Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar cumadan önceki son gün kızlar malum ben ve koşturma ayrılmaz ikiliyiz bugün küçüğü dişçiye götüreceğim yertutucu yapacaklar kaç gündür canıma okudu çekmeyecekler dimi diye gecen sefer ortalığı katmıştı birbirine
dün akşam zerdecal bal ve ılıksu yaptım soğuk algınlığı gribe iyi gelir dediler ama pek faydası olmadı sanki yatıp dinlenmem lazım ama nasıl olcaksa

günaydınlar cumadan önceki son gün kızlar malum ben ve koşturma ayrılmaz ikiliyiz bugün küçüğü dişçiye götüreceğim yertutucu yapacaklar kaç gündür canıma okudu çekmeyecekler dimi diye gecen sefer ortalığı katmıştı birbirine
dün akşam zerdecal bal ve ılıksu yaptım soğuk algınlığı gribe iyi gelir dediler ama pek faydası olmadı sanki yatıp dinlenmem lazım ama nasıl olcaksa
Senin için sanki imkansızmış gibi görünüyor ama kaptan herşeye koşma Bırak desek kim koşturacak. Alışmışız biz herşeye el atmaya:( ALLAH kolaylık versin;)

Geçmiş olsun kaptanım yaaa geçmez tabi dinlenemiyorsun

selam kızlar,canı sıkkın moni foruma bakabildi nihayet:işsiz:
zaten ruh halim bugün gelgitlerde üstüne fatmayı çekemedim:ukala:
dün komşum da gerilmiştim ortamdan dolayı,bugün babacığımın 3. ölüm yıldönümü.
bu haftaki aşırı yeme isteklerimin suçlusunu da buldum ,kan hapım.içmemeye karar verdim.
durum bunlardan ibaret.
dün komşuma gittim,komşularımı görür 2 sohbet ederiz diye,tanımadığım 2 kadın vardı meğerse satıcılarmış, döktüler ortaya ayakkkabı,çanta,iç çamaşırı,eşarp,kıyafet vs. anlayacağınız bir araba dolusu şey.bizim hatunlar da görmemiş gibi saldırdılar resmen.ortam oldu mu çarşamba pazarı, fiyatlar da uçuk ,1000 tl ye çakma çantalar vs.gerildim hoşlanmadım müsade isteyip çıktım.

bu haftam çok kötüydü beslenme açısından dün geceye kadar da böyleydi maalesef.bugün ne kadar toplayabilirim bilmiyorum ama yarına bariz + geleceğim.

Ah bebeğim ahhh.... o aman 1 çatal alayım sonra diyete devam ederim. Nefsim körlesin yada canım bunları hayatımdan çıkarmadan da zayıflarım cümleleri bizim direnç irade zırhımızda küçücük küçücük delikler açıyor. Sonra o delikleri kapatmak çok zor oluyor.
Ben bunu 6 aydir yaşıyordum. Bu tarz davranışlar bizim koruma dönemimizde öğreneceğimiz şeyler. :110:
evet maalesef ayşecim:cry:
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah şerifleriniz hayrolsun :KK68::KK68::KK68:
Ayşemmmmmm :rolleyes: Güzelim ne ettin sen :rolleyes:
Hakikaten hep o şato yüzünden :KK48: valla o gün olsaydı bende götürecektim pastayıda hadi kızlar tatlı yemeyince bende ayıp olmasın dedim :KK70: Şaka bir yana ama cidden o gün de dediğimiz gibi niyetine girince fırsat olmuyor ama kesinlikle yapmam dediğinde kaçamağın babası çıkıyor insanın karşısına :KK53:
Hadi kumpiri yedin öğlen bari makarnayı yemiyeydin akşam :oops: Emeğine yazık be güzelim :KK66:
Gerçi sen şimdi 2 gün turboya takar eksi bile görürsün :KK70:

Sende komşularının suikastlarına gelme Ayşem sadece salata tarzı olanları ye ve akşam çok güzel dengele :KK66: ben sana inanıyorum Yol arkadaşım :KK60:
Bak söz ben 85i göreyim yemek ısmarlayacağım sana datlısı da dahil :KK48: ( anam yine bir bahane buldum ya yemek ve tatlı için :KK70: )
ah banum olan oldu bu haftam kayıp,yarın baya bi +:KK35:

Çok canını sıkma monişim. Arada böyle dengemiz şaşıyor ama sen toparlarsın şekerim. :KK15:
malesef ferahım çöpe attım o kadar emeği:KK42:
Cok tesekkir ederim hepinize guzel dilekleriniz icin rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin.benimde icim kipir kipir.hayirlisi bakalim.sevgilerimle:)
hayırlı olsun canım,rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin:KK60:

bu haftaki aşırı yeme isteklerimin suçlusunu da buldum ,kan hapım.içmemeye karar verdim.
durum bunlardan ibaret.
dün komşuma gittim,komşularımı görür 2 sohbet ederiz diye,tanımadığım 2 kadın vardı meğerse satıcılarmış, döktüler ortaya ayakkkabı,çanta,iç çamaşırı,eşarp,kıyafet vs. anlayacağınız bir araba dolusu şey.bizim hatunlar da görmemiş gibi saldırdılar resmen.ortam oldu mu çarşamba pazarı, fiyatlar da uçuk ,1000 tl ye çakma çantalar vs.gerildim hoşlanmadım müsade isteyip çıktım.

bu haftam çok kötüydü beslenme açısından dün geceye kadar da böyleydi maalesef.bugün ne kadar toplayabilirim bilmiyorum ama yarına bariz + geleceğim.

Ya sabır de monişim herşey geçici unutma

Merhabalar
Bugünkü menu
Sabah ılık limonun su
Kahvaltı 1 dilim tb ekmeği 1 yumurta, peynir 4 zeytin 1 sb limonlu yeşil çay
Öğle 1 kepçe mercimek çorbası 2 yk etli patlıcanlı yemek 1 yk pilav
Ara kahve
Aksam salata ve 1 kepçe taze fasulye 2 yk yoğurt
Su şimdilik 2.5 oldu
Spor 500 ip atlama, aksamada 45 dk yürüyüş yapacağım. fancynancy fancynancy
bu hafta çok çok hafifim hedef inşallah haftaya tamamlanır. :sampiyon:

durum bunlardan ibaret.

Babanızın mekanı cennet olsun .
Bende kan hapı kullanıyorum insanın gözü dönüyor yedikce yiyiyorsun, 4 ay önce kendimi tutamadim öğle yemeğini yedim üstüne Nescafe üstüne çikolata, dondurma, yetmedi baktım çekmecede cips var baharatlı bir paketi yedim. .. 10 dk sonra yine duramiyorum muzu dilimleyip üstüne kakao döküp yedim. . Mide dayanmadi tabi akşamına öyle çok bulantı yaşadım ki midem agzimda gezdim . Uzun zamandır kendimi tutup böyle bir cilginliga mide dayanmadi tabi şimdide hep aklıma gelir abur cubur almıyorum

durum bunlardan ibaret.

Üzülme canım. Toparlarsın. Babana da ALLAH rahmet etsin inşALLAH :(

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 2 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık biber

Öğlen ; 1 dilim ekmek 3 köfte kadar tavuk göğsü, salatalık

Ara ; 10 badem, avuç içi kadar cranbery

Akşam ; 1 fırın kabak, 3 kaşık yoğurt

Ara ; keten tohumlu cevizli Activia

3 litre su
3 kupa Yeşilçay 3 fincan filitre kahve
fancynancy fancynancy 1 saat yürüyüş,yarım saat ip atlama

durum bunlardan ibaret.

Canim olur boyle seyler sikma canini mekani cennet olsun babaciginin hadi bosver olan oldu bitti onumuze bakalim

Senin için sanki imkansızmış gibi görünüyor ama kaptan herşeye koşma Bırak desek kim koşturacak. Alışmışız biz herşeye el atmaya:KK43: ALLAH kolaylık versin:KK66:

Geçmiş olsun kaptanım yaaa geçmez tabi dinlenemiyorsun
Bugun hersey ters gitti cbaskani geliyormus gittigimiz discinin yan sokagina trafik rezaletti2 dk lik yolu 45 dk da gecemedik bir de arac park ettirmediler git uzaklara park et git discoye oglan bu sefer disciden korktu midem bulaniyo diye tutturdu disci travma yaratmayalim diye islem yapmadi off bugun bir bitseydi

Ya sabır de monişim herşey geçici unutma
Babacığın nurlar içinde yatsın monicim. Bugünlerin seni zorlaması çok normal, duygularını yaşarken düzenin bozulsa da bu geçici herşey yoluna girecek tekrardan. Herşeyin başı sağlık, diğer herşey çözülür bunu en iyi kayıp yaşayanlar öğreniyor maalesef..

Babanızın mekanı cennet olsun .
Bende kan hapı kullanıyorum insanın gözü dönüyor yedikce yiyiyorsun, 4 ay önce kendimi tutamadim öğle yemeğini yedim üstüne Nescafe üstüne çikolata, dondurma, yetmedi baktım çekmecede cips var baharatlı bir paketi yedim. .. 10 dk sonra yine duramiyorum muzu dilimleyip üstüne kakao döküp yedim. . Mide dayanmadi tabi akşamına öyle çok bulantı yaşadım ki midem agzimda gezdim . Uzun zamandır kendimi tutup böyle bir cilginliga mide dayanmadi tabi şimdide hep aklıma gelir abur cubur almıyorum
Ben böyle yaptığımda kendimden gizi kaçamak yaptım diyorum. Çünkü kendimi durdurduğumda olan olmuş dünyaları yemiş oluyorum. Sendeki durum da öyle olmuş ;)

Bugun hersey ters gitti cbaskani geliyormus gittigimiz discinin yan sokagina trafik rezaletti2 dk lik yolu 45 dk da gecemedik bir de arac park ettirmediler git uzaklara park et git discoye oglan bu sefer disciden korktu midem bulaniyo diye tutturdu disci travma yaratmayalim diye islem yapmadi off bugun bir bitseydi
Geçmiş olsun kaptanım cidden sıkıntılı bir gün olmuş. Senin ciddi ciddi dinlenmen lazım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür eve gelebildim yine :KK66:
Yine yoğun bir gündü :KK66: bugün eşimi başka bir nöroloji doktoruna götürdüm :KK66: hem eski filmlerimizi falan da götürdüm bize bir yol göstersin diye :KK66:
Sağ olsun okadar güzel ilgilendi ki keşke gitseydik ona dedi eşim :KK68: ( aslında eşim beyin felci geçirmeden önce büyük kızımı daha önce ona götürmüştüm ama işte insanın aklı duruyor böyle durumlarda Allahtan arkadaşım beni o konuda bilgilendirirken aynı doktor olduğunu fark ettik :KK66: )
Kadıncağız eşimin durumun birazda belirsizlikten devam ettiğini söyledi çünkü önceki doktor ağrıları geçmediği için başka tekkik yapacağına psikolojik diyip her defasında gönderdi ama kadın bize başka sebeplerinde aynı ayrılara neden olabileceğini söyledi :KK66: Cumartesi gece ayrıntılı bir emar çekelim belki de kireçlenme vardır omuzlarınızda oda baş ağrısına halsizliğe sebep olabilir dedi, hatta tüm sırtınızın beyinle birlikte emarını çekelim ki omurgada bile kaslarda bir sıkıntı varsa sebep olabilir dedi :KK66:

Tam teşhisi koyalım ki sizde rahatlayın öbür türlü insanın beyni daha çok zorlar insanı dedi :KK66:
Uzun uzun eşimle ayrıntılı görüştü ve normalde emara para fark ücreti alınması gerekirken ben notu düştüm sizden kuruş para almayacaklar dedi sağ olsun :confused:
Gerçi ücret sıkıntı değil gözden çıkarmıştık ama maddiyat peşinde olmaması bile bizi çok rahatlattı :KK66:

Bakalım cumartesi gecesi emarı bir çektirsin ona göre gerekirse ilaçlarını değiştiriz dedi ( kullandığı antidepresanın hiç bir fayda etmeyeceğini söyledi ki eşimde diyordu hiç beş para etmiyor diye )

durum bunlardan ibaret.

Ayşem RAbbim babacığının mekanını cennet etsin ...Aminnn
Hem duygusal bir gününe deng gelmiş hemde bende sevmem öyle şeyleri :( sanki sadece satış yapmak için gelmiş o tür insanlar üstelik ben özellikle davet edildiysem ev sahibinin beni yolunacak kaz olarak gördüğünü mü düşündü de davet etti diye kafama takılır :(
Bizim çakma var dı ya o da geçen bana geldiğinde hesapta KVsinin zoruyla gelmişti ama nasıl olduysa satışını yaptığı ürünlerin hepsini getirmeyi ihmal etmemiş ve bizim akrabalardan durumu iyi olan birazda iyi niyetli bir hatunu aldı karşısına bir güzel ürünleri resmen kakaladı bak sana bu uygun özel getirdim falan diye diye bir sürü şeyi resmen kadına kakaladı :(
Hani zaten ortam gergindi valla yoksa bana kalsa ağzıma geleni söylerdim :( iki sohbet mi edecek yoksa para mı kazanma niyetiyle geldi :KK67: He artık değil benim evimde satış yapmak benim evime giremez o ayrı ;)

Boşver bu haftada böyle olsun ;) ben kaçamak yapmadım ama suyu yetersiz içtim iki gündür :( bakalım 8leri görebilecekmiyim bu sabah bilerek tartılmadım hatta acaba dünki iğne ödem yapmışmıdır diye düşünmüyor değilim ;) yatana kadar bari yeşil çaya abanayım :KK48: ya tutarsa :D

şimdi nasıl oldun evdesindir artık

Ben menü paylaşıp kaçarım kızlar.
Kalkınca 2 ceviz ile 500ml su
Kahvaltı
Domates, light süzme peynir, dereotu ve maydanozlu sandiviç

Öğlen
Karnıyarık ama kızartmamışlar sanıyorum. Patlıcan hoşlanmıştı
Bol salata

1.ara siyah üzüm
2.ara kefir

Akşam
4yk kıymalı fasulye
Domates ve kivircikla karışık salata içine 3yk kinoa

3,5lt su
1 büyük kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi

30dk yürüyüş fancynancy fancynancy
5dk ip atlayabilirim şimdi. Hadi atlıyorum;) onu da yaz Ferahcığım

Bugün ü kötü geçiren tek ben degilmisim demekki sevinsem mi uzulsem mi bilemedm valla:KK51: bi kaç gündür bi tuhafm gram gram verme meselesi beni cok yordu salata yerken midem bulaniyor artik cikolata yemek istiyorum sürekli acikiyorum derken bugün kraker cikolata recel yerken buldum kendimi depresyonami girdim nedir:skandal::KK23:

Back
X