Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten güzel yerler.
İmkanın olacak Karadeniz'in köylerinde oturacaksın aslında ama hem alışmayan insana çok zor hem de korkarım ben oralarda sanırım. Biraz sertler malum :)
Doğu karadeniz öyle canım. Yumuşak olsalarda dağda teksin. Rize de artvinde trabzonda adamlar tarlalarının başına ev yapmışlar birbirlerinden uzaklar. Bizim köyler batı karadeniz öyle değil. Tarlalar köyün dışında olduğu için evler birbirine yakın.

Dün akşamdan beri her fırsatta uyuyorum.koltukta otururken ne zaman yatar pozisyona geçiyorum ne zaman sızıyorum anlamıyorum doğrusu :) ve evet bu satırları da yattığım yerden yazıyorum :) yatmak spordan sayılsa akşamdan beri tığa dönerdim :)
:KK70::KK70::KK70:
@inatettimolacak kilo ve ölçülerim ;
Göğüs ; 93
Bel; 81
Göbek;96
Basen 95
Bacak; 51
Kol 28
Kilo ;67
Süpersin Deniz. Ideale yaklaştın;)

Pazartesi tartısı

servey 68,4/
moni 83,5/
inatettimolacak 60,2/
dennisgo 67,4/
Egeliegeli 63,8/
hedef38beden 76,9/
kaanin annesi 56/
Dirilisci hatun 80,1/

toplight 73,8/
morordek 65,6/
wendigo 69,2/

nilsub 80,6/
0zlem 76,5/
lydznp //
fancynancy 75,1/

lydznp lydznp canım senin cuma bildirimini göremedim. Eksik yanlış varsa düzeltebilir misiniz kızlar?
Bugün moni moni doğum günü diye bakamaz belki diye listeyi yaptım ama bu işte çok tecrübeli değilim :)
Canım ben 84.5 demiştim ama geç olunca listeye giremedi sanırım moni moni . Listeye artık o ekliyor. Biz liste paylaşmıyoruz ya. Onun için;)

Cok.guzel.incelmissin cnm tebrikler ay her ay aldin mi olcu?
Her ay alamadım canım ya özge ye yazınca aldım temmuzda var bir de şimdi.. yazmasam şimdi de almazdım..arada bir +1 çıktığım zaman vardı ya o zaman bacaklarım 4 ya da 5 cm incelmişti ölçüp burada yazdım ama ben kendim not almamışım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür evime dönebildim :KK66: Kızımın arkadaşından yeni geldik sayılır :KK66:
Hatun tahmin ettiğim gibi döktürmüş :KK66: Poğçalar, un kurabiyeleri, Mantı, Patates salatası ve sarma :KK57:
Dedim ya niye okadar hazırlık yaptın hiç bir şey yapmasaydın ben diyetisyene gidiyorum yiyemem ama baktım kadıncağız aaa olurmu hiç ille ye diye ısrar ediyor bende kırılmasın diye biraz yedim ama tabi hepsinden değil :KK66:

Hemen yediklerimin de hesabını vereyim :KK48:
5 - 6 adet sarma
1 kase patates salatası
2 - 3 kaşık mantı :KK66: sonrada bol bol şekersiz çay :21:

Kadıncağız poğçamdan kurabiyemde de ye dedi dedim ne olur ısrar etme normalde bunları bile yememem gerekiyordu diye :KK66: sağ olsun okadarına bile razı geldi :KK66:
Tabi liste dışına çıkıncada akşamlık eve gelince yemek yememeye karar verdim :KK66: onun yerine son ara öğünüm olan iki dilim ananasla 1 fincan maydanozlu limonlu yeşil çayımı içiyorum :KK66:

Yatana kadar bol su da içilecek :KK66: yarın hiç tartılmayayım bari de olurda artı çıkarsam canım sıkılmasın gerçi şu anda kendimi hiç şiş hissetmiyorum :KK66:

Cumaya kadar çok sıkı tutmam şart oldu :KK66: yoksa vicdanen rahat edemem :KK66:
Gerçi yarın evi kaldıracağım temizlik için :KK66: büyük ihtimalle haftasonu yani cumartesi eşimin sülalesi bende toplanacak akşamda kızlardeşime yemeğe davetliyiz aynı gün :KK66: ama kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım :KK66: nasılsa kendi evim listeme uygun hazırlarım yemeğimi yerim onlar hamur işlerini götürürken :KK70: kendim zayıflayıp sülaleyi şişireyim o gün :KK70:

:KK48::KK48::KK48: Canım siz devam edin kapışmaya ben manevi destek olurum ufak da olsa geriden :KK66:

Canım acaba senin şeker mi fırlıyor yediğin birşeyden :KK66: genelde benim öyle oluyordu şekerim fırladığında :KK66: gerçi daha yeni tahlil falan yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam :KK66:
Banu cum öncelikle afiyet olsun. Acaba ananas yerine yoğurt falan mı yesen. Çünkü kaçamaklar ekmek ve meyvelerle dengeleniyor ya menülerde.. ananasın kalorisi düşük aslında ama sonuçta meyve..
Bende şeker olduğunu sanmıyorum kontrol ediliyor ve insülin direnci için ilaç içiyorum zaten. Bir de şekeri yükseltecek bir şey de yemiyorum ki.
Sendeki azim , maşallah, dedirtiyor canim. 67 çok iyi . Yılbaşından önce hedefe ulaşmış olacaksın.:KK36:
Yılbaşından önce mezun olmak istiyorum Hatice cim.

Doğu karadeniz öyle canım. Yumuşak olsalarda dağda teksin. Rize de artvinde trabzonda adamlar tarlalarının başına ev yapmışlar birbirlerinden uzaklar. Bizim köyler batı karadeniz öyle değil. Tarlalar köyün dışında olduğu için evler birbirine yakın.
Benim anneannem dedem artvindeler.. çocukken her yaz gider 1 ay kalırdık. Herhalde en son 7-8 sene önce gittim ama çok güzel zamanlarım geçti orada. Çok severim..

Menüm
Sabah: 1bardak sulandırılmış pekmez
1 çk bal
1çk reçel
1çk marmelat
2 yumurta
Biraz peynir

Kahvaltı öğlen vaktinde oldu. Geç kalktım.

Ara kuruyemiş bir avuç

Akşam 3kase mercimek corbasi, 2bardak ayran, 4kaşik pilav
Ara 3elma

Su 2litre
Spor 30dk yürüyüş
Bu menüde proteini büyüteç ile aradım Hatice’cim :)))

Benim anneannem dedem artvindeler.. çocukken her yaz gider 1 ay kalırdık. Herhalde en son 7-8 sene önce gittim ama çok güzel zamanlarım geçti orada. Çok severim..
Oralarda çocuk olmak ve tatil yapmak var. Köy çocuğu olmak da zor. Bu işin bagi var bahçesi var hayvani var. Çaydı findikti derken o çocuklarda köyde is güç peşindeler. ALLAH yardımcıları olsun.
Karadenizin heryeri çok güzel ve bir karadeniz turu yapmayı istiyorum ama oralarda yaşamak zor. Şehrin merkezinde yaşamak için kalkıp oralarada gidilmez bence.

hiç böyle iştah falan kapatmıyor mu? ya da idrara çıkartmıyor mu?
Bende iştah kapatan yoğurt limon soda oluyor. Yeşilçay zaten ödem attırıyor o nedenle idrara çıkarıyordur. Ama onu yapmasak da başka ödem atıcılar yaptığım için fark göremedim sanırım

Menüm:
Sabah
Bol dereotu maydanoz
1 domates 1 salatalık 2 köy biberi
3tane zeytin
2 tane haslanmis yumurta

Öğlen
3 tane hindi füme arası beyaz peynirle dürüm
2 kaşık tavuk suyu çorbası unsuz (Zeynep'in tabağında kalan)

Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 bardak dereotlu kefir
Domates salatası

2 büyük kupa hibiskus çayı.
Su :110:
Spor :110:
Gece bitmedi suyu ve sporu halledeceğim.

Menüm:
Sabah
Bol dereotu maydanoz
1 domates 1 salatalık 2 köy biberi
3tane zeytin
2 tane haslanmis yumurta

Öğlen
3 tane hindi füme arası beyaz peynirle dürüm
2 kaşık tavuk suyu çorbası unsuz (Zeynep'in tabağında kalan)

Akşam
1 tabak kabak yemeği
2 bardak dereotlu kefir
Domates salatası

2 büyük kupa hibiskus çayı.
Su :110:
Spor :110:
Gece bitmedi suyu ve sporu halledeceğim.
Süper menü canım, ama su kısmını mutlaka halletmen lazım, ödemle savaş için bu şart.. zaten yarın su oranına da bakacaklar ya diyetisyen sana belki 3 değil 3,5 litre verecek. İçemediğini söylersen belki lezzetlendirmek için alternatifler önerir. Bu menüdeki dereotu maydanoz sayesinde yarın tekrar - olursun, olmazsan Sudan bilirim o kadar :)

Back
X