartılsa mıydım acaba diycem ama dışarıdaydım zaten. Eksi olmadık sayende :KK15:

Son düzenleme:
65 i gördüm listeye gircem diye bi azimliyim ama umarım yemem çok korkuyorum bu bayramdan büyük irade lazım:(

Günaydın kızlar, yine 5te kalkan bir Umut ve ben :)
Heee tabi tabi uyur :KK70: tersine gelirseniz burnunuzdan gelebilir şeymacım, inşallah size olmaz ama otobanda, köprüde ve bilimum yollarda emniyet şeridinde hep beraber ağladığımız, emzirip pış pışladığım :olamaz: günler olmuştur, ama şükür bitmiştir :KK70::KK70:
Evet ya kimi cocuk da sevmiyor arabayı. Hastaneye gidislerimizde pek sorun olmadı ama uzun yolda ne olur bilemiyorum :)
65 i gördüm listeye gircem diye bi azimliyim ama umarım yemem çok korkuyorum bu bayramdan büyük irade lazım:KK43:
Hadi bakalım bence başarırsın, haftaya alalım seni listeye :)

Back
X